2011

Årets sista dag. En resumé på året vore väl på sin plats men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det har varit ett fint år, men samtidigt ett helvetiskt år, ungefär som det ska vara helt enkelt. Jag har upplevt en festival, svek, skratt och tårar tillsammans med fina vänner, firat ett år med min flickvän som jag fortfarande älskar så det känns som om hjärtat ska gå sönder ibland, glädje, sorg, saknad, tillfredställelse och varenda annan känsla som någonsin kan kännas. Jag har gjort enorma misstag och lika enorma framsteg, jag har lyckats med det omöjliga och misslyckats med det mest triviala. Jag hoppas att nyårsafton blir lika bra som jag vill, och att det nya året börjar i närheten av mina vänner och i armarna på min fina.


Charmig tjej nyår 2009. Jädra fjant.

firre.

Himla busy day idag ehe. Spenderade två timmar med stigande frustration på stan i jakt på ett perfekt halsband. Hittade det inte, så jag nöjde mig med ett halvbra. Sedan åkte jag hem, hämtade ut min mobil som äntligen kommit och drog sedan in till stan igen för fika med Fanny. Helt galet mysigt att bara prata och chilla.
Imorgon blir det en himla stressig dag innan vi drar till Tranås för nyårsfirande. Hur det kommer sluta vet ingen, hehehe...

Jag kan inte sjunga, jag kan gunga!

Kom nyss hem efter chill hos bruden ovan. Mycket trevligt om jag får säga det själv. Och det får jag. Mjeh.
Imorgon ska jag försöka ta mig upp ur sängen innan klockan ett och ta mig iväg till stan med mina 300 intjänade kronor efter städningen idag. Jakten på det perfekta halsbandet till nyår fortsätter.


HIMYMhårresande.


Inte sexigaste bilden som tagits men åh, håret. Önskar jag hade den där färgen alltså.

vänding.

Älskar när allting suger, man sakta men säkert känner att man börjar tyna bort framför datorn-tvn-toan-köket där man spenderar sin tid och livet känns alldeles hopplöst och så PANG BOOM TJOFF så vänder det. Imorgon är livet fullspäckat, inköp på vår lyxiga ICA-butik följt av en städning av hela huset belönad med en timlön på 150 spänn i timmen, sedan en tur till en kär vän. Spännande som fasiken!

Ge mig en käftsmäll, jag är feg

Känslan av att inte ha hittat rätt, att hela tiden ligga ett steg bakom. Inte räcka till, inte vara bra nog, inte göra rätt, inte ha rätt saker. Aldrig på samma nivå, aldrig lika mycket värd. Känslan lämnar mig aldrig ifred.

It's so fluffy I'm gonna die!

Bästa julklapparna jag fått detta år är min fantastiska externa hårddisk Gertrud som räddat både mig och min dator (eller ja, iallafall datorn) från en säker död och en übermysig fluffilt. Förut har vi bara haft en i sommarstugan men nu kan jag fluffa runt hela tiden. Åh den är ju så underbar, som vävd av kattungepäls. Mys!


-

Juldagen spenderades med pappas sida av släkten, och ännu en gång hade jag sällskap i knät hela kvällen. Den här gången av mitt kusinbarn Turid som är lite mer än ett år. Världens gulligaste unge, och mina moderskänslor blev oroväckande starka där en stund. Klarade till slut av att lämna ifrån mig det lilla flickebarnet och sen drog vi vidare till sommarstugan där vi befunnit oss tills idag. Ikväll kommer min serb och tills dess ska jag kötta Sims.

24.

Min julafton spenderades i Stuefors hos min moster med en enormt charmig chihuahuavalp i knät. Jag är ingen hundmänniska men jag kunde inte låta bli att falla rätt så hårt för lilla Loa med alienögonen och den omättliga aptiten på gos. Han ville vara i knät heeeela tiden. Ja, han vann definitivt en bit av mitt hjärta där.
Imorgon åker jag till Motala för kalkonätande med pappas sida av släkten och sen tar jag några dagars break från omvärlden i stugan. Tack och adjö!

ord.

Jag älskar julen. Jag håller stenhårt på alla traditioner och vägrar bryta en enda, till mina föräldrars förtret. Jag vägrar vara utan julstrumpan på julaftonsmorgonen trots att jag om mindre ett halvår kommer betraktas som vuxen, jag blir väldigt upprörd om vi inte lyssnar på samma julskiva som vi alltid lyssnar på medan vi pyntar granen med samma pynt som alltid. Samma röda gardiner i köket, samma adventsljusstake i mitt fönster och samma doft av stearinljus, glögg och gran. Jag älskar julen, djupt och innerligt.

