Halo

http://se.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE&feature=related
(det gick inte att göra en miniatyr)

Underbar låt. Kan inte säga mer än så. Gillar inte Beyoncé i vanliga fall, men den här låten är helt klart ett undan tag. Det var länge sen jag hörde en låt av en så "mainstream"-artist med så mycket känsla.

It all comes to an end

Det känns konstigt just nu.
Jag har begravt henne, hon har fått ljus och blommor på sin grav.
Jag var där nere när jag helt plötsligt fick en väldigt skum känsla. Jag kunde verkligen känna att något var fel. Så jag gick upp, och kollade i buren. Hon låg helt still. Jag kände på henne, och hon andades inte. Hon var fortfarande varm. Hon kändes oväntat tung när jag lyfte upp henne.

Det jag hoppas på nu är att Dracula kan klara sig ensam. Marsvin är flockdjur och risken finns att hon blir så olycklig utan Maskros att hon slutar äta. För tillfället verkar det ganska lugnt iallafall.<3

Vila i frid <3

Hon är borta.
Hon har somnat in.

Carvings

När jag vaknade vid tjugo över tio blev jag sur.
"Vafan, kan inte gå upp såhär tididgt!" tänkte jag och vände  mig om och somnade om, och vaknade tre timmar senare, utvilad och EXTREMT godissugen. Så nu har jag skickat iväg far och syster så de kan köpa choklad åt mig, problemet är att jag inte har några pengar xD Men det vet inte dom, så det löser vi när dom kommer hem :D

God natt!

Hot Shots på tv ju!
Åh, nu kommer jag ligga pch garva tills jag gråter. Som jag gör jämt. Hehe, känsliga ögon. Jag hoppas ni skriver upp allt intressant jag skriver om mig själv här?!

Sen mat

Jag åt för ungefär en timme sen, efter att ha däckat en stund på
soffan med fightkuddarna (asbra att slåss med) över huvudet.
Jag protesterade mot den äckliga maten genom att göra
potatisklyftor och vegetariska schnitzlar. Fy fasen va äckligt det blev.
Såsen blev för tunn och smaklös, och jag råkade bränna potatisen.
Imorgon blir det plankstek iallafall, det går inte att få äckligt :D

(Ni bryr er som fan om vad jag äter, i know, men det händer inte mycket
mer spännande saker i mitt liv.)

Euw

Det stinker paprika och kassler i hela jävla huset.
Mor och far gör världens äckligaste gryta, och även fast jag vägrar äta
av den blir jag påverkad ändå. Jag hatar kassler.

Fake

Jag har en vän. Eller nja, vän är väl denna varelse egentligen inte längre.
Det är en falsk och manipulativ varelse, som bara är trevligt när han vill ha något.
Han är en jävel på att gosa sig till saker, och han ligger just nu i en väldigt skum
vinkel i mitt knä. Han rullar runt, runt , och snart ramlar han nog ner.
Han har extremt vassa klor dessutom, som han gärna kör in i mitt ben när
han inte får som han vill. Just nu vill han ha mat, men det får han inte.


Hans namn är Sixten, och han är fet. Han ramlade precis ner på golvet och sitter
nu och ser extremt chokad ut. Hahaha. Idiot.

Bättre?

Det kan eventuellt vara så att Maskros är på bättringsvägen? Hon åt lite förut,
och är lite mer aktiv. Ah gosh, jag blev så himla glad. Jag kom på förut
att jag inte lagt upp någon bild på hur den nya buren ser ut.
(Vi kan ju låtsas att ni är intresserade iallafall)Stor som fan, and they like it! (den ser kanske inte så stor ut, men jag har pimpat den med så mycket skräp att den ser mindre ut.)

Mööh, utmaning.

Jag har blivit utmanad av Bella.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag är asocial. I skolan är jag dock väldigt social och har jättekul, men när jag är hemma gör jag intenting. Jag vill inte träffa någon, jag sitter bara hemma och antigen pluggar eller sitter här framför datorn.
2. Jag är livrädd för saker och ting. Jätteskumma saker dessutom. Som sjögräs och helikoptrar till exempel.
3. Jag duschar helst med lampan släckt. Vilket egentligen är helt sjukt.
4. När jag sover måste jag ha minst tre kuddar. Men om jag sover hos någon kompis (Frida är den enda jag sover över hos, he-he) skulle jag kunna sova på golvet.
5. Jag är besatt av tid. Vissa saker kan jag bara göra på jämna klockslag, vissa saker kan jag bara göra på alla halv-slag osv.
6. När jag är ensam hemma går jag omkring och intervjuar mig själv. På engelska dessutom. Oftast brukar jag bara en världskänd sångerska. Hahaha.
7. Jag sjunger som en galning i duschen. Fast bara ibland.
8. Jag har dålig fantasi. Och därför kommer jag inte på den sista punkten.

Jag utmanar: Frida, för hon är den enda som eventuellt kommer göra den.

Avslutningsklänning


Flera månader kvar, men whatever. Jag ska ha denna.

Note to self

Håll ditt huvud högt - och lev upp till dina jävla krav.

