måndags

Jag åt frukost imorse. Det är något som aldrig händer, kan jag tala om. Jag fick i mig en kopp te, två kokta ägg (eller ja, minus gulorna för det är nastyness) och en halv smörgås. You go Josie typ. Namen det kan behövas, för framför mig har jag en dubbellektion på körskolan, 80 minuter rättare sagt. Vi får  väl se hur det går, landsvägskörning ligger på schemat och det borde gå bra eftersom det är det som är min grej. Har klarat av det mesta nu inom stadskörningen, trafikljus, enkelriktat, rondeller and so on så det är inte många moment kvar.
Efter lektionen ska jag röra mig hemåt igen för att packa och göra mig i ordning innan jag och de andra hoppar på bussen till Borensberg för valborgsfirande. Det blir fint det!


Gårdagskvällen blev inte så lyckad som jag...

Gårdagskvällen blev inte så lyckad som jag hade hoppats. Dåligt drag, dåligt ställe, dåligt folk, dåligt rakt över typ. Kvällen slutade med att jag mådde skit men jag somnade iallafall på finaste möjliga sätt. Nu sitter jag i stugan och njuter av den underbaraste utsikt jag vet. Jag funderar lite över mitt liv framöver, uppkörning och teorin är bokad inom en månads tid och jag är ganska uppspelt efter att ha haft världens bästa körlektion igår. Valborg firas i Borensberg med fina vänner och livet överlag känns rätt okej.


lds.

Ord kan inte beskriva hur innerligt jag längtar efter att slippa min praktik. Jag blir en helt annan människa när jag är där. Hunsad, tystlåten, undvikande och obekväm med att existera. Raka motsatsen mot den jag är egentligen, och jag hatar det. Jag hatar varenda minut av dagen jag måste tillbringa där. De enda stunderna jag känner någon sorts mening med min närvaro är när jag är med Britta, världens sötaste tant. Hon uppskattar min hjälp och är geniunt trevlig. Hon bryr sig om en så simpel sak som mitt namn, något väldigt få på det där stället orkat lära sig trots att jag varit där i två månader nu. Nej, det kommer vara en sån otrolig befrielse att komma ifrån det där jävla stället.
Eh ja, nu har jag fått ur mig lite aggressioner angående det. Känns fint!

Fisken.

Min lillasyster fyller år idag! Lilla Sofia blir tolv, åh så snabbt åren går... Najmen seriöst, najs för min del eftersom hon önskat pizza till kvällsmat. Hihi, inte mig emot.
Inte speciellt bra dag på praktiken idag, klockan segade sig fram och folk var allmänt jobbiga. Men det gäller bara att hålla ut i två veckor till efter att denna är över. Jag börjar se ljuset i tunneln!
En annan sak som är lite trevligt är att jag fått fel tågkort av skolan. Det ska vara ett som räcker i en vecka men det jag fått räcker till fjortonde augusti... Men jag tackar och tar emot, hehe!
Nej nu ska jag snart dra iväg och köra lite bil med pappa, efter gårdagens ganska dåliga körlektion ser jag inte direkt fram emot det, ehe.


let's do this one more time.

Låååång dag på stan idag. Efter två lektioner i skolan drog jag och Fanny en sväng för att kolla läget lite, och efter att hon trampat hemåt träffade jag Elsa och Vickan och fikade en stund. När jag kom hem stod en sprillans ny cykel och väntade som min snälla far varit iväg och köpt åt mig idag. Den var slut på det stället jag tänkt köpa från först så han åkte till andra sidan stan och betalade de femhundra extra som den kostade på det stället. Åh han är bra fin han.
Imorgon ska jag till praktiken och efter det är det dags för körlektion för första gången på flera veckor. Hoppas det går bra och att han inte skäller på  mig för att jag inte kört så mycket hemma hehe.. Efter det var det tänkt att jag och Malin skulle dra till tatueringsstudion för att kolla lite hur mycket våra tänkta verk skulle kosta och så vidare, men det ser ut att bli uppskjutet eftersom hon har knöliga jobbtider haha. Men det ska nog bli bra, det är ju ingen panik.
Resten av den här veckan hoppas jag går fort, belöningen om jag överlever praktiken är en grillkväll och sedan utgång med mina fina tjejer på fredag. Det blir awesome.
Nu ska jag skicka iväg en beställning med smyckesgrejer, skeppohoj!

det skulle suga om du försvann.