Mjup

Träffade Elsan en sväng, stötte på en konstig person från Lärkare utan gränser på stan som ville veta när Elsa var född. Julklappsbyte och sånt avklarades och nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag kan bege mig till Mjölby för häng med Fanny, Ida, Malin och Jenny innan jag följer med sistnämnda hem ikväll. So long!


Kväller.

Tog kvart över nio tåget hem förut, och trampade som vanligt hemåt på min nobla cykel. Tidigare i dag funderade jag på om det var värt att skaffa lysen. Jag cyklar aldrig utanför Linghems välupplysta cykelbanor under vinterhalvåret så jag kom fram till att det var ganska ovärt. När jag väl trampat nästan hela vägen hem lade jag märke till en bil som kröp fram på en cykelbana. Vid en närmare titt insåg jag att det var en polisbil. För det första är polisen aldrig i Linghem, jag menar verkligen aldrig. För det andra, vafasen gjorde de på cykelbanan? Den åkte precis bakom mig också, blev lite nervös att de skulle stoppa mig men så blev det inte. Jag är fortfarande nyfiken dock.

Fish!

Den här terminen har jag, trots att jag inte somnat innan tolv en enda kväll, varit duktig på det här med  att komma upp ur sängen i tid på morgonen. Jag kan inte på rak arm minnas att jag har försovit mig en enda gång faktiskt. Förutom idag alltså.
Självklart försover jag mig sista jäkla dagen på terminen. Men som tur är hann jag till kyrkan i tid för avslutningen där iallafall, så jag hann krama om alla fina människor innan de försvann åt olika håll. Ikväll ska jag in till stan för att träffa Jenny, Gurra och Fanny och fixa drickan inför nyår. Några andra planer än att titta på How I met your mother och ta en liten tupplur har jag inte. Ååååh det är julloooov!

ointressant tjat.

Igår ikväll, när jag låg och svävade i gränslandet mellan sömn och vaket tillstånd, gled mina tankar in på det här med tro. Gudstro, tro på ödet, tro på kärleken, tro på livet. Jag har alltid kallat mig själv ateist. Jag har alltid sagt att jag inte tror på någon gud, jag tror inte att det finns någon allsmäktig som bara ser på när fruktansvärda saker sker. Hur skulle en gud kunna bara se på när barn blir misshandlade, kvinnor blir våldtagna, människor blir mördade och svältkatastrofer, jordbävningar, flodvågor och andra naturkatastrofer skördar miljontals liv? Nej, jag tror inte på gud.
Men jag har ändå en tro på ödet. Jag tror att vissa saker, vissa händelser, sker av en anledning. Jag tror till exempel det fanns en anledning till att min farmor tidigt började lära mig att saker löser sig. Även när hon dog alldeles för tidigt fanns den övertygelsen kvar, att hur jävla pisshemskt allting känns för tillfället så kommer det en morgondag.
Jag tror även att det fanns en anledning att min kropp var stark nog att bära mig hem från den där lekparken för fem år sen, trots att jag idag inte minns mer än hur ögonlocken slöts när jag fortfarande var kvar. Jag tror det finns en anledning till att jag överlevde de där hemska åren då jag inte ville något annat än att försvinna. Hade jag inte upplevt det värsta hade jag inte uppskattat att leva nu. Jag hade inte mått så bra och jag hade inte insett hur lätt det är att livet tar en vändning man inte är beredd på.
Ja, det var ju lite allmänt ointressant blabb men aaaaaeh. Jag blir lite känslig runt jul, det var på annandagen min farmor fick sitt cancerbesked.

måån.

Tog mig iväg till skolan trots allt! Hostade mig igenom skiten men mådde bra av att komma hemifrån iallafall. Inställd servering, nästan två timmar i Gallerian, ett halvtimmesprov i naturkunskap, lunch och till sist samhäll med film och nutidskryss. Alltså en femtimmars dag med en och en halvtimmes sammanlagd lektionstid. Morgondagen ser ungefär lika meningsfull ut, och på onsdag är det avslutning. Jag kan leva med det.