Håll ditt huvud högt

Det blev ingen terapi med Elin. Vi ska vara i en grupp med massa jobbigt folk. Psykologsnack blev det iallafall. Men inte med Elin, utan med Tobias. Han höll kvar mig i en halvtimme efter att skolan slutade och pratade om massa grejer. Hm. Det var ganska välbehövligt.
Jag hade bara två lektioner som jag nämde tidigare, men jag höll på att kasta den där jävla skitboken i väggen på engelska lektionen. Ytterst tveksamt om jag kommer imorgon. Fyfan.

Back to basics

Idag ska jag tillbaka till skolan, och där har jag inte varit sen mitt nervsammanbrott i måndags. Jag har bara två lektioner, engelska och musik, på elevens val. Jag älskar att sitta med Elin och försöka spela någon låt. Det är lite som terapi, och Elin är som en psykolog. Eller nått.
Hela förmiddagen är b-laget i simhallen. Jag badar inte, så jag följde inte med.
Jag har en ny design btw. Jag kände att jag behövde förändring. Jag är inte speciellt nöjd, men den får duga fram tills det blir vår och man kan ta fina, färgglada bilder utomhus.

Longer

Jag vill bara att hon ska somna. Jag har suttit vid buren i två timmar nu. Kännt på henne, lyssnat. Kollat hon hon andas, om hon fortfarande är varm.
Jag vågar inte lyfta upp henne. Jag vill inte att hon ska gå sönder, hon är så ömtålig. Dracula märker att något är fel också. Hon ligger bredvid Maskros som för att kolla att hon inte slutar andas. Hon ligger och kuttrar hela tiden, och om inte Maskros svarar puttar Dracula på henne.

Jag bryr er inte om ni tycker jag är löjlig som gör en så stor sak av marsvin. "Det är ju bara ett marsvin!". Nej det är det inte.  Det är så mycket ner än så. Jag älskar mina marsvin, de betyder så himla mycket för mig. Ingen kommer någonsin förstå. De står för saker som inte finns längre.


Måndag

Saker och ting blir inte bättre.
Jag är 100 % säker på att jag totalfailade på matteprovet, och jag vet att jag kommer få ig.
Jag fick ett "anfall" på lektionen, och gick hem. Jag har suttit och försökt ge Maskros mat, vad som helst, bara för att hon ska få i sig något. Jag har fått i henne några droppar vatten, det är allt. Jag ser hur hon ligger och lider i buren, men jag kan inte göra något. Bäst av allt skulle vara om jag kunde ta henne till veterinären så hon kunde få en spruta, och somna lugnt in, men det går inte. Ingen av mina föräldrar kommer hem förrens sent i kväll. Jag kan inte åka med henne förrens imorgon. Jag känner mig så jävla hemsk emot henne när jag tvingar i henne vatten, och inte kan göra något för att få henne bättre.

Morgon

Jag ska iväg till skolan om tio minuter, vi har matteprov, jag har inte pluggat, och Maskros kommer antagligen inte klara sig. Inte så himla bra dag kanske.

Min lilla, lilla gris <3


Maskros har blivit sjuk. Hon äter väldigt lite och ligger i stort sett bara still.
Hon är ganska gammal, så det kanske inte är så konstigt, men jag är
fett orolig ändå. Jag är väldigt fäst vid dem och om hon skulle dö... Ae, fan. <3

fanfanfan

Helvete också. Fan. Så jävla orolig.

Jag är nöjd nöjd nöjd nöjd!Åh, den här låten är ju bara för härlig!

Vi sitter alla här och är nöjda. Marsvinen är JÄTTEnöjda över sin nya bur, de springer omkring som galningar och hoppar och piper. Glada grisar. Jag är nöjd för att det har varit en bra dag, och för att jag gjort the pigs glada. Mor är nöjd för hon sitter och ser på Mamma Mia och sjunger med i varenda låt, och hon sjunger inte fel en enda gång. Alla ord är liksom fastetsade.
Fia är nöjd för hon får äta popcorn, och för att hon fått hjälpa till att bygga bur. Adam är nöjd för att han fått låna mammas bil. Pappa är nöjd för att han kommer hem imorgon, han har varit i fjällen i en vecka nu, och han har hemlängtan. Sixten är nöjd för han har fått så mycket mat idag. Vi är nöjda, och resten av kvällen ska jag tillbringa i sängen och titta på Sex and the City filmen!

Gnat!

Taking a break.

Nu när jag pratat med Frida och sådär kan jag skriva om det här.
Tre gånger i veckan åker jag ut till stallet och rider Steelen. Det kommer jag inte göra på ett tag nu.

När jag blir utsatt för psykisk stress kan jag få "anfall". Jag får panik, kan inte andas och får ångest. I värsta fall kan jag svimma, vilket har hänt förr.
Den senaste tiden har jag fått sånna anfall igen, och det hindrar mig från att göra vissa saker.
Som att rida till exempel. Skulle jag svimma medan jag rider skulle det ju faktiskt bli direkt farligt för både mig och Steelen. Så, eftersom det är så himla mycket plugg och stress just nu måste jag se till att ta det lugnt och "lyssna" på kroppen, tills saker och ting reder upp sig och blir kontrollerbart igen.


