Klockan är mitt i natten

Jag har ont i magen, är jättevarm om benen men fryser om armarna och har ätit alldeles för mycket chips. Nu kanske någon liten smartis tror att magontet beror på chipsen. MEN så är det INTE! It's good for me ;_; Jag har kollat för mycket på How I met your mother, är lite arg, lite oseriös och fruktansvärt förvirrad. Imorgon ska jag plugga SO (jag och Elsa hade ett väldigt bra system med att hon smsade frågorna så smsade jag tillbaka svaren) städa och ha fet ångest. Jag känner den redan nu. Jävla skola, huhu. Jag hatar det :D

Heeeejsan

- Josse, vill du höra en Bellmanhistoria?
- Visst, go for it.
- Okej, men jag måste svära lite, för det gör dom. Men det är inte jag, det är historien.
- Haha, okej.
- Ah, Bellman var ute och spelade golf med en präst. Bellman missade och sa "Jäklar, jag missade". Präsen sa "Svär inte, Gud straffar dig". Bellman missade igen och sa "Jäklar, jag missade". Prästen sa igen "Svär inte, Gud straffar dig". När Bellman missade igen och sa "Jäklar jag missade" kom ett stort moln på himlen och en blixt slog ner i prästen. Från himlen hörde dom en röst som sa "Fan, jag missade!".
- ............HAHAHAHAHAHAHA!

Dread? En dread? Ett dreadel? En droodle?

Hur säger man dreads i singular?

Frustratioooon

Man blir knäpp av att vara inne en hel dag, jag skojar inte. Jag håller på att bli galen här. Jag är så frusterad över allt, över att skolan börjar igen nästa vecka, över att jag riskerar att få IG i tre ämnen och jag vägrar göra något åt det, över hela min jävla situation som jag inte kan ta mig ur, över allt med skolan, allt utom skolan och över att vara helt jävla osynlig. Jag blir s j u k  i  h u v u d e t.
När jag är klar med min playlist till min iPod ska jag ut och gå och försöka se det fina i världen igen. Som att snön smälter, att det finns människor jag tycker om och att jag fortfarande lyckats undvika BUP.

Nattens sysselsättning

Det här höll jag på med i natt. Den kom aldrig upp på datorn sen, så jag lägger upp den nu istället.
Den är lång som fan, oseriös och bara full med babbel. Enjoy!


DET ÄR EN KUPP!

Det har blivit mer reklam i Spotify. Precis när jag började använda det var det jättesällan, kanske en gång mellan var tionde låt. Men nu är det verkligen heeeela tiden. Mellan varannan låt, och då är det flera åt gången. Blir det mer reklam när man är fast i Spotify-träsket? I sure think so.
Det kan vara så att jag avslöjat en mycket stor kupp här, så om jag försvinner under mystiska omständigheter så vet ni vart ni ska rikta era misstankar!


Hellooo, I am Lindsay Lohaaaan

Jag har videobloggat och håller nu på att ladda upp den. Det tar tre år eftersom den är skitlång. Så nu funderar jag på att chatrouletta. Har jag tur kanske jag stöter på Pontus, James eller Franklin.

Living the dreaaam


Där är jag. Josse. Eller Josie, det får man välja själv. Helst inte Jossan. Det låter som en häst. Jag har verkligen börjat gilla Josie. Det speglar den oseriösa sidan av mig. Min onda sida heter Hägris. Om ni nu ville veta.
Åh, men jag är ju inte ensam, hehe. På bild ser ni också min ljuslykta. Yes, den har varit med i gemet sen i ettan eller kanske tvåan. Jag och ljuslyktan gör allt tillsammans men att kolla på film och dricka festis är vår favoritsysselsättning. Juuupp.

Väntar ni på poängen? Amen gud, förlåt. Det finns ingen poäng. Förlåt att jag stulit 19.2 sekunder av era liv.

Kolla och erkänn att människan är snygg som fasiken även med fakemustacher

http://www.youtube.com/user/charlieissocoollike?feature=chclk#p/u/0/Fm1ygzhO1c4

GOOD MORNING SUNSHINE!

Det första jag gjorde imorse?

Mja, grät av glädje typ.

