I could'nt fight it

Jag har inte skrivit någonting här sen i februari. Jag har försökt skriva i vissa stunder när jag känt att det behövts, men jag verkar ha tappat min förmåga att skriva ur mig mina känslor. Kanske för att mina känslor nu för tiden är lite mer hanterbara, och för det mesta lite mindre pessimistiska.
Vad har hänt sen februari då? Att skriva "inte mycket" skulle vara en ren lögn, för det har faktiskt hänt riktigt mycket. Men att räkna upp allting här känns bara som slöseri med tid.
Istället nöjer jag mig med att fortsätta lyssna på Adele, fundera över helgen som spenderats tillsammans med mycket fina människor, och se fram emot nästa helg. För då är det faktiskt, hur otroligt det än känns, ett halvår sen jag och min kära Jenny blev tillsammans. Jag som kämpade emot det, jag som alltid sagt att jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara tillsammans med någon i min klass. Jag föll handlöst för en liten tjej från Borensberg, vem hade kunnat ana det? Inte jag iallafall. Jag var helt övertygad om att gymnasiet skulle börja lika illa som högstadiet, men istället har det visat sig vara en alldeles fantastisk tid, och jag hoppas det håller i sig. För med mina vänner och min flickvän vid min sida är jag lyckligare än någonsin tidigare.


RSS 2.0