Jag var ute och gick i skogarna runt Linghem förut. I över en timme trampade jag omkring och det gav mig ganska mycket tid att fundera. Jag blev en aning sentimental och tänkte på en ganska fin liten människa som jag inte ger tillräcklig uppskattning. Så, here it goes.
Bästa vän, du är ibland helt störd. Som igår, vad var grejen med tusen sms där det stod helt random saker som jag inte fattade ett dugg av? Hade du verkligen druckit vatten spetsat med karamellfärg? Anyways, jag tycker det är rätt fint att vi aldrig glider ifrån varandra, hur långt det än går mellan våra träffar. Jag är tacksam över mycket, den stabila punkt du alltid är när allt annat är i gungning, att våra skämt ibland är så interna att inte ens jag förstår dem och att du ibland är lika konstig som mig. Vet ingen annan som skulle cykla längs en livsfarlig väg mitt i natten bara för att ses och dela några cigg, haha. Och jag är tacksam för att du slutade hata Jenny till slut, eheh.
Vi har upplevt mycket tillsammans och mer kommer det bli. Den här sommaren är vår, Kent, stugan och en massa andra äventyr väntar och det kommer bli grymt.Ohja, jag har en massa charmiga bilder på dig med, höhö!


fu.

Igår var ingen bra dag. Hela öppet hus-grejen var ett grupparbete och det fanns inte en gnutta samarbete i min grupp. Efter att få ha hört skit hela dagen innan var jag sur redan när jag dök upp och dagen fortsatte i den stilen. Till slut struntade jag i dem och var med Jakob och Jenny istället.
Resten av dagen spenderades hemma med grillning och läggdags tidigt för min del. Idag ska jag bara sitta hemma och lida av magont och söndagsångest. En hel vecka på praktiken den här veckan, fyra jävla dagar... Usch.

kent, för alltid kent.

Så bra att det gör lite ont. Åh vad jag älskar detta band.


aRla2PIBeVah – 66SepCcdBleR
JBwKRTqzkf6L – o1OeG9tvbPWM
T7i7buwSNIKz – JBwKRTqzkf6L
S4eHTtN6A11s – MOjHNlJJ1Fdj

fishing.

Yeeeeeey, heeeelg, chillidill! Skulle jag kunna tänka nu. Men det gör jag inte. För imorgon är det öppet hus = obligatorisk skoldag. Oh happy, happy day eller inte nejnej. Men ja, det är bara att befinna sig på plats kvart över åtta imorgon för att baka färdigt det som inte hanns med idag.
För övrigt händer inte mycket, jag gråter glädjetårar över att slippa praktiken tills på tisdag, och för att jag äntligen är klar med mina FAS-prov. Gjorde ett igår, och var ett poäng från godkänt och idag fick jag nästan alla rätt. Nu har jag bara slutprov kvar, och det känns ju fint med tanke på att uppkörningen och skrivningen börjar närma sig.
Ikväll kommer min kvinna hit och förgyller mitt liv lite. Jag önskar jag kunde gå ut ikväll men vi kör på nästa helg istället, matfett på det. Jao. Shit vilket Gangster-Jocke över mitt språk idag måste jag säga. Och för er som inte vet vem Gangster-Jocke är bör titta på denna människas alla videobloggar. Nu. Seriously.


hp och hgfisken.

Ganska bra dag idag. Fick göra lite olika saker, koka tryffel och dekorera frukttårtor bland annat. Imorgon är sista dagen på praktiken den här veckan, och då är det bara tre kvar. Very nice.
Jag sov bort hela eftermiddagen och känner mig bortdomnad och konstig, jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag ska iallafall se till att plugga körkort en stund och sen sova tidigt.

i've waisted my nights.

