söndag.

Den värsta av dåliga dagar. Sista dagen på lovet, söndagsångesten är multiplicerad med hundra ungefär. Om några timmar väntar en balträning som jag helst bara vill strunta i. Jag vill stanna i vår lilla lägenhet som jag spenderat hela mitt lov inuti, för här är det tryggast i världen. Skjuter upp en bokrecension jag borde ha gjort för flera dagar sen. Jag vill inte. Jag vill sova. 

sex månader av kärlek.

Idag är det exakt ett halvår sen jag och Vincent blev ett par, efter att ha känt varandra en månad. Trots att jag kämpade emot hela den månaden och inte ville bli tillsammans efter att precis ha sluppit undan ett riktigt skitförhållande så kom jag faktiskt inte ifrån att det faktiskt var mer eller mindre kärlek vid första ögonkastet när jag träffade Vincent. Det här halvåret har gått knasigt fort men det känns helt självklart att det ska vara vi, för alltid.
Denna stora dag firar jag ensam, haha. Vincent kommer inte hem förrens närmare nio ikväll, så tills dess roar jag mig med Sims och matlagning. Det funkar det med.
 
Vi i ett nötskal och sådär.

helgen.

Alltså kärlek till livet för tillfället. Jag har haft en så himla bra helg, som började med kvällsfika med mina fina vänner i fredags. Vi har träffats alldeles för lite på sistone.
Hela dagen igår spenderades i Skeda hos Vincents föräldrar. Vi åt god mat, var ute och gick med hundarna och umgicks. Vi började tänka lite på framtiden och nu är det allt som snurrar runt i mitt huvud. Åh jag vill så gärna. 
Idag har vi storstädat vår lilla lya så den nu är skinande ren, och eftersom Jakob väckte mig med den glada nyheten att balträningen var inställd har jag och Vincent haft hela dagen tillsammans. Vi har även varit en sväng på Djurgårdsgatan och kollat hur det ser ut där. Pappa har kommit en bra bit med köket på bara några dagar, han är galen. 
Nu ska vi fortsätta mysa här i soffan och kolla på film. Som sagt, livet för tillfället är najs.

torsdag.

Avnjuter för tillfället en sen morgoncigg på balkongen. Bakom mig ligger ännu en natt som varit nästan totalt sömnlös. Någon gång efter fyra, halv fem någon gång föll jag in i en ytlig sömn som jag flera gånger vaknade ur. Reagerade inte ens på larmet när det ringde vid sju. Skulle verkligen ha behövt gå till skolan idag, men men. Det får bli nya tag efter lovet.

Idag är det ju Alla Hjärtans dag och jag och min finfina sambo har bestämt att vi ska kombinera firandet av idag med firandet av vår halvårsdag som infaller nästa vecka. Jag tror det blir en himla fin kväll, han är en jävel på det här med romantik haha. Tills dess ska jag nörda Sims, städa här hemma och eventueeeellt skriva lite recensioner jag borde gjort för länge sen.

grattis bloggen.

(dreamspace fyllde för övrigt fem år sen för lite mer än en månad sen. så mycket som hänt sen dess. älskade fristad)

lördagsnatt i vaket tillstånd.

Det går människor i trapphuset. De smäller i dörrar, pratar högt och går med släpande steg så gruskornen som följt med in krasar mot stengolvet. Deras ord förvandlas till otydligt mummel genom dörren. En nyckel som skramlar, ett dämpat skratt och så smälls dörren igen med ett hastigt vrid på låset som följd. Sedan lägger sig tystnaden och lugnet igen.
Där ute passerar en ensam bil snabbt förbi. Nyss hördes musik men även den har tystnat nu. Allt som hörs är det svaga bruset från elementen, och hans djupa andetag. Jag upphör aldrig att förvånas över hur olika vi alla är.

Fredag.

Idag är jag lyckligast i världen, kär i livet och bara så otroligt förväntansfull.


kärlek.

Allt faller sönder för att sakta pusslas ihop igen. Igår rämnade allt ännu en gång. Och allt jag egentligen kan säga om det är att min pojkvän är världens bästa. Han finns alltid där och kräver ingenting i gengäld. Han behöver inte säga något, han behöver bara hålla om mig och vägra släppa taget när jag försöker putta undan honom som jag gjort så många gånger förut. Han förstår när jag själv inte gör det. Det halvår som förflutit sen det blev vi skulle lika gärna kunnat vara en livstid, så självklart känns det att det ska vara vi. Han gör mig till en annan människa, en bättre människa.

f.

Skola idag, enbart engelska med en redovisning som gick fint och lite övning inför nationella nästa vecka. Efter det gick jag till mina föräldrars lägenhet för att se hur den ser ut. Nu är jag hemma och lagar mat för fullt, väntar på min sambo och ser fram emot en lugn kväll.

RSS 2.0