-

Idag klädde vi som många andra vår julgran. Vi åkte land och rike runt i jakten på en julgransfot och till slut köpte vi en för 400 spänn, min far i ett nötskal. Jag lyckades även tappa mammas julklapp så den gick i tusen bitar och febrig och känslig som jag är började jag böltjuta. Är så in i helvete trött på att vara sjuk nu att jag snart bryter ihop.
Men om man ska se det från den ljusa sidan har jag ingen matlust alls och hostar så jag får träningsvärk, så smal och snygg blir jag ju iallafall. Nu ska jag bädda ner mig och läsa min bok om diskoteksbranden i Göteborg. Det ser ut som om LP2 får klara sig utan mig imorgon också.

Jultradition!


Confession.

Det finns mycket här i världen som jag stör mig på. Vissa saker mer, andra saker mindre. Men det finns en simpel liten sak som retar gallfeber på mig, som får mig att vilja slita mitt hår, som gör att det kliar över hela kroppen och som får mig att vilja kasta personen som begår brottet mot rimligheten i närmsta sjö.
Fenomenet ring på pekfinger. Jag blir galen bara jag ser det. Knäpp. Crazy. Bananas. Det ser förjääääävligt ut, ärligt talat. Som om man inte är smart nog att räkna ut varför ringfingret heter just RINGfingret. Är herr ringfinger redan prydd med en annan ring kan jag eventuellt gå med på att den sätts på pekfingret men även det tar emot ärligt talat. Mjao. Sån är jag.


Hemskt, hemskt!

btw.

Alldeles för mycket folk trillade in här igår. Dubbelt så många som vanligt, det är inte okej. Skärpning, skaffa er ett liv. Min blogg är inte intressant nog för att slösa tid på. Okej?!

Tjolahej!

Åh jag skulle kunna skriva meter efter meter med ord som förklarar hur illa jag tycker om dig och exakt hur egoistisk du är. Meeeeeeeeeen nae, jag låter bli.
Jag halvsåg på Friends with benefits medan jag låg och försökte låta bli att tjuta av smärta igår, och den var faktiskt riktigt bra. Nu är jag sugen på att se den igen, Mila Kunis är ju med i den liksom...

poik.

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaa du är så jävla patetisk, väx upp.

eubgw0ipnkmdvbdpgingspifnbdl

Min frustrationsnivå ligger på en farligt hög nivå. Sen i tisdags har jag inte lämnat huset och eftersom jag började bli bättre igår planerade jag att träffa fint folk ikväll för att ta död på tristessen.
Istället fick jag öroninflammation inatt. Nu tycker jag så jävla synd om mig själv att jag och Fia, som också är sjuk, har övertalat mamma att köpa B&J's åt oss.

.

Man ska aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig någonsin lita på en annan människa fullt ut. Man ska aldrig berätta saker man inte vill sprida vidare, för inte en jävel håller käften.

d.

"Hon hatar dig, och det är väl inte så konstigt? Du var för feg för att göra det som behövdes och för svag för att ställa allt till rätta igen. Släpp det och gå vidare, låt henne hata dig."

Fyra camisar


Nästan exakt ett år sen, vafasen hände med mitt hår? Vart tog det vägen?

Nypiercad och glad efter en tur till Motala med fin flickvän och fin vän. Min kära piercing fyller åtta månader snart, grattis. Och töjningen, åh som jag saknar den.

Jag är aldrig så ful som när jag är med dig <3

Jag saknar mjölk så jävla hårt. Kan inte dricka det om jag vill slippa andningssvårigheter men så fort jag är frisk ska jag hälla i mig sju liter.

blurrrrrrp.

Okej, känner att det är dags att få ur mig mer än tre meningar per inlägg.
När jag vaknade i tisdags kände jag mig lite småhängig men inget allvarligare så jag tog mig till skolan för en idrottslektion som jag råkade spendera på bänken. Dans är som sagt inte min grej.
Kände att jag blev tröttare och hängigare hela tiden, så tillslut tog jag mig hem, däckade i sängen och sov i fem timmar innan jag vaknade av att jag skakade okontrollerat. Hela den kvällen var bland de värsta på länge, det gjorde så ont i kroppen och bultade i huvudet så fort jag rörde mig en millimeter.
Igår var jag ledig från skolan och spenderade hela dagen i sängen. Fick en helt underbar nyhet dock, ett sms från min älskade mor att hon köpt biljetter till mig till Coldplay. Nu ska jag bara kolla över möjligheterna att gå på Kent också, så kommer sommaren 2012 vara komplett.
Idag har jag också bara varit hemma, är så otroligt trött på skiten men inte heller imorgon ska jag till skolan. Just nu för jag en övertalningskampanj på min kära flickvän att hon ska ta sig hit efter skolan så jag kan få lite sällskap. Och lite välbehövligt gos, har inte träffat kvinnan på hur länge som helst känns det som. Dessutom är det vår trettonmånadersdag idag, det måste ju firas..? Jag lockar med pizza, det verkar funka iallafall.

