Nyår, woho


This is meee! Jag vet at jag ser smått skräckinjagande ut, men jag har inte tid att ta en annan bild, så tyst. Om bara nåra minuter infinner sig gästarna, så det här blir det sista inlägget för i år! Haha, galet. Ha en trevlig nyår alla människor, och drick för fan inte. Det finns inget värre än fulla människor. Puss på er :D

Boll boll boll boll


Här sitter jag. Kall, trött och illaluktande. Eller ja, alla som inte uppskattar doften av häst uppfattar mig nog som illaluktande. Jag ska städa nu, sen ska jag börja göra mig i ordning. Nu vet ni. Anteckna!

2010

Om ett dygn vid den här tiden är det ett nytt år. Ännu ett år av ups and downs kommer vara slut och ett nytt och förhoppningsvis bättre år kommer ta vid. Jag har minst sagt stora förväntningar på det nya året och mycket kommer hända. Jag kommer till exempel fira att jag ridit i tio år, jag kommer få börja övningsköra och jag ska sluta nian och äntligen slippa Linghemsskolan.
Men att sluta i Linghem och istället börja på nytt i en helt ny klass, i en helt ny och galet stor skola känns ärligt talat sådär. När jag började sexan dumpade alla mina gamla vänner mig. Jag var ensam, bara en väldigt kort tid, men det var ändå den jobbigaste perioden under alla år i skolan. Jag är jätterädd för att bli ensam igen, eftersom jag är totalt värdelös på att skaffa nya vänner och det faktum att jag inte träffat en enda ny person det här året talar väl ganska tydligt om hur social jag är.
Hm, jag vet inte. Det ordnar sig nog, men jag är ändå nervös. Redan nu liksom, heeehe.
Men jag undrar egentligen vad jag har uträttat under 2009. Jag minns ärligt talat inte så mycket. Jaja. Jag borde sluta deppa, stänga av datorn och försöka sova. Imorgon ska jag upp vid nio och åka till stallet. På kvällen kommer Frida + familj hit och firar nyår med oss.

Redhead...?

Före:Efter:

Eh ja. Jga har liksom inte tagit någon efterbild. Jag vet inte om jag ska hata det eller acceptera det. Det är som med luggen.
Färgen är minst sagt ojämn, haaaaaaaha. :( Jag hoppas jag börjar gilla det snart, annars dör jag. Nu ska jag tröstäta glass. Buuhu.

Det här med lugg

Jag klippte ju lugg idag (tekniskt sett igår, men palla det) och jag vet inte om jag ska gilla den eller inte. Ena sekunden tycker jag den är trevlig, nästa sekund vill jag bara ta bort den. Jag har ju haft lugg förut en massa gånger, så jag trodde inte det skulle vara en big deal. Mitt största problem med den är att mamma hela tiden säger "Nomen Josse, så söt och snäll du ser ut med lugg". Jag vet att jag inte är någon liten bad ass bitch som är elak hela tiden men jag vill gärna tro det. Och luggen förstör min image.


Jaja, kanske blir det bättre när jag är rödhårig.

Lika som bär


Skrämmande likt. För er som inte ser skillnad så är det alltså the Grudge-tjejen till vänster och jag till höger. :)

Problem

Jag var ju då på stan idag, för de som inte förstått det. Jag gick omkring i varenda affär men kunde inte hitta något skoj. Förutom tre nagellack.
När jag kom hem stötte jag på ett problem. Min nagellackshylla är full. Vart ska jag få plats med nyförvärven?


Nyförvärv

Full nagellackshylla.

Så vad ska jag göra tycker ni? Kom gärna med kreativa lösningar åt en stackars platslös nagellacksnarkoman.

Idiot

- Fia?
- Jaaaaaaaa...?
- Gå och gör rent buren nu.
- Va?
- Gå och gör rent buren.
- Va?
- Gör rent buren!
- Va?
- AMEN GÅ OCH GÖR RENT BUREN FÖR HELVETE!
- Men Josse, du behöver inte skrika, jag är inte dum i huvudet.

Jo, det är du. Skitunge.