SKADEGLÄDJE SOMFAN!

oooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!!!!
SÅ UNDERBART!
HEJ MED DIG BLONDISBELLA!
HIHIHIIIIIII!!!
Skönt och slippa henne, den stela pinnen.
Och babyrösten.

WAAAAAAAAH!

ÅKER HON UT NU?!

sommar!

Jag gör en väldigt mainstream grej nu. Jag dedikerar ett inlägg till sommaren.'


Hahaha, ja en jäkla blandning av bilder. Men jaja. Nu ska jag äta popcorn!

CHOPSTICKS!

Ohyeah, snart kommer mor hem med mat, och inte vilken mat som helst, utan KINA MAAAAAAT :D:D Det har jag inte ätit på typ flera år, så jag är excited!
Jag har redan bestämt mig för att äta med pinnar. Om jag så måste skyffla in maten med pinnarna.
Eueeehu.

Tissue

Åh. Jag hatar bortskämda barn.
Okej, nu kommer jag få skit för det här men det struntar jag i.
Jag är bortskämd, men det finns fan i mig gränser. Ungar som får datorer, dyra kläder och kameror på löpande band. Fy fan. Och det som är ännu värre är sånna ungar som visar noll tacksamhet heller. Jag har kollat för mycket på "My super sweet sixteen" , men man lär sig iallafall att tacka för saker och ting.

Iallafall. Imorgon ska mina små grisar få ett nytt litet hem. Det är ingen bur, men ja. Haha xD
Den kommer antagligen vara typ.. Asstor, och jag hoppas dom kommer trivas.


Oooh

Jag vill till stan. Jag vill köpa en massa onödiga saker och få ångest över att ha gjort av med så mycket pengar när jag kommer hem. Men det ska jag inte göra. Jag behöver spara för att någonsin ha råd med en dator. Jag har bestämt mig för att inte köpa saker för mer än 500 i månaden.
Dock ska jag åka och köpa skor på lördag. Det kanske blir bra. Hm.
Jag har så sjukt tråkigt liv. Jag bara sitter här eller pluggar. Eller är i skolan. Ändå har jag aldrig tid att hitta på något med någon.


Saknar så sjukt mycket.

Studiedag

Jag vaknade för tjugo minuter sen. NICE!
Lovade mor att inte sova längre än till tio, men det gick ju inte så bra.
Jag ska bara städa och äta idag. Och sova. Och må bra. Det är bra det.


Jag tar alltid egobilder när jag är så trött att jag håller
på att somna. Jag kände tydligen att ankmun var en
bra idé. Men jag är inte rädd för att bjuda på mig själv,
så ni får den ändå! Observera mitt hår som är helt galet.

Wonder

Åh. Det är som vanligt. Jag sov knappt någonting i natt och jag har aldrig haft så mörka ringar under ögonen som nu. Tack och lov för foundation!
Namen ärligt talat, jag förstår inte vad som hänt, förut sussade jag hela nätterna?
Iallafall, saker och ting har gått lite bättre idag. Förutom att jag lyckades slarva bort mina nycklar jag och fick panik. Jag var extremt nära att börja tjuta och bryta ihop totalt. Som tur var hade Märta tagit med sig dom, för jag hade glömt dom på ett bord. Då blev jag istället så lättad att jag höll på att börja gråta. Yes, jag är väldigt känslosam.
Det blir inget stall varken idag eller imorgon. Jag mår inte speciellt bra och har ingen lust att åka ut dit.
Jaojao. Imorgon är det studiedag och nu ska jag äta upp mina nudlar och mina frysta muffins. Nam : )

All time low

Idag var den absolut sämsta dagen på vääääldigt länge.
Jag var helt borta efter att ha legat vaken hela natten igen, och på SO-provet gick allt åt helvete. Själva provet gick bra, men jag var i upplösningstillstånd. Jag trodde jag skulle svimma, kunde inte andas och fick panik. Fan. Samma sak hände i stallet och jag kunde inte rida mer än en kvart.
När jag kom hem berättade min mor att det kan vara något fel på Sixten (min katt) och om det inte blir bättre måste vi avliva honom. Bah, woho.
Förlåt för ännu ett jävla känsloinlägg, men det finns inget positivt att skriva om.

Och självklart blev jag rädd

Jag försökte gå och lägga mig.
Men jag kunde inte sova.
Så nu sitter jag här igen och tuggar på mörk choklad.

Du lämnade mig ensam

Ett bad blev det och nu är jag ren och mitt hår är ett skatbo igen. Läste till och
med några sidor SO. Jag tycker fortfarande religon är det dummaste påhitt
någonsin. Jag hickar. Jag vill ha socker. Mitt beroende har blivit löjligt högt.
Anteckna detta, vänner.

Det är bortom min kontroll

Nu har jag slitit i en HEL timma i köket. Fan va tråkigt det är.
Nu ska jag städa, plugga och bada. Jag funderar på att kombinera de två
sistnämnda.

måndag

Jag vaknade för tio minter sen. Jag sitter här och gäspar fortfarande.
Jag sov två timmar i natt, och när mor kom in och skulle väcka mig vaknade jag inte ens.
Bra.

blubb

söndagsångesten är ett faktum.
inte nice.

godmorgon sötnosar!