,

Halsfluss sucks. Jag vill till skolan imorgon men får inte. Bluäh.

-

Blev visst sjuk som ett as. Har fruktansvärt ont i hela kroppen, värst är huvudet och jag kan knappt röra mig. Lägligt nog är  jag ledig imorgon iallafall.

Frustation

Hela denna kväll har bestått i olika grader av frustration. Jag har googlat sönder halva internet efter en reparatör till min mobil men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det finns i Sundsvall och Malmö, and thats it typ. Hittar jag mot all förmodan en reparatör kommer det uppskattningsvis gå på mellan ett och två tusen att laga helvetet och det har jag inte pengar till, dessutom är fanskapet inte ens värd så mycket. Bästa alternativet i vanliga fall är att kasta skiten åt helvete och köpa något billigt skräp och stå ut med den i ett år tills jag får en vettig mobil. Men det är bara en tredjedel av telefonen som är betald och att stå kvar med den skulden plus den skuld som skulle skapas om jag köpte en ny är ju liksom omöjligt. SÅ situationen suger.
DESSUTOM ryktas det om dans på idrotten imorgon och jag är är ännu i en omöjlig situation. Jag skolkade från förrförra lektionen på grund av dans, och jag är inget brutalt emokid som skolkar hela tiden längre. Men att dansa är inte ett alternativ. Jag. Dansar. Inte.
Och ja, sen stör jag mig så jävla hårt på folk som aldrig växer upp. Trots att artonårsdagen närmar sig verkar mognadsgraden stannat någonstans på fjortisstadiet och respekten för andra människor är ungefär lika med noll. Att tänka på andra än sig själv, att visa lite empati och inte utnyttja andra är ganska naturligt för de flesta men inte för denna person. Men det kanske inte är så konstigt att man är lite fucked up i huvudet när all kontakt med andra människor går ut på att antingen förlöjliga och trycka ner dem eller få dem att avguda en för att bekräfta sitt ego. Du äcklar mig.

NU JÄVLAR har jag skrivit av mig lite och nu ska jag bädda ner mig i sängen.

-

"Jag är inte rädd för mörkret"
Kent ger mig finaste födelsedagspresenten jag kan tänka mig. I april släpps albumet och det kommer äga sönder, I know it!

ingenting har någonsin varit så sant.

and i'm a goddamn coward, but then again so are you
and the lion's roar, the lion's roar
has me evading and hollering for you
and i never really knew what to do

helgen.

Lördag:
- Gled omkring hemma hela dagen innan jag satte mig i bilen för första gången sedan mitt meltdown för någon vecka sen. Vi drog runt i Linghem några varv innan vi hämtade upp Jenny på stationen och sen puttrade iväg mot Ginkelösa. Det gick helt okej, några misstag men det var väl väntat när man har passagerare. Körkortet känns inte helt omöjligt längre iallafall, heh.
Väl hos Elsa kollade vi på Den gröna milen och chillade loss innan vi åkte hem igen. Jo just det, min älskade mobil bestämde sig för att sluta fungera. Det suger ju rätt brutalt, så nu använder jag mammas gamla Nokia. Finns få saker jag tycker så illa om som just Nokia så lyckan är väl knappast total om man säger så.
Söndag:
- Innebandysöndag, till min förskräckelse. Jag, Jenny och min kära bror drog iväg för att titta på lillasysters innebandymatch. Hon spelade lägligt nog mot Borensberg. Efter matchen gick jag och Jenny för att hon skulle med tåget hem medans jag gjorde mig redo att gå hem och göra en hemuppgift från serveringen. Hann i stort sett bara sätta mig ner med datorn när Jenny ringer och säger att tåget är inställt. Så hon traskade tillbaka hit, våldgästade min stackars TV och besudlade den med ännu mer innebandy. Resten av kvällen har jag druckit te med min ömma moder och nu peppar jag Jersey Shore innan jag kryper ner i min fina säng och får lite välförtjänt sömn.

