Dunkande musik. Svettiga kroppar. Gassande...

Dunkande musik. Svettiga kroppar. Gassande sol. Febrilt klappande hjärtan. Djup lycka. Jag saknar Peace.


Måsten, krav och inget andrum

Jag borde springa oftare. Håller jag inte igång kommer jag aldrig utvecklas.
Jag borde övningsköra oftare. Annars blir det inget körkort lagom till artonårsdagen.
Jag borde sluta tänka sönder saker. Jag gör saker större än de är.
Jag borde anstränga mig mer. Med det mesta egentligen.
Jag borde ta vara på det fina mer. Helt plötsligt kommer det vara över.
Jag borde göra något åt utanförskänslan och sluta tiga så fort det blir jobbigt.

Gurk

Efter en kväll med blandade känslor är jag nu glad att befinna mig hemma igen. Vi tog farväl av vår fina Gustav som drar till Manchester i två månaders tid. Nu myser jag med min Festis och väntar på bättre tider. Imorgon ska jag köttttttta sönder och springa, plugga, städa och sånt. Bluhö.Sexigast vinner. Jag vann.

.

Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak


Doris.

Ut och springa, ut och springa, ut och springa, springa, springa
Hur gör man då? Man joggar på
Jogga PÅÅÅÅÅ och peppa lite då


Jag hatar för övrigt det här. Oub0ifbgoienringfiemrigmhienhirwng typ.

Jag har glömt. Glömt att tystnad kanske in...

Jag har glömt. Glömt att tystnad kanske inte är det bästa alternativet men att det ibland är det enda. Ja eller nej, ge upp eller fortsätta? Ett frågetecken, en fråga med andra ord. I mitt huvud är det snarare en motorväg där tankarna far fram i farligt höga hastigheter. Jag klänger mig fast i något jag tror är tryggt och skriker så högt jag kan att jag vill av. Jag vill stanna, STANNA. Men bit för bit av den grund jag trodde var stabil rasar under mina fötter och tempot höjs hela tiden. Vart tog allting vägen?


o

Och så tog plötsligt orken slut. Jag orkar inte hoppas på  att bli en bättre människa, det kommer aldrig ske.

fjhsfvb

Google är min bästa vän, så är det bara. Google ger mig svar på frågor jag inte ens visste att jag hade. Just nu hjälper den mig med min kallköksuppgift, jag sitter och försöker räkna ut vikten av en physalis och hur mycket som kommer gå åt till min buffé. Ja, Livsmedel är helt enkelt inte som andra program.

Nu ger jag upp skiten och myser med Nemi istället. Ja, det är alltså min sim.


-


Jai perdu mes repères
Je nage en eau trouble
Emmène-moi aussi loin que possible
Les paysages défilent et la brume se dissipe
Grâce à toi à nouveau je respire


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Det är så tomt här. Jag och resten av min familj är så vana vid att det ska komma en katt farandes så fort man närmar sig köket. Varför hör jag inte ett enträget jamande när jag öppnar kylskåpet? Varför går inte en svart liten varelse framför fötterna på mig så jag nästan snubblar? Varför ligger han inte i fåtöljen och spinner högt så fort man rör honom? Varför finns inte min underbara snälla katt längre? Som jag alltid brukade borra ner näsa i pälsen på, som alltid var så varm och mysig. Det är tomt som sagt, otroligt tomt.Jag är ledig idag och imorgon, som resten av Linköpings gymnasiestudenter skulle jag tro. Jag borde spendera tiden till att göra vettiga saker som att plugga, men jag låter bli det för tillfället. Övningskört har jag gjort idag iallafall, och det gick ganska bra. Lite backproblem men det har jag alltid, hatar att backa.

Tusentals steg i tusentals år

Tack för tolv fina år.


Kokorokoko

Naturlektion som fick mig att vilja dö, matkön from hell, supermensig samhällslärare, ett varv i spåret. Nu; duschen. Senare; stan, chill med Gurkan och serben och sen sover min halvtidssambo här. Asum.

Till Jenny

Jag hade kunnat skriva långa uppsatser om mina känslor. Milslånga pappersark med ord efter ord om kärlek, glädje och trygghet. Jag skulle kunna skriva hur söt du är på morgonen med ditt hår spretandes åt alla håll och ränder efter kudden i ansiktet. Jag skulle kunna skriva om alla de gånger jag suttit och smygtittat på dig på olika lektioner. Fascinerat har jag studerat dig skratta, skämta, bli seriös för en stund, fjäska lite för läraren och sen skratta igen. Jag skulle även skriva om hur lycklig jag blir av minsta lilla sms från dig. Jag skulle kunna skriva hur mycket du kan få mig att skratta. Med dig skrattar jag tills jag gråter.
Jag skulle kunna skriva om allt det där. Men jag nöjer mig med tre ord, som du hört i många månader, men som fortfarande är lika sanna.

jag älskar dig.

fiskbulle

Min smyckesbeställning gled in här för några dagar sen, och nu gör jag armband, örhängen och earcuffs för fullt här hemma!

RSS 2.0