I am beautiful in every single way

Jag satt och sorterade lite bilder (nej, det har inte blivit Greys, Family Guy eller några sms eftersom personen i fråga inte verkar ha sin mobil på) och kom då fram till att det är verkligen helt jäkla otroligt att jag är singel. Jag menar, jag är ju en fantastisk person att ha som flickvän. Här har ni några exempel.


Jag kan laga mat samtidigt som jag headbangar.

Jag skulle kunna extraknäcka som vampyr om vi skulle ha dåligt med mat (kanske ska poängtera att blodet på bilden inte är äkta, hehe. Och censuren, ja, jag tyckte det skulle vara lite väl med en boobiflash såhär på mitt i natten)

Mitt leende är väldigt sött.


Jag kan imitera både fiskar och ankor.

Dessutom är jag GALET snygg i hatt. *Tsss*

Så, alla kärleksförklaringar, frierier och annat relaterat till detta inlägg hänvisar jag till min msn. Okej :)

(Ja, jag är trött och tycker jag är jätterolig. :( )

Valentines day

Haha, herregud vilken kväll.
Det började med att Elsa kom hem till mig vid halv sex ungefär. Vi var här hemma och chillade till åtta. Eftersom tåget in till stan skulle gå tjugo över var det lagom att gå vid åtta. Men eftersom det var så sjukt kallt gick vi fortare än beräknat och var framme vid stationen tio över. Det stod att tåget var försenat och skulle komma fem i halv. Skit samma, vi kan vänta tänkte vi. Men sen började tiden flyttas fram i olika omgångar, först till halv, sen fem över halv, sen tjugo i. Trots att vi stod och hoppade, kramades och försökte hålla värmen tröttnade vi och ringde min bror som skjutsade oss till stan. Några minuter efter att vi ringt kom tåget, ironiskt nog.
När Adam släppt av oss sprang vi upp till biografen, helt i onödan. Vi hade ungefär en kvart till godo.
Filmen var helt okej, men som vanligt blev jag rastlös efter att alla popcorn tagit slut. Så jag roade mig med att sätta popcornlådan/byttan på huvudet, dansade med i en indisk dans, drog ner mössan över ögonen när det var kysscener på g och satt och störde mig på Taylor Swift (s e r i ö s t  den människan får mig att vilja bo i en ellös stuga mitt ute i skogen).
När filmen var slut sprang jag (SPRANG, WOHO)(jag kan faktiskt springa :o) över hela stora torget, som var helt öde för att ta ut pengar till Alle. Efter det fick jag skjuts hem av Elsas föräldrar.
Jag har skrattat helt sjukt mycket den här kvällen och det var värt att stå och förfrysa fötterna på stationen. Resten av kvällen/natten ska jag spendera med Greys Anatomy, How I met your mother, Family Guy och med mysiga sms från en underbar människa. Puss och kram! 


En kall Elsa på väg till stationen.

Borde kanske sova

Jag har suttit typ hela kvällen och pillat på en fotobok, som Alleballe tipsade om. Totally gratis. Den första jag gjorde blev fel, så jag fick börja om. Men det gör inte så mycket, för den andra blir så himla mycket bättre. Nu orkar jag inte hålla på mer, så jag får fortsätta imorgon (idag ._.).
Imorgon (idag ._.) ska jag på bio btw! Valentines day med alla mysiga människor, tror jag. Har inte så bra koll på vilka som ska med. Jag hoppas och ber lite att tågen går som de ska, så jag kommer in till stan i tid. Meeene ja. Nu har jag inget mer att skriva. Hej då gullisar.