Lördag.

Åker till Bihlen med frugan i baksätet, hur ska det gå egentligen?

Det här med tristess.

Lite kortare skoldag idag, mitt indval var nämligen inställt så jag kom hem runt halv två till min lilla lya. Jag chillade med min fina mor innan hon drog iväg på partaj. Nu sitter jag här. Ensam. Övergiven. Forever alone. Nej okej, resten av min familj är ju faktiskt hemma men det är liksom inte alls samma sak utan min mor, som är den enda som är riktigt social. Jag trivs inte med att sitta hemma en fredag utan vill ut och göra något, träffa folk, ha lite roligt. När jag sitter hemma såhär får jag myror i hela kroppen och tankarna glider runt lite för mycket.
För att illustrera hur satans tråkigt jag har sov jag bort en halvtimme, bara för att få tiden att gå. Nu ska jag gå ner och göra te och försöka få liv i min gamle fars sällskaplighet som jag vet finns där inne, även om det sitter långt in. Kanske kan jag lyckas lirka ur honom ett svar eller två i en annars väldigt ensidig konversation.


Coldplay

Den 30 augusti nästa år kommer världens näst bästa band till Stockholm, och den här gången ska jag stå där.


Fiskar

Kunde verkligen inte sluta läsa kommentarerna, trots att det gjorde ganska ont att läsa alla fina ord människor genom tiderna skrivit. I januari har jag bloggat i fyra år. Fyra hela år, i perioder flera gånger om dagen, andra perioder nästan ingenting alls. Jag har antecknat allt här, även saker jag inte borde och saker jag sedan ångrat djupt. Men också saker som hjälpt, som fått mig att hitta tillbaka till personer jag tappat kontakten med. Min blogg har helt enkelt varit en kär vän, som jag gjort som jag brukar göra med alla som kommer för nära, stött bort och sagt upp kontakten med. Men i det här fallet har jag hittat tillbaka och jag hoppas det håller i sig.

Plopp.

Jag har suttit och läst igenom nästan alla kommentarer från 2009 här på bloggen. Jag har insett en himla massa saker. Till exempel att Elsa måste haft en släng av ADHD när hon kommenterade. Hehe.

bupinebf viyuoipnae

Hipster. Pfft. Ligger på ungefär samma nivå som PJ-trenden. Eller för all del, emotrenden. Just saying.

.

Nämnde jag att jag är ledig imorgon förresten? Hehehehhehehehehehe loves it.

Sitter på min favoritplats på min favoritb...

Sitter på min favoritplats på min favoritbuss på väg till min favorittjej. Skoldagen var helt okej, friterade några mystiska kakor som trots att jag hört namnet säkert tio gånger idag har glömt namnet på, gjorde tio kilo pepparkaksdeg och mandelmusslor. Packade upp en himla massa varor också. Imorgon är jag ledig och jag är rätt nöjd med livet för tillfället.


Jag lovade mig själv att sluta älta, gå vi...

Jag lovade mig själv att sluta älta, gå vidare, njuta av nuet. Ändå tänker jag hela tiden på hur det kunnat bli, om jag gjort rätt från början, sagt rätt ut hur jag kände istället för att förneka det uppenbara.


Det här med mössor.

Jag är en person som inte klär i huvudbonader. Inte av någon sort, inte luva, inte mössa, inte hatt, inte kungakrona, inte hjälm, inte improviserad sylvester gjord av papper, inte popcornkartongerna man får på bio, INGENTING! Jag, eller kanske framför allt mina öron, är smärtsamt medvetna om detta så jag brukar undvika allt som skall sättas på huvudet om jag inte absolut måste (typ ridhjälmen är undantaget, a man's gotta do what a man's gotta do).
Men så i morse, när jag stod och stampade och tjurade över mitt hår och jag aboslut vägrade att sätta upp det eftersom det aaaaalltid är uppsatt, så bestämde jag mig. Today is the day. Jag letade fram lämplig mössa och drog på mig den. Den dolde det allra värsta av kråkboet och värmde mina missbildade öron. Trivdes gjorde jag dock inte, höll på att slita av mig den under hela dagen meeeeeeen den fick sitta kvar, för det var ju lite mysigt ändå. Önskar bara jag passade i skiten så jag slapp förfrysa öronen resten av denna vinter som nu plötsligt bestämt sig för att dyka upp.
Nedan följer en bild på Josse i mössa minus mössa. Så skoj ska vi inte ha, det räckte att visa upp skiten för halva Ljunkan.