Jag somnade till slut. Klockan två. Tre timmar senare ringde klockan och jag kravlade mig upp och ut i regnet. Jag har faktiskt inte varit så trött men nu börjar det krypa sig på, om någon timme lär jag nog däcka. 
Helt okej dag idag, jag fick göra massa simpla saker jag redan gjort så det flöt på fint. Nu längtar jag efter sömn och min kvinna. Tack och hej.

Den mekaniska klockan, en av två i detta h...

Den mekaniska klockan, en av två i detta hus, tickar obarmhärtigt utanför min dörr. Dess ljud är det enda som stör tystnaden förutom små stillsamma prasslanden från buren vid dörren då och då. Jag tänker på allt och ingenting, försöker starta upp drömmar och historier som kan fortsätta när jag väl somnat in, men det är förgäves. Sömnen infinner sig inte, och klockan tickar närmare och närmare sitt mål. I natt somnade jag någon gång efter halv tre, och jag ber för att det inte ska bli lika sent i natt. Om fem timmar ringer min väckarklocka och skriker åt mig att gå upp och ta mig till Norrköping. Det finns inte ord som kan förklara hur gärna jag skulle vilja strunta i alltihop och aldrig gå dit igen och slippa höra deras kommentarer och känna deras motvilja. Ibland känner jag mig nästan livegen, som en slav.


pling.

Jag har jobbat och hjälpt min far med lite stuff och idag kom lönen, fyra tusen spänn sisådär. Jag kan leva med det. Men nu är frågan vad jag ska göra med det, köpa ny cykel? Ny mobil? Ny säng? Spara till min drömbil som jag inte kommer ha råd med ever om jag ska jobba som bagare? Slösa allt på krogen? Nä. Det blir nog en cykel. Plupp.

dom skriker och flyr i en mardröm igen.

Håller mig själv vaken med den man jag tycker mest om här i världen, underbara Joakim. Allt jag vill är att karva, skära och ta sönder. Men jag låter bli.


neverendinganger.

En värld av våld. Ett avfyrat skott, en knuten näve, en sten vinande genom luften, glassplitter, blod, ett utdraget skrik. Öronbedövande tystnad, eldinferno, tysta tårar. Isande kyla, brännande hetta, viskade böner. Låt det ta slut.

kvällsnöje.


jag skadar de som ler.

Aprilnattens stjärnklara himmel, mina osäkra steg och råttornas ilande. De vädrar rädslan och känner spänningen. Det är lätt att ta sig ifrån dem, lättare än mycket annat. Några snabba tramp på pedalerna och de är ett minne blott. Annat är det med det som ligger framför.
Den där krälande, isande delen. Mitt samvete, mitt undermedvetna. Det som talar om att jag inte gör tillräckligt. De möjligheter som uppenbarar sig gång på gång, tar jag och stampar på tills de inte längre går att urskilja. Alltid den lätta vägen, alltid den som är snabbast och kräver minst.
Likgiltig. På många sätt. Den enda tanken som går runt i mitt huvud är frågan om det verkligen ska vara såhär? Och i så fall, varför över huvud taget fortsätta? Längtan från förr växer sig i sådana lägen, starkare och starkare. Att en gång för alla ta den lätta vägen ut. Den som kräver minst av mig.

lördag.

Ångest så jag nästan kräks. Jag vill inte tillbaka till praktiken. Jag vill inte, vill inte, vill inte. Fyyyy fan, fyra dagar i veckan, fyra veckor framöver. Om jag överlever det ska jag aldrig klaga på någonting igen.
Aja. Igår var jag och Jenny hos Elsa och kollade på världens sjukaste film, trevligt trevligt. Om någon timme ska jag bege mig mot stationen för bio med serb och hennes vänner, The Hunger Games blir det och jag är sjukligt pepp, framför allt eftersom Ellen kommer vara med och hon är världens sötaste människa tihihi!! Nejmen nej. Om man skulle börja göra sig i ordning då.

