Skinny love

Jag vill göra något stort, livsavgörande, något som faktiskt förändrar någonting för alltid. Det spelar ingen större roll om det är något positivt eller negativt, bara något händer. Jag är så trött på att bara skrapa på ytan.
Whatever. Natten spenderades i Ljungsbro med tre av världens absolut finaste människor och vattenpipsrökning i sängen, mängder av cheeseballs, bastu, lite smärta i hjärtat och en hund vid namn Hassan.

At the top of the hill

Det var två veckor och en dag sen jag skrev här senast. Under den tiden har inte mycket hänt. Eller jo, det har det nog gjort men ingenting jag orkar skriva här.
Idag var jag hemma iallafall, och spenderade i stort sett hela dagen med att läsa igenom bloggen. Jag insåg en ganska mycket om mig själv, hur mycket jag har förändrats och hur sjukt mycket jag skolkade förr i tiden. Och att jag gick runt och mådde lite halvkasst hela tiden, tänk vilken skillnad det kan bli på bara ett halvår. Aja, jag är glad att allt är så annorlunda nu.
Just nu sitter jag och letar ny musik och längtar tills på fredag. Det kan bli den mysigaste dagen/kvällen/natten någonsin. Hoppas på det.
På tal om något helt annat kom Elsa med den fasansfulla upptäckten att vi kommer ha absolut noll kontakt under två veckor i sommar. En vecka när hon är i Turkiet och under en vecka när jag är där. Kommer avlida.

RSS 2.0