Nu är vi vakna igen.
Vi sitter här nere i vardagsrummet igen, och Frida tittar på Tokio Hotel-dvdn hon fick av mig. Ända sättet hon kunde få mig att sitta och titta med henne var om jag fick en dator i knät.  Och det fich jag, hihi.
Snart ska vi äta, och efter det bär det av till stallet för en mysig långtur. Najs.
Åh, va dåliga TH är på engelska. Störande my friends.

töntar

jag och frida sitter med varsin dator i knät och spelar fia med knuff på hamsterpaj framför tvn här nere i världens bästa vardagsrum. Annso tittar i en tidning och läskar mig med massor med god mat, medan Frida säger "bläääääää" till allt. Självklart sitter vi och äter ostbollar också. Vad vore övernattning hos Frida utan ostbollar liksom? Nej vet ni vad, det är i precis denna soffa jag trivs bäst. Nu ska jag spela fia med knuff igen!

blogga!

Annso har funderat på att börja blogga.

- Jag kanske borde börja blogga?
- Nae, mamma! sa Frida och såg förskräckt ut. observera att detta var ett skämt från Annsos sida.


jag är miljardär!

Jag sitter nu hos Frida och har nyss kollat i en Hööks-katalog och pekat ut allt som jag ska köpa. Imorgon vinner jag 100 miljoner nämligen! Det är dessutom magiska pengar, som aldrig tar slut. Jag behöver inte heller skatta för pengarna. Jag ska köpa en häst som fanns med i katalogen, som heter Geisha, som jag och Frida ska dela på, jag ska även köpa en häst till mamma, Nirvana til mig, Oscar till Frida, Zamette till Fia och så en till ponny till Fia.
Jag ska köpa alla borstar som finns, tre sadlar, tre träns, massor med täcken och fårskinnshabrak.
Annso kommer vara vår stallskötare då, och baka bullar jämt. Jag ska köpa marken bakiom stallet, och bygga ny paddock, ett ridhus och hagar. Jag kommer betala Leif en rejäl summa varje månad, så ingen behöver betala hyra i stallet. Annso kommer mocka och släppa ut alla hästar också.
Vi ska även kosta på oss vantar för 229 kr. Nya varje månad, så klart, dom slits ju.
Jag ska bygga nya boxar, köpa nya grepar och skottkärror, och alla hästar i stallet ska få nya sadlar och träns.
Vi ska köpa hinkar med hinköverdrag som det står 'breakfast" och "dinner" på.
Vi ska även ha en stallhund som heter Diva, och är en grand danois.

Men, jag är inte bara slösaktig, jag ska självklart sänka 10 miljoner varje månad vill olika hjälporganisationer och föreningar. Och ser jag en hemlös ska jag självklart hjälpa denne att hitta bostad och fixa jobb.

Hihihihi. Jag har livlig fantasi, och nu känns mitt liv väldigt tråkigt jämfört med hur det skulle kunna vara. Nu ska jag sluta drömma, lägga ifrån mig datorn, och återgå till verkligheten.


Här har vi de små sötnosarna. Frida fyller år imorgon, så ALLA säger grattis oki?
Grattis fjortis <3

Godnatt


Pissed off, motherfucker

Åh, jag är så trött arg och så jävla ledsen.
Fan också! Ska det här aldrig ta slut?
Ska jag fortsätta hålla på såhär, tills jag bryter ihop?

Far och dotter projekt?

Igår frågade jag min far om han kunde hjälpa mig att fixa material
så jag kan bygga en utebur till marsvinen.

- Pappa, i vår tänkte jag bygga en bur till marsvinen för att dom ska kunna
vara ute utan att jag ska vara orolig och sådär.
- Ja, det kanske inte är så bra att dom kan vandra in och ut som dom kan nu.
- Hehhe... Men kan du hjälpa mig att fixa material och sådär då?
- Jaa.... Vill du göra det själv eller vill du har hjälp?
(Här fick jag en smått bedjande blick)
- Ehm, du kan väl hjälpa till...?
- Bra, så hjälps vi åt!
Efter började han diskutera om hur vi skulle bygga och sådär. Han såg riktigt glad ut.


Naj, nu ska jag putta ner min gosiga och brummande kisse från mitt knä, och gå iväg
till affären. Måste ha chips och ostbollar, känner att jag inte kan överleva om jag inte får
det nu, i detta ögonblick!
Seeyaaaaaaa!

skolannnnn

Jag är så jävla trött. Mina ögon är svullna och liknar mest små runda prickar.
Jag gäspar nonstop och jag fattar inte ett dugg av vad folk säger. Jag har sömnbrist.
Att det är så sjukt tråkigt här gör det inte bättre. Oasentanterna smyger omkring och fnissar
och jag ändrar alla "hon" till "jag" i min lilla berättelse. Så segt.
Som tur är så är det här min näst sista lektion och sen får jag äntligen gå hem och försöka
sova lite.
Suck, stön och bröl.


Den enda bilden jag hade i mina filer var en bild
på den lilla prinskorven Napoleon. Hihi.