Helloo


Jag har otroliga munritarkunskaper. Wajhu.

Hej.

Idag fick jag gå upp tidigt. Imorgon måste jag gå upp tidigt. På onsdag måste jag upp tidigt. På torsdag måste jag upp jättetidigt. Och på fredag kommer jag säkert bli väckt av Fridas lille katt som är expert på att väckas.
Jag har ett hårt liv, kort sagt.

Emocore


Jaha ._. Och vafan vill han att jag ska svara på det här?

Pulka-time!

Om en stund kommer Frida hit och då ska jag, hon och Fisen ut och åka pulka! Wihu :)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Hm.. Ja, det gjorde jag nog. Kommer inte på något just nu, men jo,det gjorde jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Neeej. Men jag hade två grejer som jag ville klara innan nyår, och det gjorde jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Haha, nej xD
4. Dog någon som stod dig nära? - Ja
5. Vilka länder besökte du? - Tyskland och Turkiet
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - 8 september.
8. Vad var din största framgång 2009? - Jag har ingen aning, har failat mycket detta år. Men mitt G i matte, antar jag.
9. Största misstaget? - Att ännu en gång sagt upp kontakten med min bästa vän, bara på grund av en löjlig anledning.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Yes
11. Bästa köpet? - Min daaator. Och Keso och HF såklart <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Jag spenderade pinsamma summor på B&J. Och nagellack, haha.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Valborg var fint. Skolavslutningskvällen var fin. Liseberg var fint. Hamra med Bella, Alle och Elin var fint. Hamra med Alle, Elin och Elsa var fint. Turkiet var fint.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?- Alla Kent-låtar från nya albumet, Fireflies, The only ones och en himla massa fler.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag vet inte, jag tror det har vart ungefär likadant som förra året.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Umgåtts med Bella och Elin! They are wonderful och jag saknar dem :(
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Varit dum i huvudet.
18. Hur tillbringar du julen? - Jag tillbringaDE den hemma med mammas sida av släkten.
19. Blev du kär i år? -Naj
20. Favoritprogram på TV? - Greys Anatomy <3 Och Family Guy, men det gillade jag ju redan.
21. Bästa boken du läste i år? - Hm.. Jag gillade de två första Mons Kallentoft-böckerna, men den tredje suger. Öhm.. Amen jag vet inte.
22. Största musikaliska upptäckten? - Jag har återupptäckt en massa band, så som Green Day, 30 seconds to mars och In Flames.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Jaa... Kommer inte ihåg xD
25. Något du önskade dig men inte fick? - Kommer inte ihåg.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Var med Fridis. :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Ja, det gör det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Tråkig, tråkig, tråkig.
29. Vad fick dig att må bra? - Mina kära vänner, min jobbiga men sjukt gulliga lillesyster och grisarna.
3
0. Den bästa nya personen du träffade? - Låter jag jättetragisk om jag säger att jag inte träffade någon ny? :(


Wöhuj

Idag har vi handlat. Jag köpte blekmedel och ett hårserum från Björn Axén. Den rätta röda färgen fanns inte, så jag ska kolla efter det nästa vecka. Fia har köpt nya Sims. Good for me, nu ska jag spela hela natten. :D

Till Farmor

Om tre minuter är det annandag jul, och det betyder att det då är fyra år sen vi skulle hem till er i Motala. Då är det fyra år sen Nenne ringde och berättade att du fått åka in till sjukhuset. Till en början trodde alla att det var en blodpropp i hjärnan, men efter några timmar stod det klart att det var en hjärntumör.
Det var första gången jag såg min pappa gråta. Jag minns så väl att vi satt i köket, bara pappa och jag, och grät hela dagen. Ingen orkade göra något, vi bara satt där och höll varandra i hand.
En operation, cellgifter och en massa annat gav dig lite drygt ett år. Inte mer. Och ditt sista år undvek jag dig. Du var så förändrad, och jag var rädd för förändringen. Jag skäms så mycket över det, jag skäms och jag ångrar att jag inte tog vara på varenda minut av den tiden. Jag flyr så fort det blir minsta jobbigt, och jag gjorde samma sak då.
Jag skäms också över att jag inte kunnat besöka din grav. Kanske är det barnsligt och löjligt av mig, men jag klarar inte av det. Kanske är det också barnsligt av mig att bli arg över att övriga släkten kan träffas och inte ens uppmärksamma att det fattas en person vid bordet. Du fattas, farmor. Jag satt och tänkte på det hela tiden vi var hos Jenny idag. Jag hatar att de inte ens uppmärksammar din frånvaro, farmor. Jag hatar Nennes nya kvinna, jag hatar, hatar, hatar henne. Jag hatar att du inte finns längre, farmor. Jag har aldrig varit så trygg som när jag vart hemma hos dig. 
Jag älskar dig farmor. Och jag saknar dig.