Bilder från igår.Första bilden skymtar Malin och jag, Malin är lilla redheadlady och jag är hårburret till vänster om henne.
Och den andra bilden, vad ska man säga..? Gurra och Jenny i ett nötskal.

avliden.

Så. Jävla. Död. Galen kväll igår, och det känns i dag man säga. Efter att Jenny försökt charma taxichauffören men misslyckats och Fanny kommit som räddaren i nöden med cheeseburgare till oss alla somnade jag till sist in i armarna på min käraste. Imorse vaknade vi till en brakfrukost som Fannys supermysiga mamma fixat åt oss, sjukt lyxigt.
Nu sitter jag hemma och äter godis och chokladbollar och försöker få igång min mycket trögstartade hjärna. Och försöker dessutom besvara den eviga frågan, vad hände egentligen..?

fishes.

Igår satt jag och installerade om varenda Sims efter att ha råkat fibbla bort en av crackarna så hela skiten slutade funka. När det väl var klart satt jag och spelade i säkert fem timmar, nolifer lite grann sådär ja.
Idag har jag hunnit med en promenad och städning, och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Vid sju drar jag in mot stan för mellanlandning hos Fanny för att lämna saker, innan vi drar hem till Gurra för lite förkrök innan vi drar ut. Jag är väl sådär lagom pepp, det blir säkert en rolig kväll om alla kan sköta sig, ehe...

jenny.

Jag älskar dig, ditt jävla mongo. Ibland vill jag bara slå dig på käften, speciellt när du drygar bara sådär som du kan, och jag sitter där helt oskyldig och inte säger något tillbaka (eh-he-he). Och ibland vill jag bara dränka dig i närmaste sjö, speciellt när du petar på mig och håller på och är sådär asjobbig som bara du kan. Och ibland gör du mig så ledsen, när jag säger ett fantastiskt genomtänkt och humoristiskt skämt och allt jag får tillbaka är en suck och ett "Fy fan vad tråkig du är". Men som sagt, trots detta älskar jag dig. Här har du ditt inlägg, det var det snällaste jag kunde få fram. Mh. Puss.

hands up, and touch the sky.

Bröööööl, jag är så himla glad! Sitter och pumpar peppig musik och bara njuter av att vara vid liv, hur pretto det än låter. Jag har spenderat ett underbart dygn med min fina flickvän, och vi har haft det sådär fint som man bara kan ha. Vi spenderade dagen på stan och var sådär supervuxna och gick till banken och fixade en massa. Jag shoppade loss en aning också, nya jeans, skor, tröja och armband blev det för mig, och två par nya byxor för Jennys del.
Nu sitter jag och ska kolla på hotell och bussresa till Stockholm och tänker på torsdag då jag och typ alla mina vänner drar till Sliver, har en aning om att det kommer bli galet. Sänder även en tanke till min vän som ligger på sjukhus just nu, hoppas innerligt hon repar sig snabbt.
Imorgon händer inget roligare än en tur till Ica, haha men vafasen, så kan det vara!


Jag är en jävel på att sno folks tröjor, I know. Men vafasen, svårt att låta bli när folk i min närhet köper så mysiga kläder. Denna är Jennys och extra svår att låta bli eftersom den är vinröd och min favoritfärg, hihi!

Det är ett regnigt och grått Linköping som...

Det är ett regnigt och grått Linköping som passerar utanför fönstret, ändå kan jag inte sluta le. Jag är på väg mot Borensberg och det finns inte något bättre än det.


skisser för sommaren.


Jag längtar efter att vara brun som en pepparkaka, och hålla i en lika brun serbtass.

Jag längtar efter sommarens konserter, Coldplay, Kent och förhoppningsvis Florence + the machine.

Jag längtar efter att åka ut till stugan och ta båten ut till ön.


söndag.