I caught myself

You got it, you got it,
Some kind of magic.
Hypnotic, hypnotic,
You're leaving me breathless.
I hate this, I hate this,
You're not the one I believe in.
With God as my witness.


Rosor och palmblad

God kväll!
Dagen har varit... bra typ. Förutom att jag var tvungen att dissa Steelen för att råplugga So.
Inte kul alls. Religon suger.

Förövrigt fryser jag. Extremt mycket. Jag funderar på att gå och duscha med värmen på det
högsta. Då tar dock vattnet slut, och mina kära föräldrar blir inte så himla glada. Nehe.
Jag går väl och plinkar på gitarren istället.


-Och jag har ledsnat på att vänta
ärligt talat jag är trött
Du är TV-ögd, förändrad
du är gråtmild du ser rött

Jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
Behöver nån som behöver mej
<3


Jocke Berg förklarar mina känslor bättre än jag någonsin kommer
lyckas göra.

Happpi birthday!

Idag fyller min kära mor, men hon har varit 35 i ganska många år nu, så det blir nog inte skillnad i år. Först ska jag till stallet och rida galningen. Haha, han är säkert lika galen idag som igår. JAAAAja.
Grattis mor iallafall, och.. ja.


tragiskt att den enda bild jag har på mor är på hennes
hår. JAJA

Mysjosse

Vad har hänt med mitt hår, om jag nu får ställa en så ytlig fråga.
Förut var det minsann alltid plattången som gällde, men de senaste månaderna har jag inte
ens orkat titta åt plattångens håll. Kanske beror det på att minnet av frisören som choppar av allt
mitt älskade hår som fortfarande skrämmer mig. Vem vet. Inte jag. Vem vet. Inte du.
Iallafall, som i förbifarten knäppte jag dessa bilder förut. Och, då ploppade det upp ett smeknamn
jag fick av en viss peraon för några månader sen -Mysjosse.
Jag ser la lite mysig ut på bilderna?!


Mysig Josse med ett skönt ludd i bilden.        Liten och oskuldsfull. Smått funderande?

Nu har jag ordbajsat färdigt, och ska nu tillbringa resten av min kväll i sängen med min älskade SO-bok. Religon for life <3

Ehrm. Rubriker suger.

Fan. Jag har så ont i min mage att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Och inte fan tänker jag stanna hemma imorgon. Noway. När jag äntligen tvättat bort mitt "skolk-rykte" tänker jag inte vara hemma för onödiga saker.
Dessutom tycker jag det är riktigt bra i skolan nu, jag är extremt oseriös på rasterna och sådär, men vafan, någonstans måste man få slappna av!
Hemma är saker och ting inte så bra. Mormor mår riktigt dåligt, och det påverkar såklart mamma. Och när saker och ting händer drar jag mig undan och blir osocial.

När jag och Frida kom till stallet förut kunde vi inte hitta hästarna. Vi gick långt in i hagen och till slut såg jag något vitt i ett hörn. Där stod lilla Steelen så lydigt och väntade på mig. Duktig kille.
Oscar och resten av hästarna kunde vi verkligen inte hitta. Vi gick runt hela hagen men de var inte där.
Hästarna går i en hage som ligger mellan sommarhagen och ett fält. Vi blev nervösa att de hade hoppat ut på fältet och försvunnit. Så, på väg in till stallet igen för att lämna Steelen för att leta vidare efter de andra, hörde vi hur hästarna kom i full fart från sommarhagen. De har alltså lyckats hoppa över/ta sönder elstängslet och sedan varit där inne. Idioter.
Steelen blev väl inspirerad av det lilla äventyret eller så, för när vi sen red var han helt galen. Det var som att vara tillbaka på Nirvanas rygg igen.

Jag är bisexuell

Yes, så är det.
Jag har varit bisexuell i många år, och jag förstod det snabbt. Jag "kom ut" för mina vänner först för två år sen, så det har inte varit en hemlighet på något sätt sedan dess. Hade någon frågat mig rätt ut hade jag sagt som det var. Men, eftersom jag bor i en extremt trångsynt och liten håla har jag inte velat göra en stor grej av det, för det är det inte.
Jag är fortfarande samma person som förut, och jag är inte förändrad.
Anledningen till att jag berättar det nu är för att jag känner mig tillräckligt trygg i mig själv tillräckligt mycket för att kunna hantera olika åsikter nu.
Med viss lättnad trycker jag nu på "spara & publicera" och förväntar mig en massa homofobiska kommentarer. <3

Och så........snark

När jag inte kan sova (varenda natt, sover aldrig mer än 5 timmar nu för tiden) ligger jag och funderar.
Jag kommer på massor bra saker att skriva, men när jag vaknar nästa dag finns det inte
kvar i huvudet. Störande.
Därför blir bloggen lidande av extremt tråkiga inlägg.

Plagiat?jag kan inte låta bli att lägga märke till en "viss" likhet mellan Darins "Gril next door"
och Lady Gagas "Poker face". Luktar det kanske lite plagiat från någons sida?