Redhead


Det här är förhoppnngsvis den sista bilden på mig som blackhead, så jag tycker vi smäller till på en riktigt mörk och tydlig en. Imorgon ska jag köpa hårfääärg :D

Julafton

Ja, så var alla släktingar ute ur huset, maten undanstoppad och alla julklappar ställda på sin plats. Trots att jag blev liiite trött på släkten där ett tag har jag ändå haft en riktigt bra julafton.
Imorgon bär det av till Motala till pappas sida av släkten. Vi ska hem till min onda faster och äta kalkon.


Haha, moster Lii envisades om att ta ett kort på alla kusiner, men den här bilden blev liksom inte smickrande för någon. Absolut inte mig. Hamsterkinder. Hoho.

Här är då min "julklappsskörd". Jag fick bland annat 5 (!) par örhängen, tre av dem från Frida, två burkar med body butter, hårinpackning, nagellack, en bok, smala penslar, 800 kr, och 300 kr till mobilen. Jag fick allt jag hade önskat mig, förutom Röd. Men den har jag ju faktiskt redan på datorn, så jag sörjer inte.

Jag hoppas att ni också haft en bra julafton. Tack för alla fina sms, jag hade tänkt att skicka jag med, men det är svårt när man bara har en krona på mobilen. Lovar att skicka på nyår istället :)

Woho

Jag har en väldigt stressig morgon framför mig. Nu måste jag städa, och om tjugo minuter ska jag till Frida för att byta julklappar, sen är det raka vägen hem igen för att sminka mig, fixa hår och kläder, och hjälpa mor med all mat. Vid tolv kommer släkten. God jul iallafall :D

Hemma hos Eliin

Här följer en rad mycket charmiga, söta och ibland riktigt heta bilder. Enjoy!
Haha, Vix är vacker. <3


Vick, Smärtan och Igelkotten. Hehe.

Jahaja


Jag är klar, färdig, redo. Men jag ska inte åka förrens om en halvtimme. Hmhm. Dessutom har någon snott min stol, därav mitt smått chockade ögon. Jappsi.

Jag är nöjd, nöjd, nöjd, tjejen här är jättenöjd, ja så nöjd, nöjd, nöjd

Ni får ursäkta den smått utflippade rubriken, men jag är galet glad för tillfället.
Idag var det alltså skolavslutning, alla normala skolor slutade ju i fredags men Linghem är ju lite efter med det mesta.. Jaja, iallafall. Lärarna sjöng så vackert för alla elever, vi fick reda på att rektor-Maria ska sluta, och så fick vi våra betyg såklart.
Och jag är sååå jävla nöjd, för en gångs skull. Förra året gick jag hem och tjöt för jag var så missnöjd, men i år log jag hela vägen hem. Jag vet att alla mina vänner har bättre betyg och det finns säkert vissa ämnen som jag skulle kunna ha högre i, men jag tänker inte låta sådanna tankar förstöra. Jag har äntligen blivit av med mitt IG i matte, och även om jag visste det innan så blev jag ändå helt chockad när jag såg det på betygspappret. Och så är jag glad över att jag fick MVG i hemkunskap. HK-Elin är min bästa vän idag :D
Nu ska jag bara sitta här och mysa, och ikväll bär det av hem till Elin för "lilla julafton". Vi ska äta mat, byta julklappar och bara mysa.

