aj.

Herregud vilken kväll igår. Det gick väl kanske lite över styr men jag hade askul hela kvällen. Imorse skulle jag ha gått upp och vandrat iväg till skolan men det gick sådär. Istället låg jag kvar och snarkade fram tills nyss, och nu taggar jag bakismat på Donken innan jag, Alicia och Elin ska till frisören.

 

 

 


-

And if you're in love, then you are the lucky one
'Cause most of us are bitter over someone
Setting fire to our insides for fun
To distract our hearts from ever missing them
But I'm forever missing it all

gbpd.

En och en halv timmes promenad med Alicia och Elin, en biltur och lite häng med storebror. Kvällen och natten spenderas med finaste och imorgon måste jag pallra mig iväg till skolan igen, oklart om jag gör det.

slut.

Det ekar av tomhet sen du gått. Det är bara jag och de små ljuden utifrån som finns kvar. Ögonen vill inte se, kroppen vill inte känna. Att hålla sig kvar i sömnens skyddande armar är allt jag vill.
Jag står inte ut. Jag står inte ut med tanken på att ha det såhär. Med alla tysta ord, med alla blickar, med allt hat som cirkulerar. Jag står inte ut.


i'm so heavy in your arms.

 
 
Who is the betrayer?
Who's the killer in the crowd?
The one who creeps in corridors
And doesn't make a sound
 

fnpieofb0bng

Struntade i skolan igår, hängde i lägenheten istället. Jobb inatt, skulle egentligen jobba imorgon natt med, men dissar för bio med my man. Dessutom måste jag göra mig redo för att klara av kräftskiva hos hans bror på lördag, jag är så nervös så jag avlider.
Denna blogg är härmed onödigast i Sverige, men jag är för fäst vid den för att ta bort den.

livet går vidare, sen dör man.

jag är sjukt taggad på att jobba inatt, faktiskt. om jag kunde skulle jag jobba jämt istället för skolan. asum.

forget the horror here.

jag tänker inte minnas sommaren 2012 som sommaren då allt det fina tog slut och helvetet tog vid. jag tänker inte minnas hur alla de jag trodde var mina vänner svek och visade sina rätta ansikten. jag tänker inte minnas alla äckliga lögner du sprider omkring dig, jag tänker inte minnas hur hårt jag föll ner på botten igen, jag tänker inte minnas all sprit jag förstörde min kropp med för att slippa tänka på allt, jag tänker inte minnas hur förtvivlat ont det gjorde att återgå till gamla vanor.
jag tänker minnas hur nära jag kommit mina underbara vänner, jag tänker minnas våra äventyr tillsammans, jag tänker minnas lyckan jag kände när jag dansade bredvid min bästa vän under kentkonserten, jag tänker minnas att jag fann kärleken igen, jag tänker minnas att jag klev in i en ny etapp av mitt liv.

fisk.

Alla barnen var på Keep it loud förutom Josse, för hon låg i soffan med feber hela kvällen. Haha nejmen ärligt talat, Keep it loud var kul när man var fjorton, nu känns lite ovärt så jag sörjde inte att jag missade det. Istället fick jag mysa med min vän i hans enorma soffa, med Hungergames och världens största godispåse. Riktigt bra lördagskväll.
Nu är jag hemma i min egen säng och ser inte fram emot veckan som kommer. Jag ska jobba imorgon och tisdag natt, att jobba fram till tre på nätterna med feber och dessutom orka gå upp för att gå till skolan dagen efter kommer vara sjukt jobbigt men det är bara att bita ihop.

blä.

Jag ska aldrig gå ut när jag är sjuk igen. Aldrig. Klockan var nog inte mycket mer än ett när jag gav upp och vi drog oss hemåt. Nu ligger jag ensam i lägenheten eftersom min vän är på jobbet, och efter att Elin varit här och hämtat sina saker hon glömde igår ska jag dra mig hemåt Linghem.


fredag.

Vaknade upp med hosta och halsont imorse, helt fantastiskt skoj. Speciellt eftersom jag ska ut ikväll, yaay.
Anyways, jag ska snart hoppa på tåget hem till Linghem igen och svänga förbi Vårdcentralen på vägen hem. Ikväll ska vi förfesta här hos min vän innan vi glider iväg till Platens. Det blir grejer det.


ett fel närmare rätt.

