Det är när sömnen är som mest behövd som den är svårast att få tag i.

Jag kan inte sova. Som vanligt. Klockan närmar sig tre, jag börjar känna pressen av att insomna eftersom jag ska upp vid tio och hänga med Elsa. Sedan rullar dagen vidare med ärenden på stan, det vardagliga sakerna som att laga mat och sen iväg och jobba till två. Så-att-eeeeh det börjar bli dags att dyka upp nu, John Blund. 

Men nä. Huvudet är fullt av funderingar istället för sömn. Jag har gått igenom alla storbloggar jag följde förr i tiden och förundrats över vilka förändringar de gått igenom. Jag hade helt missat att Dessie är gravid, det känns ju jäkligt freaky. Hon är väl lika gammal som mig? Hujeda mig. 

Ligger och funderar över allt som ska fixas till nyårsfesten på tisdag också. Trots att jag tycker vi har delegerat ganska bra och inte gjort det till en så stor grej så känner jag ändå ett behov av att göra en lista över allt som ska fixas. Struktuuuuur i mitt liv tack.

Nu börjar jag känna mig hungrig dessutom. Fast det är säkert bara psykiskt. Eller för att jag börjat äta vettig mat och vettig mängd efter julens tredagars matkoma. Tack Jesus för att det inte är jul oftare. 

Kanske ska jag försöka stänga ute ljudet av snarkande sambo och snarkande katt och försöka somna ändå? Det är verkligen dags. 
Tänkte avsluta det hela med en bild eftersom jag är världssämst på att publicera bilder, men eftersom de enda nya bilder jag har är printscreenade recept så kommer här en bild som Vinnie tog i somras. Standard sovposition för oss två, dock väger skrället cirkus två kilo mer nu. är man en eremit tar det på krafterna med julfirande.

Idag är jag trött. Trött på att vara trevlig och att umgås med människor. Trött på äckliga mängder mat och att inte göra något vettigt. Framförallt trött på tjat om jobb, och om pengar. Nu ska jag bara klara av ikväll också så är julen över sen och jag behöver inte vara trevlig längre. Då kan jag börja se fram emot nyår som förhoppningsvis blir riktigt bra.

snart är tonåren förbi.

Idag kan jag konstatera två saker:
1. Det är faktiskt sant att man plötsligt kan få ett sug att börja träna. Jag har alltid hatat motion och älskat socker i alla dess former, och den naturliga konsekvensen av det är att jag alltid varit ganska knubbig. Men nu helt plötsligt vill jag verkligen börja träna, och inte för att tappa 25 kilo och bli skinn och ben som var ambitionen förr i tiden. Naj, nu känner jag en längtan efter att röra på mig för att må bra. Trodde aldrig att det skulle drabba mig men nu har det hänt.
Kanske är det bara en period? Efter nyår återgår jag nog till att intala mig själv att jag är vääääärd godis och att jag kan ta en promenad imorgon istället.
2. Tack Jesus och andra andliga varelser för att ens tidiga tonår inte lämnat större avtryck på internet. Jag ser alla små tjejer som lägger upp fjorton bilder om dagen på Instagram med texten "GILLA OM DU TYCKER JAG ÄR SÖT" och då är det ändå ganska oskyldigt. Att lägga upp bilder på sina skärsår var på min tid ganska skandalöst men nu för tiden är det vardagsmat som ingen bryr sig om.
Jag är såååå glad att jag hade vett att radera min bilddagbok där jag lade upp enormt mycket egobilder varenda dag och bara längtade efter att få kommentarer. Som sällan kom, jag menar VEM orkar kommentera hos någon som lägger upp 10 i stort sett likadana egobilder varenda dag?
Nä, fy fan för att vara 13. Det är inte så party att närma sig 20 och befinna sig i ett ångestmoln bestående av pengahets, jobbhets och allmän press om att ta tag i sitt liv, men det är ju liksom inte hela ens vardag längre. Nu för tiden kan man ju faktiskt se det ur ett större perspektiv. Fy fan för att vara 13.

måsten.

Klockan är strax efter tre och jag önskar jag sov just nu. Men med tanke på att jag låg just här i sängen och sov för tolv timmar sen är det kanske inte så konstigt. 

Idag blev det aldrig ljust kändes det som. Så därför sov jag bort hela dagen. Måste sluta sova så mycket. 

Måste även göra mer med min tid. Jag borde verkligen göra något vettigt istället för att bara sova eller sitta hjärndöd framför tvn. 

Måste göra köttbullar till jul. Och rensa frysen, den är alldeles proppfull. 

Måste sluta vara så känslokall och sen explodera av ilska. Stabilitet, Josefin.

Måste hitta ett jobb och sluta hålla in paus-knappen på livet. 

väldigt random bilder.

Elsa var en fin vän och följde med mig när jag piercade medusa. Efteråt bakade vi bullar.
En av många utekvällar med trevliga damer.
Den absolut bästa bilden någonsin, hahaha. Även den bästa kvällen någonsin, kvällen då jag träffade Vincent.
En skojig kväll på jobbet.
 
 

fredag.

Idag har jag bakat fem tårtor, tjänat 800 spänn och har nu även, efter närmare tre veckors krångel, ÄNTLIGEN min underbara nyårsklänning. Fan vad jag längtat efter den, och när jag väl satte på mig den så satt den näst intill perfekt. Nöjd som aldrig förr.
 
Jag försökte ta en bild på mig i klänningen men Albus photobombade så det blev inget bra. Plus att den här bruttan är snyggare heh.
 

En kommentar.

"Jag ska scrolla tills jag hittar dig din jävel!"

pilledutt.

Idag sitter jag uppkrupen i soffan, iklädd pyjamas. Med datorn i knät, en fluffg katt bredvid och vårt enorma täcke virat runt mig. För idag är en sån dag.
Roar mig med att terrorisera CDON, Klarna och Nelly för att försöka få klarhet i vart mina beställningar tagit vägen. Min inre bitch frodas och trivs.
Nu ska jag äta en räkmacka. Ikväll ska jag jobba en halvtimme, men får betalt för tre. Ja, det är rätt najs.

tisdag

Vi har fått en ny granne. Hon har en stor fluffig katt. Och en Mini. Jag är ganska avundsjuk.
I lördags åt vi (min familj alltså, inte jag och grannen) middag på Johannes kök. Det var fabulöst. Idag händer inte ett skit. Nä, hej svej.

RSS 2.0