Måndag

Jag har ny mobiil nu. Äntligen. Happy. Vi slutar skolan imorgon. Wohoo.

Good morning, sunshine!


This is me, right now. Det är 17 grader här inne, och jag fryser. Mor kom in för en stund sen. Hon ropade "UPP!" och drog upp rullgardinen. Sen gick hon igen. Nu ligger jag och funderar på att jag borde tvätta mitt hår idag. Det är inte så fresch.
Jag hade en sjuk dröm inatt. I den var jag helt övertygad om att jag var en åsna. Alla i min närhet trodde att jag var psykiskt sjuk, och när min psykolog försökte berätta att jag faktiskt inte var en åsna blev jag förbannad och helt plötsligt var jag en ål istället. Crazy.
Idag ska vi klä granen, och jag ska äta så mycket julgodis jag kan.

Woho


Nu är alla sams. Härligt. Idag har vi köpt gran, gjort en jävla massa julgodis och nu ska jag, Fisen, Adam och hans kompisar ut och åka skridskor. Väldigt hurtigt av oss. Btw, bjuder på en mycket charmig bild på mig iklädd mors pälsmössa. Loves it.
BTW får jag pengar snart och då ska jag äntligen klippa mig och färga håret :D :D Litet sidetrack, men jag kom bara på det nu. Woho, hej då.

Kyligt


Kallt som fasen, men jag gillart.

Fredag

Efter en i stort sett obefintlig skoldag kom jag hem för att träffa en mycket trevlig far som bjöd på skumtomtar och frågade om jag ville göra julgodis i eftermiddag. Så om en stund ska jag, Fia och far göra rocky road och ikväll ska far göra plankstek. Tänk så fredligt det kan vara här när inte mor är hemma.


Titta vilken totalt irrelevant bild jag hittade! Så kan det se ut när det snöar och man tycker det är kul med alldeles för mycket ögonskugga. Hihi, kolla gaddarna, helt snea. Jaja, jag kan iallafall trösta mig själv med att det där var a looong time ago.

War again

Och så var kriget igång igen. Woho.

Truce

Jag har fått tillbaka mobilen, den är hel och intakt. Jag hade sån jävla ångest igår, för jag har sparat 2 år gamla sms på den som jag inte vill bli av med. Men nu är den hemma igen.
Dessutom är det tillfällig vapenvila här hemma. Jag vet inte när kriget bryter loss igen, men freden känns för bräcklig för att lita på.

Warfare

Det pågår krig här hemma. Jag mot familjen. Precis som vanligt.
Min mobil som jag tappade påväg till skolan i morse har dykt upp iallafall. Någon vänlig själ ringde hem hit förut och sa att jag kunde gå dit och hämta den. Men eftersom jag suttit bakom min låsta sovrumsdörr har det liksom inte blivit av att jag hämtat den.
Det var förövrigt över ett dygn sen jag åt något ordentligt, eftersom jag bara åt lite äcklig julskinka i skolan idag. Jag börjar bli sjukligt hungrig, men jag tänker inte äta jävla mammas jävla mat. Och jag tänker inte gå ut härifrån förrens det är absolut nödvändigt. Jag pallar inte att se dom. Jävla människor.

!


Haha, det var inte bara jag som fick en chock alltså xD

Hej

Fyyyyy fan va trött jag är på allting för tillfället. Den här veckan måste gå fort som fan, annars dör jag. Bara så ni vet liksom.

Hej

Matteprovet gick åt helvete. Yeeey.

Min dag i bilder


Jag har julpyntat...

... kollat på bilder från när jag var en minimänniska...

...städat rummet och gjort rent hos grisarna...

... pluggat matte i fem minuter innan jag fick damp och kastade boken och skrek att jag skiter i om jag får ig...

... och så har jag och Fisen varit på Himnafjället och åkt pulka. Fin dag.

Nattens funderingar

Jag skulle vilja vara en katt. Katter kan sova precis hur mycket de vill. Eller kanske en hund. Alla gillar hundar.

