jädfe.

jag vill höra din röst, känna dina armar runt mig och jag vill känna säkerheten i att allt kommer lösa sig.


jnvjd.

stunder som dessa önskar jag att jag kunde få backa tiden. gärna tolv år bakåt i tiden, göra om hela den person jag blev. jag önskar jag kunde styra undan från all ilska som fått mitt blod att pumpa genom mina ådror alla dessa gånger under årens lopp. jag önskar jag hade utvecklat en större portion självsäkerhet, ödmjukhet och iallafall en gnutta förstånd nog att hålla käften när det behövs. ärlighet varar inte alltid längst, josefin.
men jag är den jag är, och jag befinner mig där jag är. på en hård och ogästvänlig soffa som jag för tillfället hatar. och allt jag kan tänka är att jag vill inte. jag vill verkligen inte längre. inte en sekund till vill jag leva såhär, men jag är maktlös. men this too shall pass antar jag. varsågod, jag hoppas denna svaghet gör dig glad.


måndag?

idag har inte mycket hänt. timmar spenderade i soffan, ständigt fokus på att inte göra några hastiga rörelser för att reta upp min för tillfället känsliga mage. ångest över att jag ännu en gång struntat i att läsa den bok vi har i uppgift i engelskan, måste hitta på en lösning även denna gång. något fint idag var iallafall att Elsa fått mig att om inte gilla så iallafall uppskatta mina många valkar en aning mer. hellre fat än anorektisk, tjolahopp. nu ska jag krypa ner i sängen med min prins (oh yeah, thats the level of gayness) och förhoppningsvis somna fort som fasen.

jvkä.

Såhär känner jag idag.

det fanns inget som kunde röra oss.

Från och med igår och för all framtid pryds min underarm av fyra små ord som betyder så otroligt mycket för mig. Länge har jag velat föreviga dem på min kropp men jag kände att det här var helt rätt tillfälle. De orden är det enda jag tänker på nu när jag går igenom en av de värsta perioderna i mitt liv.
 
Efter att jag och Vincent tatuerat oss igår åkte vi till Linghem för lite kalkonätning med familjen. Det var en jättemysig kväll och klockan hann bli långt efter midnatt innan vi kom hem. Idag har mamma varit här och vi har gått ett varv runt ån och snackat lite till, det kändes fint. Nu sitter jag hemma igen och ska sätta igång med att skriva på lite skolarbete jag har att göra, och känner jag mig själv rätt kommer jag även sitta och fundera på nästa tatuering som jag redan är riktigt sugen på...

Kb

Idag har jag varit så glad och full av energi. Gjorde av med lite på en långpromenad, gick en ganska ordentlig sväng och det kändes så himla bra.
Kom hem ungefär samtidigt som min fina sambo och tillsammans lagade vi mat och nu chillar vi framför tvn.
Imorgon har jag bara en liten mesig engelskalektion och sen händer inget mer. Ska bara passa på att tagga lördag, wohohohoho.


tisdag.

Nästan en vecka sen jag visade tecken på liv här. Sen dess har jag hunnit med att bli fruktansvärt onykter i fredags, vara fruktansvärt bakfull i lördags och haft ganska händelselösa dagar efter det.
Just nu borde jag läsa på inför ett prov jag ska ha imorgon. Med tanke på att mitt MVG hänger på det känns det borde framkalla lite mer engagemang hos mig, men icke.
Imorgon har jag världens kortaste dag i skolan, sen ska jag hänga med min lillasyster och på kvällen blir det jobb. And that's it. Taggar lördag också, det blir förhoppningsvis en dag att minnas.

jjhdo.

igår var en dålig, nej, en fruktansvärd dag. ändå slutade den med att jag somnade lycklig i armarna på min älskade, som fått mig att skratta hysteriskt minuter tidigare. slutar aldrig förundras över vilken fantastisk människa jag har privilegiet att leva tillsammans med.

hopeless girl still walk.

på repeat i mitt huvud.
 
 

som luft i mina ögon.

jag önskar det gjorde lite ont att höra din röst, att se dig, att vistas i samma rum. jag önskar jag tog åt mig och blev sårad när du babblar på. men jag känner ingenting. bara sorg över hur mycket tid vi lade på att försöka laga något som var trasigt från början. hade jag saknat dig bara en liten gnutta kanske de nästan två åren inte kändes så fruktansvärt bortkastade.

jb.

besöker välkända territorium en natt som denna, då det är oändligt viktigt tiden står still. älskade musik, som jag alltid återvänder till. finner trygghet i alla tårar jag fällt till dessa låtar, och alla röda små droppar som sipprat ner för mina armar och ben. men det får man ju förstås inte prata om, det är fult och fel.


-

mörkret viskar "välkommen tillbaka". idag vill jag ligga på botten av en sjö.

yt

Lever i en sån lycklig bubbla för tillfället. Vincent är ledig och vi spenderar all vår tid tillsammans, och än är det ett tag kvar tills skolan börjar så mitt humör är på topp. Idag har vi varit i Linghem, ätit pizza som man ska på nyårsdagen, diskat den otroliga mängd disk som skapades igår och sett på Sagan om Ringen. Skäms lite för att jag inte sett filmerna tidigare men nu är hela trilogin sedd.
Imorgon väntar en dag på IKEA och en massa fix här hemma hos oss.


kl.

Det blev ett himla mysigt nyårsfirande. Trerätters med Alicia, Elin och Vincent. Alicia gjorde en fruktansvärt god skaldjurssoppa till förrätt, jag serverade oxfilé med hasselbackspotatis och pepparsås och Elin stod för efterrätten i form av crème bruleé som jag aldrig ätit förut, även det helt galet gott. Efter en stund joinade Vincents kompisar Thai och Tibbe, och även Vickan dök upp efter ett tag. Tolvslaget upplevde vi i ett gatuhörn och strax efter det dök Bella och Elin upp från ingenstans. Alltid lika trevligt att träffa dem, även om det är väldigt sällan.
Nu ligger jag och min älskade nerbäddade och lyssnar på grannen som fortfarande dunkar musik på högra volym, de verkar inte ha minsta tanke på att lägga ner festandet.
Jag är himla nöjd med nyårsfirandet. Jag var inte sugen på någon röjig fest utan det blev alldeles perfekt med en mindre skara folk här hemma. Dessutom fick jag en perfekt nyårskyss, så detta år hade inte kunnat börja bättre. Imorgon åker vi nog till Linghem och flyttar lite mer av mina grejer hit.


RSS 2.0