Om jag är medveten om min egen brutala sexyness? Hell yeah!

Taking a trip down ego-memory lane.


HAHAHA åh vilken liten fis.

Åh håret, hur orkade jag?

Min lilla fluffboll <3


Satans jävla äckeljacka, glad att jag slipper dig nu för tiden.

All time favourite, varför var det typ ett år sen sist?!

Old times.

Vickan skickade häromdagen bilder från när vi red hos henne för flera år sen, på en dag när vi egentligen skulle jobbat med Operation dagsverke. Men varför jobba för fattiga rumäner när man kan ge sig ut i skogen och rida, hehe.


Måndaaags

Snabb utvärdering om dagen:
- Klarade knappt av att gå upp imorse. Trots att jag var trött och bakis hela dagen igår kunde jag ändå inte somna.
- Missade ett somaliskt gängkrig på skolan idag, hörde bara något om välta bord i matsalen och skymtade några poliser. Säger det igen, min skola är brutaaal (hardcore gorwl)
- Blev brutalt besviken över att jag köttade sönder på ett läxförhör förra veckan, och fick tillbaka det idag med orden "Det går inte att få mer än G". Jag lyckades få ett plus och en liten fin kommentar iallafall...
- Jag har även shoppat två julklappar idag, en till mig och en till flickvän. Boooyaaaah.

Nu jävlar ska jag göra köttbullar innan jag hungrar ihjäl.

.


snart ska vi ångra det vi hoppades på

jag saknar att kunna lita på att marken under fötterna alltid ska vara stadig och pålitlig. jag saknar skyddsnätet som enbart tillit och genuin omtanke kan väva starkt nog att tåla även de tyngsta fall från de högsta höjder. jag saknar dig, jag saknar mig, jag saknar oss.

plopp.

Vad hände igår? Shottade vi verkligen ur glöggmuggar? Trakasserade vi verkligen Gurras japanska vän? Fick Fanny verkligen gratis glass på Donken? Stod jag verkligen och diskade medans Elsa sov i soffan och de andra var spårlöst borta?
Aaaaja. Spännande kväll helt enkelt, och den slutade på finast möjliga sätt, i armarna på min favoritbrud.

Fredagsdimma

Jag vill inte vara brutalemo och inleda inlägget med gnäll. Så, jag börjar prata om min chokladkalender. Den är fin. Får jag gnälla nu? Bra, tack.
Denna dag har sugit. Riktigt jävla stenhårt. Började dagen med att snooza sönder i 40 minuter innan jag praktiskt taget rullade ur sängen, ner på golvet, krälade på mig kläderna för dagen, innan jag rullade vidare ner för trappan. I skolan hade jag min första konditorilektion, efter att vi bytt från vår färskvarukurs och som vanligt kände jag mig helt lost inne i kondis. Jag och Jakob hade skoj iallafall, och vår underbara lärare Ann-Louise gjorde dagen värd med sina berättelser om tonårsfyllor och hennes eviga svärande. Åh, om hon ändå var min mor <3
Sen var det dags för servering, och menyskapande. Den lektionen gick ganska fort som tur var. Resten av kvällen har jag kämpat för att hålla ögonen öppna, och jag känner att ögonlocken blir tyngre och tyngre. Jag hoppas på en bättre dag imorgon, den ska iallafall spenderas med familjen med en massa julbak innan jag drar iväg till Gurra på kvällen för mys och trevligheter med fint folk.


Stört trött brud med chokladkalender, woop.

Här har det inte hänt något på ett tag. Sk...

Här har det inte hänt något på ett tag. Skulle kunna skylla på att jag varit upptagen men aeaeh, det är nog inte riktigt sant. Igår chillade jag med min kvinna och idag har jag gjort lite smått och gott. Bland annat köpt praliner för 72 kronor, hällt kokhett te över halva mig, fått mitt första psykbryt bakom ratten och åkt på ganska meningslös tomtenatta. Imorgon ska jag ha konditori och sova hela jävla kvällen. Det kommer äga.


RSS 2.0