Nu måste jag skriva ett argt inlägg igen

När jag och min kära vän Alicia var på stan i fredags gick vi till Bikbok, där jag inte köpt något på flera år. Jag hittade ett par jättesnygga jeans och tog storlek medium, som jag har typ överallt annars.
Tror ni jag fick på mig dom?
Nehedå.
Halvvägs upp för låren tog det stopp. Jag gick tillbaka och tog ett par XL. Först blev jag extremt kroppsmedveten och bilder från julen när jag bokstavligt talat mosade i mig mat flög förbi på min näthinna. Sen insåg jag att det fan inte är mig det är fel på. Visst, jag har väldigt tjocka lår och mina höfter är.... big. Men vafan, en XL är jag inte! Det är ju sjukt att man måste vara pinnsmal om man ska ha kläder. Jag fick alltså ta den största storleken för att byxorna skulle sitta bekvämt. Så de tjejer som är mulligare än mig kan alltså inte köpa kläder där.
Det är samma sak på H&M Divided. Där får jag ta storlek 42 för att komma i kläderna. Visst, där beror det mycket på att kläderna är för korta också.
Man ska vara lång och smal, och inget annat. Alla ska ha modellkroppar och banta för att kunna köpa kläder som är "inne".

Fjortis?

Förut hände en lite rolig grej.
På väg hem ifrån affären mötte jag två killar i min egen ålder.
Efter att ha gått förbi dom skrek dom "FJORTIS!!!" efter mig.
Då började jag fundera.
Hur kunde jag gå från att vara emo, till att bli fjortis, bara sådär?
Jag uppfyller väl ändå kraven för att vara emo fortfarande, eller?
Jag har svart hår och mycket smink. Jag har svarta kläder, och
ärren syns fortfarande på mina armar. Så, för en utomstående, borde
jag väl fortfarande vara emo?
Jag fnissade iallafall och gick vidare, och tänkte att för att vara fjortis krävs
det lite mer än en slarvig tofs och blå jeans.

Blogg!

Nu är det dags för ännu ett litet tips om en blogg jag tycker är himla trevlig.
365 saker du kan göra

Bloggen drivs av en kille vid namn Navid, och han hittar på
en sak varje dag, som han gör, och sen vill att andra ska
göra. En sak, varje dag, i ett år.
Hittills har han umgåtts med en katt, ridit, skrivt om
sig själv på wikipedia etc.
Bloggen är rolig, och det är skönt att komma ifrån alla
fjortonåringar (hehe.. nu sköt jag mig i foten kanske?)
som skriver om mode och stavar som dyslektiker.

svar?

Fan va bra det skulle va om man kunde skicka ett svar på kommentarerna
man får på bloggen. Yesyes.

Downfall

Jag vill ha godis, och det här kommer bli en vädligt lång och tråkig dag.
När börjar Gossip Girl igen?Sluta skicka sms till mig, förstår du inte att jag inte vill ha någon kontakt med dig?
Du får skylla dig själv att det blev såhär, jag tänker inte låta dig såra mig igen.

Turkieeeet!

I oktober åker jag antagligen till Turkiet i en vecka!
SÅ jävla härligt :D

nice !

Läskiga mannen !

Den läskiga mannen  har dykt upp igen.
Frida såg honom igår när hon var på stan, och jag såg honom idag. Han var och
åkte skridskor samtidigt som jag och Fia var där, men han gick innan vi kom på
isen. Men jag såg honom iallafall!

Skridskor

Åh, jag har försökt logga in hur länge som helst, äntligen funkar det.
Iallafall, jag och Fia ska om några timmar åka in till stan och åka
skridskor, very nice : ) Innan det funderar jag på att lägga upp bilder
på det jag köpte igår kansssssske? : )

ehm... mule?

Let's danceHoppas hon ramlar och bryter benen.......
Ok, lite överdirvet. Men hon kan väl stuka foten iallafall?

Nu är jag arg igen.

VAFAN?!
Dom har tagit bort Bregott i skolan?!?!
Jag trodde det bara hade tagit slut eller något, men nejnej, Fia säger att dom ska ta bort det helt.
INTE OKEJ ALLLLLLLS!
Jag äter typ aldrig maten, utan bara två knäckemackor, och om dom ska ta bort Bregott så man
får äta det där äckelsmöret, då kommer jag inte äta någon lunch ju. Jag fattar inte, ska dom
spara på att inte ha Bregott eller? För typ ingen äter det andra. Men det är nyttigare med Bregott
ju. I det andra är det minre procent fett, men massa härdade fetter och skit, så rent smör är
nyttigare.
Inte världens viktigaste ämne för er kanske, men dom sätter hela min lunch på spel!

<3

Dokumentär

Ja, jag vet, jag kollar på dokumentärer jämt. Men vafan, man lär sig saker.
Just nu sitter jag och tittar på en dokumentär om barn med vapen, i USA (vart annars liksom?)
En sexåring som står med ett AK-47 i handen (ett stort maskingevär) och en tolvåring som pratar om att hon vill avfyra en bazooka. Deras föräldrar pratar om vapen som om de vore små leksaker, och de ser inget fel i att lära barnen skjuta innan barnen är stora nog för att förstå följderna av vad som skulle kunna hända.
Jag kan ärligt talat inte finna ord för att uttrycka hur vidrigt jag tycker det där.


