someone like you.

Jag befinner mig fortfarande i något slags halvsjukt tillstånd, börjar tröttna på att vara konstant utmattad och snurrig. Men sen kommer jag ihåg att om bara några timmar kommer min älskade sambo hem från jobbet och då är det bara han och jag hela kvällen. Underbara, underbara människa. Som jag avgudar honom, min fina man.

döööööööö.

jaha där kom förkylningen då. åh vad party. orkar inte röra mig från soffan ens för att fixa något att äta, ändå ska jag lyckas pallra mig iväg till jobbet ikväll. åh fy fasen. känns bra iallafall att jag har fyra nätter bakom mig och det här är sista innan helgen. thank you jesus.

sluta ockupera tvättstugan, tamara.

Arg och bitter. Hela huset är plötsligt fyllt med folk. Plötsligt får man inte tvätta när man vill, det är spring i trapphuset och folk överallt. Mitt behov till avskildhet är plötsligt väldigt stort och jag längtar ut på landet till ensamhet och ro. Bara jag, min man och katterna. Det är ju så det ska vara.
Tills dess får jag stå ut och försöka att inte låta bitterheten ta över för mycket. Kanske blir jag en sån där som sätter upp arga lappar, det känns inte så långt borta.


Fish.

Inte bakis trots utgång igår, storstädad lägenhet, storhandling och fem dagars jobb framför mig. Drar in så mycket vuxenpoäng att det finns inte. Och jävlar i helvete vad bra det känns att tjäna pengar igen.


det är inte synd om dig.

Hela livet går ut på att vänta, och jag börjar tröttna. Jag är omgiven av fina saker som inte är mina, ingenting är mitt. Jag törstar efter självständighet. Jag gör ingen nytta. Men så kommer mina älskade djur och lägger sig så nära det går och spinner. Så länge ni vill vara nära kan jag leva med det där andra. 

19 augusti

Idag firar jag och min underbara sambo ett år tillsammans. Ett så himla fint år, som vi firade med frukost på sängen och sen en sväng till Söderköping.
Vill visa min fina iPad jag fick av Vincent i morse. Jag älskar den.


Livet för tillfället.

Vincent har semester, vi umgås varenda minut av varenda dag och än så länge är det stabilt, mina aggressioner är under kontroll och det är ganska chill. Katterna är nu kastrerade och vildare än någonsin, att följa veterinärens förmaningar om att de ska hållas lugna går inte så bra.
För tillfället ser jag fram emot lördag då jag och mina damer ska ha en fin kväll här hos mig med middag, vin och vattenpipa.
Mycket mer finns det inte att säga, mer än att jag motvilligt längtar lite efter hösten. Min personlighet och framförallt min kroppsform gör sig bättre i stora stickade tröjor, jeans och halsduk än i korta shorts och linne. Jag tror att jag är höstmänniska trots allt, den årliga depressionen kommer på köpet.


-

längtar hem. längtar efter mitt. längtar efter mening, betydelse, syfte. längtar efter mer än det här. längtar efter något mer.

turn up the love.

Gårdagskvällen var den konstigaste kväll/natt jag upplevt. Underbar musik, mängder med glädje, dans med glas under fötterna, djupa samtal med två fina tjejer från klassen som jag önskar att jag lärt känna mer, skrattanfall liggandes på marken och krukan. Kommer aldrig glömma krukan som nu står på min balkong.
Idag mår jag dåligt men trivs ändå. Jag och katterna myser och halvsover på soffan och latheten känns okej, med tanke på att jag ska jobba ikväll.


RSS 2.0