heltrandom.se

Lista

Jag har faktiskt tråkigt, ursäkta mig då :(

1. Hur mycket pengar har du på din mobil: 13,19 kr :)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan: Hihihihi!
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag: I sträck? I så fall datorn. Annars papa.
4. Hur lång är du? 172 cm tror jag
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Och så kom Polly tror jag.
6. Hur löd ditt senaste sms och vem var det ifrån? Tappat den i golvet? :) från Elsa.
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
8. Är dina föräldrar skilda eller gifta? Married!
9. När såg du senast din mamma? För cirka trettio sekunder sedan.
10. Icke godkänt i något ämne? Det beror på hur man ser det. Jag har inte B-språk och inte idrott, så jag har inget betyg i det. Men annars, nej.
11. Mvg i något? Hemkunskap.
12: När vaknade du imorse? Vid tolv ungefär
13: Vilken plats föredrar du mest? ._.
14. Vilken plats föredrar du minst? Skolan, heeehe.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Jag pallar fasen inte ens att se en månad fram i tiden, så tio år är uteslutet.
16. Hur stor är din säng? 90 cm tror jag ._.
17. Vad sover du i? Do you really wanna know? ;)
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4
19. Var har du bott/bor? Linghem 
20. Tycker du om kinamat? Sure :D
21. Tycker du om kaffe? Ehu nej :(
22. Vad dricker du helst till frukost? Smoothie
23. Kan du spela poker? Nej :(
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej, men Märta fyller dagen efter. Och Bella fyller en månad senare :)
25. Vill du ha barn? Yes I do. Skitsöta små varelser som kommer äga sönder alla andra skitungar!
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och... rövarspråket?
27. Har du någonsin åkt ambulans? Faktiskt inte ._.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Jag gillar båda :)
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor, nagellack.
31. Kan du rulla med tungan? YES I CAN :D
32. Vem är den roligaste människan du känner? Jag vet inte ._. Alle tror jag, det är alltid mycket skratt när man umgås med henne :)
33. Vad har du för ringsignal? Hollywood Hills
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tror inte det.
36. Kan du byta olja på bilen? Ehm, nej.
37. Vilken var den senaste boken du läste? Med himlen som tak. Eller Vägen ut ur helvetet. Någon av dem :)
38. Dansar du i bilen? Hur fasen är det meningen att man ska kunna dansa i bilen? Om man nu inte har en lastbil eller så ._.
39. När var du i kyrkan senast? Julavslutnignen
40. Hur många hål har du i öronen? Två
41. Har du någon piercing? Septum om jag kämpar lite.
42. Har du någon tatuering? No way José.
43. Har du provat droger? Naj.
44. Röka eller snusa? Båda är snusk.
45. När blev du av med oskulden? Alldeles, alldeles för tidigt.
46. Har du pojkvän/flickvän? Hm, njae.
47. Har du ett bra sexliv? Helt awesome!
48. Vad är ditt mobil nummer: 0701234567
49. Vad ska du göra ikväll? Sitta här, köra sims, äta godis, kolla på How I met you mother och Family Guy. Kanske lite Greys också.
50. Har du några syskon: Yes box. Fisen och Adamp.

Farväl (?)

Det är ett himla knakade, knirrande och bankande här. Först fattade jag inte vad det var som lät, men nu har jag kommit underfund med att ljuden kommer från taket. Så, om taket rasar in vill jag bara att ni ska veta att jag dog lycklig, kollandes på Family Guy. Och att jag gillar er. Oki.

UPDATE: Jag börjar bli nervös på riktigt nu. Fasen.

OOIH TITTA BEBIS :D <3


Great DJ

Imagine all the girls.
Ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah.
And the boys,
Ah ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah.
And the strings,
Eee, eee, eee, eee, eee, eee, eee, eee.
And the drums,
Ah ah ah ah, ah, ah, ah, oh.

Meningslösa låttexter in my <3

Black...
BUHU! Jag får ursäkta allt detta tjat om mitt hår hela tiden, men jag är så jävla trött på det för tillfället. Orange/brunt med värsta utväxten, slitet som fan och så tappar jag helt otroligt mycket hår. Fan, varför bestämde jag mig för att färga rött? Det svarta var helt okej, lite tråkigt, men väldigt mycket snyggare än det jag har nu. Om jag inte hade varit rädd för att allt hår ska ramla av skulle jag nog ha färgat svart nu på lovet. Men jag ska försöka hålla ut ett tag till och färga rött igen när jag har råd.


I och för sig var det röda snyggt medan det fortfarande var rött.

JAJA. Nu skiter jag i det här och börjar städa istället.
BLUBB!


Öj!