Jaajaja

Nu har jag varit ensam sen klockan tolv. Det är ingen hemma. Det är lite ensamt. Buhu. Jag ringde mor, men det var ingen tröst, hon sa bara åt mig att plugga. :(

Lördag


Wöhö.

Amen jag dör

Så. Jävla. Tråkigt.
Hatar Idiotidol. HATAR! Jag har sjukt tråkigt. Usch. Nu gör jag en lista i ren protest.

Stava ditt namn utan några A:
Josefin ._.

Har du ont någonstans just nu?
Yes. My heeaaaart. Nej, skoja bara, har ont i fossingarna, de klarar inte att traska omkring i dåliga skor en hel dag.

Är du singel?
nej

Vad är ditt favoritnummer?
Öhm... 4. Och 6.

Favoritfärg/färger?
Rött och grönt :)

Hatad färg/färger?
Orange och brunt. Speciellt tillsammans. Usch.

Vad lyssnar du på just nu?
Tvn. Hatar Idol.

Är du nöjd med ditt liv just nu?
Mjeeeeeh. Nej.

Vart önskar du att du var nu?
I sängen, kollandes på Greys.

Vad borde du göra just nu?
Plugga antar jag, men palla det.

Kan du nå dina fötter med raka ben?
Höhö, nej jag är med säkerhet den mest oviga person som finns.

Rakar du benen?
Haha, jaa på sommaren och våren. Men nu när ingen ser mina ben pallar jag inte.

Är du kär i någon?
Yes

Kan du skruva tungan?
Yes

Har du någonsin velat bli läkare?
Yes, jag skulle vilja jobba tillsammans med Dr McDreamy ;)

Tror du på gud?
Nej 

Vad drack du senast?
Öhm... Mjölk :D

Vem pratade du senast telefon med?
Mothaa

Har du några tatueringar? Isf vart?
Oh no, I don't.

Har du rakt eller lockigt hår?
Curly Suuuue

Ä
r du glad?

Extremt. Varje dag. Hela tiden.

Ä
r du piercad någonstans? Isf vart?

Öronen, och med visst våld även septum.

Vad har du för planer för ikväll?
Kolla på Greys, fortsätta hata Idol och gå på jakt efter chips.

Hatar du folk som ljuger?
Yes

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
Haha, mörkhåriga fer sure. Har aldrig gillat blonda boys.

Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
Yes

Har du någonsin varit helt förkrossad?
Yes

Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få?
Haha, sad but true.

Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Idag är det bra, men det växlar väl

Tycker du om ditt liv?
Haha, nej.

Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Öhm.......... Ingen aning. Det enda jag gillar är mina naglar, räknas det?


Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
Tjejkompisar, killar är dumma i huvudet.

Har du någonsin masserat någon?
Ja 

Vad är du rädd för?
Sårbarhet, åska, sjögräs, helikoptrar, Idol-Calle.

Har någon försvunnit ur ditt liv?
Ja

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
Haha, ja,  jag har tänkt samma sak i ganska många år nu.

Önskar du att du var en av motsatt kön?
Ibland skulle det vara lättare så, ja.

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på kärlek?
Mjeajauenejja?

När grät du senast?
Öhm, typ igår. Jäkla kurator.

Sommar,sommar, sommaaar

Jag gillar vintern. I typ en månad. Och när det är snö. Annars längtar jag mest till sommaren, och när jag såg den här bilden på Alles facebook blev min längtan inte lättare.
Den är tagen en sen kväll i sommras.


Haha, den här var den bilden som var snyggast, ni kan ju tänka er hur man såg ut på alla andra bilder xD

Fridaaay

Idag har jag fått ett presentkort, köpt en skiva för presentkortet, köpt julklappar, lyssnat på den längsta redovisningen i världshistorien av långa redovisningar och sett en kille kräkas. Bra dag, kort sagt.

:(

Ärligt talat grät jag lite. Det är kind of hemskt. Fleera år av kärlek, och nu är allt över. :'(


Glenn Matthews, jaaaa det trodde man inte iallafall.

Onsdag, kanske?

