Tisdag

De senaste dagarna har varit kaos, ärligt talat. Jag har kommit tillbaka i gamla, mycket, mycket dåliga vanor och har mått allmänt skit. Men nu verkar det vara på väg uppåt igen.
Dagen i skolan började med att jag missade första timmen eftersom jag helt enkelt inte orkade gå upp. Jag har bageri på tisdagar men det är så sjukt tråkigt nu när vi inte har vår braiga lärare längre. Jag hade varit emoface hela dagen om inte min fina flickvän varit så himla awesome.
Efter skolan åkte jag och Jenny hem till Fanny och spelade Donkey Kong och åt köttbullar.

,

Hatar den där lilla, gnagande känslan i maggropen. Den som viskar att det inte är rätt, att du inte är värd det här. Att det när som helst, denna sekund eller nästa, kommer ta slut. All lycka som du inbillat dig att du förtjänar kommer bytas ut mot det där gamla, tomma.
Det är det här som gör att jag hatar att vara kär. Man blir helt jävla störd i huvudet.

Fiskpinnen OlaAe gud jag orkar inte. Jag är så frustrerad att jag skulle vilja skada någon. Jag hatar när folk inte svarar på viktiga sms. Gaaaaaahuhu. Dessutom vill jag fylla arton nu, ett år som sjutton känns bara väldigt ovärt. Arton, då jävlar. Septum, tungan och tatuering woho. Eller tatueringen kanske jag kan fixa innan, hehehehhehehehehehe.
Nej vilket galet onödigt inlägg. Ville mest ha något att fördriva tiden med, men det är en halvtimme kvar tills jag ska till stationen ändå. Mjuhe.

-

Det händer inte jättemycket här.

KlåparenOch så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Och du var ensam när du kom, nu har magin brunnit ut
Och så släcker dom ner
Alla skyltar alla ljus
Och när parken ligger tom, inser du att din kväll just tagit slut
Och allting är som förut


RSS 2.0