Jag glömde visst uppdatera efter att jag kommit hem från stallet. Om det nu var någon som satt och undrade om jag faktiskt överlevde där ute i stormen så behöver ni alltså inte oroa er längre.
Mor och jag åkte alltså iväg, mamma var skitnervös och ville egentligen inte köra, men eftersom jag vägrade bli skjutsad av Adam och pappa fortfarande har för ont i nacken fick hon göra det iallafall. Efter en ganska slirig åktur var vi framme vid stallet. Det första vi fick göra var att försöka sparka bort så mycket snö som möjligt för att över huvud taget komma in. När jag lite senare skulle få upp dörren till gödselstacken var det totalt omöjligt. Så jag tog en spade och gick runt genom paddocken. Där var det minst en meter djup snö, och jag vadade/kröp fram. Väl framme vid dörren fick jag stå och skotta jättelänge samtidigt som mamma puttade på inifrån. Till slut var vi klara i stallet i alla fall, och vi kunde åka hem. Förutom att mamma satt och skrek "VART ÄR VÄGEN, VART ÄR VÄGEN?!" i stort sett hela vägen gick även det bra.

Så, nu vet ni vad jag har gjort idag.

God, I wish I were somewhere else

Snö. Fy fan vad jag hatar dig, jävla vädergud som bestämt att vi ska drunkna i snö.
I början, runt jul där var det fortfarande underbart, men nu har du verkligen gått för långt. Idag skulle jag göra det enda produktiva den här helgen, åka till stallet och rida. Det såg jag fram emot, för det känns som om det var jättelänge sen jag red ordentligt. Men det förstör du nu med en jävla SNÖSTORM?! WTF?! SJälvklart ska jag fortfarande till stallet, men en ridtur blir det knappast, och det där DITT FEL, MODER JORD!

Hm, ja. Dessutom är jag avundsjuk på mina föräldrars nya dator. De köpte den idag och den är både sjukt snygg och har mycket minne. :( Min hårddisk är full. Jag behöver en extern hårddisk, någon som kan skänka en?


En inte så himla glad Josie.

En positiv sak iallafall!

Att den dära gulliga tjejen på munkstället på Leo/Gränden kände igen mig och Alle gjorde min dag. Haha, vi tar det inte som ett tecken på att vi är tjockisar som går och köper varsin munk varenda fredag, utan vi ser det som att vi är minnesvärda. :D


Hihi. Lilla Alli :)

V

Fan, jag skulle verkligen behöva skriva av mig. Jag är så trött, besviken, ledsen, arg och bara... Bläh. På något sätt måste jag får ur mig allt det här, men jag orkar fan inte skriva om det för tillfället. Hoppas jag pallar sen, för jag kan inte gå omkring hela lovet och ha ångest för att börja skolan igen.

hjusfcg

Jag sitter och lyssnar på Good Charlotte. Det var typ två år sen sist.

Tanke

Jag har kommit på en sak.
Jag gillar inte msn. Jag är alltid online av någon anledning, men jag pratar bara med ytterst få personer där. Jag tycker det oftast bara är jobbigt med msn. Men nu när det inte funkar vill jag verkligen logga in och det känns inte bra alls att vara offline.
Eh ja, så djupa tankar har jag en dag som denna. Tjolahej.

Jävlahelvetesfittaskitbajs

Jag tror jag har aggressionsproblem. Jag blir förbannad så fort jag ska försöka plugga, och nu blev jag så arg att jag öppnade fönstret, kastade ut böckerna och skrek "JÄVLA KUKBOK!". Nu kan de ligga där ute och frysa och bli förstörda. Det är deras fel att jag inte kommer in på gymnasiet. Jag hatar matte.

Söndag

Den här veckan har faktiskt varit ganska händelserik. Jag har haft mina två första nationella prov, ett i svenska läsförståelse som gick helt ok, och uppsatsen i svenska som... ja, inte gick lika bra kan man väl säga. Där rök mina chanser till ett MVG, hej då.
I torsdags ringde min far som befinner sig i Sälen, och berättade att han låg på Mora sjukhus efter att ha kraschat i backen. Han bröt ingenting, men slog i huvudet riktigt ordentligt eftersom han inte hade hjälm. Han kommer hem idag och ska tydligen se ut som om någon misshandlat honom med en golfklubba, som han själv säger.
Den här veckan har jag också börjat älska mörk choklad. Vet inte riktigt om ni ville veta det, men nu fick ni det ändå.

Alla hjärtans dag också, hojhoj. Det firar jag med mysiga sms till mysiga personer och genom att krama lillesyrran tills hon blir förbannad.