Fredagen spenderades på Steves med Ida, Ellen, Jakob och Elsa. Jag och Elsa drog iväg till en viss plats en stund också, det var en sjuk upplevelse kan man väl säga utan att gå in på detaljer.
Vi brudar tog sista tåget till Linghem och sov allihop hos mig. Lördagen började med lite bilkörning, fortsatte med släktkalas och avslutades med körkortsplugg.
Idag händer ingenting förutom lite jobb, en eventuell promenad i Berg och hemkomsten av min mycket efterlängtade kvinna.

ps.

Ja just det, jag har fått en flaska tequila också. Min bror kan det här med födelsedagspresenter.

mänsklig värme, snälla kom närmare.

Finast med denna dag än så länge är ett sms som färdats hela vägen från Serbien och ett blogginlägg dedikerat bara till mig. Åh jag blir så rörd.

torsdag.

Ganska händelselös men ändå en mysig dag. Jag vaknade upp runt halv tio, lättad över att inte befinna mig i Norrköping. Efter lunch var jag ute i garaget och jobbade och fick ännu en gång besök av musen, den här gången reagerade jag inte riktigt lika skräckslaget. Lite charmig är den faktiskt.
Annars har jag spenderat mycket tid med min mor som ligger utslagen i sängen mest hela tiden, stackarn har feber. Adam har fått lägenheten han tittade på i Johannelund, så den förste juni flyttar han dit och jag hoppas han åker iväg ofta och behöver lägenhetsvakt...
Jag och min far har haft mer eller mindre djupa samtal dessutom, om att han faktiskt tycker om mig nu för tiden, haha, att jag kommit långt från tiden då jag var som jävligast och bara orsakade kaos.
Och om mindre än två timmar har min sista dag som barn försvunnit och jag betraktas helt plötsligt som vuxen. Jag som hade så mycket planerat för min artonårsdag. Jag skulle ha körkort, pierca mig och tatuera mig och ut på krogen. Men uppkörningen ligger en och en halv månad framåt i tiden, av de två piercingar jag velat ha är den ena redan gjord, och den andra förhindras av skola och praktik, den tatuering jag planerat sedan jag var femton har nu kopierats av minst tre personer i min närhet så den har jag ingen lust med längre och krogen blir inte av förrens nästa torsdag. Men, jag får tillbringa dagen med fina vänner och min familj, det blir himla bra det med.

.

Det händer inget spännande i mitt liv. Fortfarande sjuk, hatar praktiken och saknar min kvinna så otroligt mycket. Imorgon ska jag sitta hemma och ruttna och på fredag blir jag arton. Och jag får fira utan min kvinna, buhu.

Sömnlös. Oklart varför. Det började med et...

Sömnlös. Oklart varför. Det började med ett par frusna fötter men efter att ha åtgärdat det problemet tror jag att det hela går en aning djupare. Lite stress, lite oro och missnöje, alltid detta missnöje. Och en stilla undran över döden, i all enkelhet. För övrigt fördömer jag våldsbrukare av alla slag, de borde inte få trasa sönder de liv som kommer i deras väg. Ett övergrepp går inte att tvätta bort. Nu önskar jag mig sömn kära vänner, god natt.


längtar sönder min kropp.


söndag.

Blööööö börjar tröttna på det här med att vara sjuk nu. Jag kan fortfarande inte prata vettigt utan låter som en blandning mellan en pubertal pojke och en kråka, men så kan det vara.
Körde en sväng förut iallafall, och det gick ganska bra. Min far är inte den mest berömmande människa som finns men han sa att det går framåt, och det känns ju bra. Fast det går mycket bättre när jag kör på körskolan av någon anledning.
Nu ska jag chilla med Sims ett tag efter att ha jobbat en stund i garaget. Skulle vilja hinna med lite körkortsplugg också men jag får så satans ont i huvudet när jag anstränger mig och fokuserar på något lite för mycket så jag skippar nog det. Jag hoppas jag klarar av skolan och min körlektion imorgon iallafall, pallar inte att vara hemma mer. Ikväll åker dessutom min fina kvinna iväg till Serbien, och är jag hemma kommer jag bara deppa över det. Men aja, Sims var det!

RSS 2.0