Idag har jag varit på äventyr med mina kära vänner, som vanligt var det en hel massa skumma saker som hände. Efter att Elins bil slutat fungera vid silon i Linghem vandrade vi hela vägen hem till mig och hoppade in till Polon och drog iväg till Söderköping. Efter att ha ätit feta glassar på Smultronstället drog vi iväg till McDonalds, lite burgare sitter ju aldrig fel liksom.
Därefter drog vi till Hamra och badade en stund, där har jag inte varit på två år så det var trevligt.
På vägen hem började Polon krångla den med, så där satt vi fem tjejer helt clueless och försökte fixa det, hahaha. Det hela löste sig till slut iallafall och jag är nöjd efter en riktigt bra dag tillsammans med mina bästa vänner.


night.

En av de få fina sakerna med Linghem är att efter tio träffar man inte på några andra levande varelser än kanske en och annan katt när man är ute och går. Ypperligt för mig som inte gillar människor.


loose my mind.

Fin kväll igår. Vi var först på förfest i Berga hos Elins syster innan vi drog till Platens. Efter en stund gick vi till 55an och hälsade på min vän innan vi gick tillbaka till Platens och dansade till stängning.
Idag har jag jagat runt på ett microsim så nu funkar äntligen min iPhone, det var på tiden att min lilla Samsung fick gå i graven. Den senaste månaden har jag knappt kunnat skicka sms från den, och det har inte gått att ringa till den så ja, den har gjort sitt. Resten av kvällen ska jag spendera med mamma och i natt ska jag sova i min egen säng för första gången på mååååånga dagar.

-

nu flyr jag igen, in i det kemiskt framkallade diset. där kan jag slappna av och glömma.

tid.

Igår kom det jag varit rädd för den senaste månaden. Det jag flytt från, det jag kämpat för att förtränga bubblade upp till ytan och sprängde sönder fasaden. Där och då gick jag sönder.
Planen att gå ut ikväll blev utbytt för att istället åka ut till stugan för kvalitétstid med familjen. Nu ligger jag med min älskade lillasyster tätt intill, och kanske finns en framtid.

du.

Finaste kvällen/natten. Att bara ligga vaken och prata är oslagbart. Kroppsvärme som slår bort allt mörker och all ångest som kryper sig närmare. Skulle kunna spendera all min tid i hans famn. 04.30-ciggen på balkongen, min hand i hans och tystnad som säger mer än tusen ord. Det finns ingen tryggare plats på denna jord.
Ikväll spenderar jag kvällen med mina bästa vänner och imorgon ska jag dansa bort alla bekymmer. I min värld är det sommarlov för evigt.

fuck.

hatar att vara hemma. hatar tystnaden som är ogenomtränglig sen de åkte. inte ens ett jävla hej då var man värd. fy fan. önskar att jag inte jobbade ikväll så jag skulle kunna åka till lägenheten och vänta på att han skulle komma hem. så jävla mycket värdare än att sitta här hemma. istället måste jag vänta tills imorgon. uh, hatar hur det är.

-

 
 
 
 
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra


fishes.

Världens jobbigaste jobbpass idag. Eller nae. Kom till jobbet vid nio, gjorde lite smågrejer och drack te i en timme innan vi fick veta att vår ibladning blivit inställd för att allt var så försenat. Jag räknade ut att jag alltså tjänat 500 spänn på att dricka te ikväll, det känns helt okej. Nu är jag alldeles för pigg för att sova så jag tänkte dra igång och städa hela huset.

liv och död.

Spenderat kvällen med mina fina brudar hemma hos Elsa. Vi fördrev tiden med spontan tripp till McDonalds för att hälsa på min vän, Kaspar i Nudådalen och mängder med Nutella. Nu är jag hemma igen och helt sjukt energisk. Därför inpulshandlar jag en ganska dyr mobiltelefon och planerar att gå ut och gå en promenad. Krejsy.

pl.

Trasig rygg, sjuk bilfärd, kräftskiva, ankskratt. God natt.

r.

På ett golv i en lägenhet som jag inte borde känna till. Jag försvann. Jag försvann den här sommaren och personen som finns kvar är någon jag skäms för, någon jag önskar var annorlunda. Allt känns så fel. Jag önskar jag var någon annan, någon som kunna hålla huvudet högt och stå för sig själv och sina handlingar.

RSS 2.0