Lite virrigt inlägg men så blir det ibland. För att göra saker och ting lite mer random slänger jag in en egobild. Bara för att jag kan, moha.

Lite kärleksfull ser jag väl ändå ut?

HÄHÄ nu ska jag städa. Eller äta. Eller plugga matte. I don't know.

HAH

Haha, alla som kan se hela denna utan att typ kräkas eller dö, får en kaka. Oki :D


Rubrik

Jag känner att jag börjat dissa bloggen mer och mer. Jag har aldrig haft svårt att komma på vad jag ska skriva förut, men nu helt plötsligt är det helt tomt. Allt som pågår i mitt liv just nu är skola, prov och ångest. Och jag har tröttnat på att skriva om mina sömnproblem och hur mycket jag skolkar. Så, skulle det vara någon liten människa som saknar min uppdatering så samtala gärna med mig på msn, sleepingsilence@live.se.
När det börjar gå uppåt igen kommer jag nog tillbaka.

Hej från feberdimman

När jag vaknade i morse mådde jag illa och var yr, men det var inte så farligt så jag stressade iväg till skolan iallafall. Men efter matten orkade jag inte längre, så jag sa till Fredrik att jag inte mådde bra och gick hem. Nu har jag spenderat eftermiddagen i sängen tillsammans med datorn. Jag har kollat på Världens undergång, den där dokumentärserien som Lennis promotat på SOn.
Jag är helt yr i huvudet och dimmig i ögonen, men jag ska till skolan imorgon ändå. Vi har nämligen vårt första nationella prov imorgon, och på eftermiddagen ska jag till kuratorn.
Nu ska jag pallra mig ner och försöka laga ihop någon mat, och äta i min ensamhet. Stackars Josie.

Orkar inte hitta på en rubrik

Jag vill inte börja gymnasiet. Eller jo, men inte på en ny skola, en sjukt stor skola, tillsammans med en massa främlingar. Tänk om jag hamnar i en klass med bara en massa lördagssupande och Twilightdyrkande fondationfreaks? Jag kommer ju dö i så fall. Mina öron kommer ruttna och ramla av om jag måste gå hela dagarna och lyssna på hur sööööt Edward är eller hur himla full Gretamaja blev på tre cider i lördags.
Jag är en tönt, det är bara så. Jag älskar att sitta och asgarva åt löjliga saker och jag älskar att spela Sims, jag hatar alkohol och jag umgås inte med coola människor. Jag vill forsätta vara den Josse, ingen annan. Nu ska jag ju i och för sig inte gå någon ashäftig linje, men ändå. FAN jävla skit bajs buhu. Känns sådär att jag är nervös redan nu.

Lördagskvällen


HJÄRTA <3<3


Ord kan itne bskriva hur mycket jag längtar. <3

:'(


Fan vad förstörd den här låten är nu .

Helt random


Ikväll ska jag till Alle med kon.

Fia <3

Sofia sitter vid datorn när hon plötsligt säger:
- Charlie, du är obetydlig för mig.
Vem hon menar och vad hon gör på datorn är fortfarande oklart.

Ännu en vecka har slingrat sig förbi


Tisdagens (?) lunch före och efter.

:(

Det är sjukt tråkigt med kemi, oh yeah.

<3


Craving


:( Jag vill ha...

:(

För tillfället tycker jag att alla snygga männsikor kan.. gå och gömma sig någonstans, okaj?

Bluhuhu

"Bla bla bla bla bla".
MEN SLUTA GNÄLL och fullfölj dina jävla hot för en gångs skull då. Idiot.

Mamamia!

Jag råkade skolka lite idag, he-he-he. Mamma blev inte glad och undrade vad hon skulle säga till Fredrik, så jag sa åt henne att hon kunde säga att jag hatar skolan och inte vill gå dit, så det gjorde hon. Moahaha :D
Fia kommer hem från skolan när som helst, och då ska vi gå och handla. Gud vilken rolig dag.

Chatroulette for lifeHihi, kolla vilken sötnos.

:O

Det finns en låt alldeles tillängad mig! Wow, shit och herregosh.Hihihihi, stämmer pörfekt.

Måndag


Gratisbio, gratis t-shirt och gratis popcorn. Gratis är gött. Nu är det Paradise Hotel. Totalt nödig bild btw.

RSS 2.0