AK-47

   
Barn med bazooka

Kyla, min vänner.

Termometern utanför mitt fönster säger att det är + 3 grader ute.
Det kan ju inte stämma. För det är ju snuskigt kallt ute. Jag sitter och fryser FORTFARANDE. Fast jag kom hem för en timme sen, och har ätit nudlar sen dess. Och nudlar är ju värmande. Eller?
Jag sitter nu med tre filar runt mig, som en liten igloo.

grg

Jag är trött och ska om tio minuter traska iväg till skolan.
Jag är hungrig och min mage säger 'grrrrrgrrrrrggrgrrr'.

Ugly child.

Mitt internet bråkar. Så jag vet inte riktigt om det här kommer publiceras...... ._.
Iallafall. Jag byter ämne till något jag verkligen hatar, avskyr, whatever.
När 1-5 åringar tvingas ha tre ton smink, vara smala, tuperat hår och ha fake-leende upp till öronen är det något som är fel. Jag hatar skönhetstävlingar för småbarn. Det är skillnad när det handlar om tjejer som kan välja själva, men småflickor blir ju släpade dit av sina föräldrar (mammor, först och främst). Det är sjukt, och det största landet för detta tragiska tradition är ju sjävlklart USA. Snacka om att så små barn verkligen får en vriden syn på utseende, att det yttre är viktigare än det inre. Det är sjukt, helt enkelt.


Sundance kid

Ni är fortfarande lika lättprovocerade och jag ska åka till stallet snart.
När jag kommer hem kommer jag antingen avslöja en ganska stor
grej om mig själv, eller så skriver jag om vad jag tycker om killar. Hehehehehe :)


Över ett år gammal bild. Sofia gjorde en söt önskelista innan förra julen : )

Inte en jävel är unik.

Ingen är unik. Det finns alltid någon man strävar efter att likna, och  det finns alltid någon som ser exakt likadan ut som sig själv (i stilen menar jag ju självklart). Jag insåg det hösten 2008. Då slutade jag vara "extrem emo" bara för att inte vara som alla andra. För ja, jag var unik med mina 25 lager tyll och kajalöverdos. Jag var unik i Linghem (den lilla lilla håla där jag bor) där alla andra följde strömmen och hade tygskor och chinos. Men när jag insåg att det fanns extremt många som såg ut exakt som jag, var det inte roligt längre. De fanns inte i Linghem, men det räckte med att gå in på Bilddagboken så såg man dem.
Jag insåg också att om man såg ut som jag gjorde fanns det nästan ingen som tog en på allvar. Jag fick alltid ett lite försmädligt leendefrån folk, vart jag än gick. Lärare och kuratorer trodde mig inte när jag pratade om saker och ting.
Så när jag växte ifrån min "rosa period" som mina föräldrar så gulligt kallar det, blev det som att kliva in i en ny värld. Man kunde föra seriösa samtal med folk utan att de såg ner på min intelligens på grund av mitt utseende. Nu kan jag köpa vad jag vill, utan att tänka "Woops, för mainstream!" När man inser att man inte måste välja sida (extrem eller mainstream) kan man nog börja hitta sin egen stil, och börja tänka för sig själv.
Alla är unika, det vet jag. Alla har egna känslor, egna tankar och egna erfarenheter. Men ingen har helt unik stil.
Inse det.
(yes, du som känner dig träffad ska också känna dig träffad)

.

Mormor har blivit sämre och ligger nu på sjukhus.

;););););)

Följ min blogg med bloglovin

Turkeeeey

När jag vaknade för lite mer än en timme sen, doftade det UNDERBART
i hela huset. namnamnam.
Vi ska nämligen äta kalkon idag, very nice. Mormor skulle ha kommit
också, men hon har ramlat och gjort sig illa... Mamma är där nu iallafall
och inget verkar brutet. Mormor är gammal, och väldigt mager, så det är
inte så konstigt att hon skadar sig när hon trillar.
Jaja, snart ska vi äta iallafall, och till efterrätt blir det annanaspaj, som är
så fruktansvärt gott. Skulle lätt få i mig en hel paj själv. Hihi


-

gnat.

måste köpas


ihihihih

<3

hihi, gud va lätt det är att provocera er.
Twilight var tydligen ett känsligt ämne : )

Twilight igen

Jag var bara tvungen att säga det igen. Fan vilken värdelös film.
Jag har legat och varit arg hela natten. Självklart inte bara för det,
men vi säger så. Lättare förklaring.
Och alltså, fan va arg jag hade varit om jag hade betalat för att få
se skiten. Tråkig, händelselös och patetisk. Usch.