Jag är hemma igen. Jag lovade mig själv att sluta skolka, men... Ja. Jag orkar verkligen inte med skolan idag. Inatt sov jag ingenting igen, som vanligt. Jag kollade på klockan sista gången halv fem, men jag låg vaken en stund efter det. På matten idga höll jag på att börja tjuta i ren frustration över min egen trötthet. Jag pallar inte det här länge till.

Tjena

Om jag inte uppdaterar imorgon ska ni inte bli oroliga. Jag är nog bara upptagen med att hata mig själv för att jag inte pluggat ett skit till fysikprovet. Nu vet nu. Herrå.

Ja?

Que dois-je faire avec mes cheveux?

Prace the lord!

JAG SOV INATT!!11!"
Helt freakkin unbelieveblä. Somnade vid halv tolv, så tidigt har jag inte somnat på minst ett halvår. Tror fasen det är längre tid. Oh yeah. Till följ av detta har jag varit hyperaktiv idag och mina kära vänner har velat mörda mig. En perfekt dag, med andra ord.


Dagens Josse. Lovar.

Everybody hates me:(


Lizta

Idag är jag på bra humör, där av denna bomb av inlägg. Och jag gillar listor. Så nu får ni en lista!

DAGENS!

dagens låt :
Aahaa,
Fireflies såklart. Den är mycket göllig.
dagens frisyr : Öh, en slags misslyckad tofs. Det var meningen att jag skulle orka platta håret imorse, men det regnade för fasen.
dagens smink : Kladd. Nemen, typ mascara. Jag är lat på morgonen för farao!
dagens klädsel : Ehm, svart tjockiströja, grått linne och mörkblå jeans. Så jävla tråkigt, med andra ord.
dagens roliga händelse : Aaaahaha, biologilektionen när Uffe gnällde över sin onda rygg och sa att hans fru varit med och hjälpt till. Jag fnissade. A lot.
dagens planer : Orka måla naglarna. Kommer ej hända dock.
dagens vill ha : Ohohoh, kladdkaka, muffins, socker i allmänhet.
dagens saknad : Blö, hatar.
dagens drog : Pepparkakooor.. :(
dagens tråkigaste : Euhm.. Mattelektionen
dagens finaste : Det händer inte så mycket fint i mitt liv, ärligt talat.
dagens måste : Måste sova, men det behöver jag jämt.
dagens dricka : MJÖLK! Idag har jag druckit en och en halv liter :D
dagens köp : Jag shoppade godis in my imagination
dagens mat : Pyttipanna, även kallat Nyttiga Anna, en macka, tragiska mängder pepparkakor, 5 skumtomtar, och en halv pannkaka.
dagens mående : Överraskande bra, faktiskt.
dagens skratt : Biologilektionen häääähä. Annars har jag liksom inte skrattat tror jag.
dagens tanke : Samma som vanligt. Hatar det med.
dagens irritationsobjekt : Hihi, den person jag jämt stör mig på :D
dagens smycke : Örhängen.
dagens just nu : Ullared och utfodring av marsvin. Nöffnöff.


J'veux ton amour et je veux ton revenge

Öh tjena.
Idag har jag ätit pepparkakor.
Inte några heller.
Utan så många att om jag visste det exakta antalet skulle jag ändå inte skriva det här.
För jag skäms lite över min egna tjockhet.
Plus att Elsa skulle slå ihjäl mig.
Vilket hon kommer göra ändå.
Hähä.
Jag tror det beror på att jag inte fick något godis i min godiskalender idag.
I och för sig kan det vara på grund av att jag fuskade och åt upp det igår.

I bakgrunden av denna otroligt charmiga bild ser ni min fina Haribo-kalender. Fint. Trots mina 15 år tycker jag det är mycket nödvändigt med kalender. Ohyes.

Sötnos

- Men Josse, har kungen facebook?
- Haha, naae, det tror jag inte.
- Amen vad gör han hela dagarna då?

Fia är gulle.