Och, angående alla hatiska kommentarer jag fått eftersom jag uttryckte
min egna åsikt om Twilight, så raderas alla som inte kan formulera sig
utan att använda iq-befriade ord.
Senast jag kollade är det här min blogg, och jag får skriva vafan jag vill.
HIhihi, för att demostrera detta har jag tagit mig friheten att rita lite. : )


Twilight

Ja, nu har jag äntligen sett Twilight, jag är efter i know.
Jag hade extremt höga förväntningar, kanske är det därför
jag blev så otroligt besviken.
För jag kan verkligen inte förså grejen med den filmen.
Okej, visst, fina kärleksscener, och Edward är ju såååå snygg.
Men asså nae. Han är inte så snygg. Hans ögonbryn förstör.
Jag är jättepetig när det gäller ögonbryn och näsor, haha.
Jag tyckte inte om Twilight, och kommer inte se den igen.
Jag är glad att det var uppbokat på bion, jag hade inte velat betala
för att se den.

skins


SKINS BÖRJAR IKVÄLL MINA VÄNNER!
det hade jag helt glömt, oj vad glad jag blev när
jag upptäckte det :D jag sitter bänkad 23.00 <33

Tips om bloggar

Dags för en ny blogg!

tusensanningar

Den här tjejen är helt enkelt klockren.
Jag tror hon har blivit lite utav en idol.
Jag menar, det syns väl bara på visningsbilden.
Jag har bevakar henne nu i några veckor, och jag tänker
aldrig sluta. Bevaka ni också!

blogghelvete

bloggen krånglar som fan, jävligt irriterande.
Jag är inte nöjd med någonting, och fortfarande
så arg att mina händer skakar så fort jag tänker på
personen i fråga.
Det som är bra är att det är så sjukt fint ute, fast det
är 17 minus nu.
Imorgon ska jag vara barnvakt till Fia, och då ska jag lura
med henne ut så vi kan ta lite fina bilder : )

-

det är kallt och jag är fortfarande arg

sug rubrik

Ibland blir jag så förbannad att jag vill skada någon.
Detta är ett sådant tillfälle.

whiteboey!                                <3

Skål

?
Nu ska jag traska iväg till stationen och åka in och träffa Nelliebarnet.
Jag är jämt på stan, känns det som.

okänt nummer

Jag svarar aldrig när jag inte vet vem som ringer.
Är det okänt nummer svarar jag alltså inte.
Men av någon anledning gjorde jag det förut.

- Ah, hallå?
- Urhgahguygfdgh

Jag blev rädd och lade på. Människan ringde igen.
Fuck you, tänkte jag och tryckte bort det.

Nisse

Sofia var en halvtimme sen förut, och pappa
gick omkring och muttrade om att flickorna i
denna familj aldrig håller tiden. Jag sa att det
säkert fanns en logisk förklaring.

- Hon har nog blivit tillfångatagen av små
pysslingar, som förde henne till en underjordisk
håla och matade henne med hemmagjord kola.

Jag fick bara en otroligt skeptisk blick av honom som
svar.

Nu får det vara nog!

Jag tänker INTE sitta här imorgon också.
Så, jag har bestämt att jag åker in till stan
och shoppar lite. Eventuellt träffa Nellie
också, om hon inte är allt för sur på mig? joseeeeef: : )


Tänk va mysigt det var när det var sådär grönt och varmt
ute, så de små grisarna fick vara ute. Skulle jag släppa
ut dom nu skulle dom frysa ihjäl ._. xD

godmorgon!

Jag vaknade för en halvtimme sen.
Jag har inget liv alls. Igår satt jag uppe halva
natten och stirrade ut genom fönstret i hopp
om att något spännande skulle hända. Inget
kul hände. Jag hade mammas pälsmössa på
mig dessutom. Den är finfin. Som att ha en kisse
på huvudet......
Skoja bara. Den är fake såklart.
Pappa fortsätter att vara skum btw. Han kom in klockan
två och sa att jag var tvungen att gå upp.
"Klockan är elva, dags att gå upp." Sen fnissade han hysteriskt.
"Nää, skoja bara, klockan är två."
Det är sånt där min mor brukar göra, inte pappa.
Han är så himla tråkig jämt.

*klappakatten*

*gäsp*

jag har fixat en design till Fridas blogg nu.
så ALLA går in där.
forgottenchildren.blogg.se
och så kommenterar ni hur fint det är.
hrm. gnat.

2009

Min nyårsafton var riktigt bra. Familjen Kustvik
och familjen Forsberg kom hit och gjorde det riktigt
mysigt. Jag var livrädd att Linnéa (som jag inte träffat på typ 7 år)
skulle vara en emohatande liten fjortis, så när hon kom in genom
dörren med svart hår och kajal blev jag lycklig. Hon var jättetrevlig.
Fem i tolv sprang alla till fotbollsplanen och tittade på fyrverkerierna
och oroade oss för ett par som knappt kunde stå upp, men som ändå
skulle skjuta raketer.

När alla åkt hem gick Frida och jag och lade oss och såg på Mamma Mia
och pratade om livet och alkohol.
I morse kom far och gav mig 1000 kr, helt uppochner, och när jag frågade
varför sa han bara :
"Du har blivit en riktigt trevlig flicka" och så gick han i stort sett. Väldigt skumt.
Nu ska vi snart äta pizza, vilket vi jämt gör på nyårsdagen, och jag ska börja
fixa lite på Fridas design till hennes nya blogg.

Här har ni några extremt seriösa bilder från igår.

jag försökte desperat blåsa upp luftmadrassen.
vi upptäckte sen att det var hål i den.

Sofia var på hugget.

Ingen kommentar.

Vi är sötA!

Sen blev det allvar igen.

RSS 2.0