Äventyr på Ica

Jag och Fia var nyss i affären för att införskaffa kvällens förnödenheter, så som chips, läsk och godis. När vi skulle betala kollade killen i kassan på mig massor. Jag blev lite blyg helt plötsligt och vågade inte kolla tillbaka. Varför kollar människan på mig? Tycker han jag är söt? Ful? Har jag något i tha face? Har jag något okänt tics som gör att jag gör grimaser utan att jag vet om det? Tycker han jag luktar äckligt? Tycker han jag är värsta tjockisen som köper två chipspåsar?
När vi kom ut frågade jag Fisen vad hon trodde. Hon sa att killen hade hälsat på mig och jag inte hade svarat, därför hade han kollat så mycket.
Glädjedödare.

Fast...

... ska jag inte bli fjortis ändå? I'm totally born to have morrhår!

Hej, mitt namn är Josse och jag har alldeles för mycket fritid

Som ni kanske känner till är jag fruktansvärt trött på mig själv för tillfället. Jag har tråkiga kläder, tråkigt hår, ja jag är tråkig helt enkelt. Så för en stund sen stod jag och dampade loss framför spegeln och ja...  Det blev som det blev.
Du som kommenterade igår att jag är tråkig och aldrig bjuder på mig själv, SUCK IT!


Förvandligen påbörjas. Helt plötsligt försvann synen på ena ögat, och jag blev lite lellen. Sen insåg jag att det bara var håret som busade, tjoho så jag skrattade då.

Plötsligt var jag emo igen!
(HAHA de där kryssen känns alldels för bekanta)

Jag bytte raskt över till pop istället. Den där posen har man gjort några gånger, hähä.


Sen blev jag fjårtiiiiizzz. HAHAH det var det roligaste av dem alla, kunde inte sluta garva åt mina vackra små morrhår.

Efter allt detta kom jag fram till att jag ska fortsätta vara tråkig. Punkt.

EFBR

Amen vafan. Jag hatar Kalle. Jävla Kalle.

Fredag

Hello. Den här dagen har varit precis som alla andra, jag växlar mellan att vara sur, arg, deprimerad och glad. Det är sjukt påfrestande. Den här veckan har jag iallafall varit mer i skolan, har bara missat två lektioner, den ena var för att jag var hos kuratorn och den andra var bara typ läxläsning, och hur nödvändigt känns det?
Idag var jag och mina kära vänner på stan iallafall, som vanligt på fredagar. Det är ju vår lilla tradition att vi åker in efter skolan och går och fikar och kollar i affärer och sådär. Jag har köpt tre julklappar också, men nu har jag inte mycket pengar kvar. För nästa vecka ska jag nämligen köpa en mobil :D Jag ska köpa Elins gamla, för bara 350 spänn! Crazy, men himla bra. Eftersom min mobil är helt cp ska det bli väldigt skönt med en ny. Fäjnt.

.

Fyra jävla år. Det är sjukt, det är fel och jag kan inte sluta.


oooh

Idag har jag varit så äckligt sur och trött hela dagen. Trots att jag sovit i typ två timmar är jag ändå trött. Bleh. Jaja, denna extremt söta varelse fick mig att le iallafall. Hehehe.Wanna win, wanna win, wanna win!

Hejsan hoppsan. I många av tävlingarna på olika bloggar är ett av kraven att man ska skriva om tävlingen på sin blogg och då brukar det ta stopp för mig. Min blogg är inget reklamplank för olika tävlingar, men den här gången tänker jag göra ett undantag.
Jag är ju en riktig sucker för snygga och coola naglar och jag får all min inspiration från Naildesigns. När hon slutade blogga dog jag lite, men nu har hon äntligen börjat igen på naildesigns.se.
Nu har hon en ny stor tävling med en massa, massa jättefina saker som jag verkligen vill vinna. Så kika in och delta ni meeed :D

Kolla, asså KOLLA! Det skulle ta år och dar för mig att tjäna ihop till allt det där!

:D

Detta mina vänner, är en hängiven läsare.


Domdom dom dom, dom dom dom, dom dom domdomdomdom!

Here you go, Alle.


HAHA oh, underbart <3

RSS 2.0