safety dance!

Ensam hemma medan Vinne är ute och super med sina polers. Njuter av ensamheten med en cider, en cigg och 80-talsmusik. Woha, världens chilligaste kväll.

välkommen lovet.

Idag har jag tampats med i-landsproblemens i-landsproblem. Allt började med att pappa smsade i morse om att han pratat med personalchefen och rekommenderat mig för jobb i sommar. Skulle jag göra det innebär det 25000 för jobb i två veckor varje månad, bra erfarenheter inför framtiden and so on. Det som talar emot är att jag skulle jobba elva timmar i sträck, mellan sju på kvällen och sex på morgonen. Jag skulle inte hinna träffa någon i stort sett och jag och Vincent skulle bara sova tillsammans. Dessutom är jag fruuuuuuktansvärt feg, det känns sjukt jävla läskigt att göra något helt nytt med människor jag inte känner och jag vill inte göra bort mig buhu :( Men jag kan ju inte säga nej till tjugofemjävlatusen i månaden... Vi får se hur det blir helt enkelt.
Nu har jag lov förresten! Jag har umgåtts med Idun och Vincent hela eftermiddagen, astråkiga har de varit som bara spelat världens tråkigaste tvspel hela tiden...
Imorgon ska vi till Skeda och äta våfflor och på kvällen ska jag på musikal!

come a little closer.

Måndag och tisdag, sista dagarna innan det blir lov. Tack Jesus och sånt. Jobbar, hänger med min andra halva och tränar inför balen. Att det faktiskt ska rymmas sex olika danser i min hjärna känns otänkbart för tillfället, men det kanske fastnar så småningom. Det var allt för tillfället, åter till livet i exil.

Måndag.

Har fräsch, nyklippt hår tack vare Bella som var världens snällaste och var här och klippte mig och Alicia förut idag. Nu sitter jag och taggar att hoppa upp på cykeln för och trampa iväg till jobbet. 7 minusgrader ute, åh vad mysigt det ska bli... Jobbar till ett ungefär och får iallafall krypa ner bredvid fina Vincent när jag kommer hem och stjäla all hans kroppsvärme. 

Torsdag.

Ligger tvärs över sängen och stirrar ut genom fönstret på den klarblå himlen. Idag är en sån där dag. Imorgon ska jag träffa vänner, gå till skolan och upprätthålla livet lite, men idag ligger jag här och stirrar ut. Och det är okej. 

dö måndag dö

Alltså helvete. Den här dagen börjar inte bra alls. För det första somnade jag någon gång mellan fyra och fem, som jag gjort sen i onsdags ungefär. Hela min dygnsrytm är grundligt fucked up och det börjar bli ganska seriös sömnbrist i min kropp. En naturlig följd av detta är förstås att jag försover mig, vilket jag gjort hur många gånger som helst nu. Jag som alltid varit lättväckt reagerar inte av att klockan ringer. Så för tillfället borde jag sitta på min psykologilektion men istället jag jag precis lyckats få upp ögonen.
Dessutom, för att få mig att tycka lite mer illa om livet, så har min septum blivit helknäpp och blöder, något den aldrig gjort förut. Hela näsan har svullnat upp också, och det gör ondare än när den var nygjord. Fan för livet. 
Ska försöka pallra mig upp nu så jag hinner till nästa lektion. Fan för måndagar, sömnbrist och blodiga näsor.

Söndag.

3000 spänn fattigare och helt slut. Kom hem vid tio igår och hann bara plocka upp alla grejer innan jag tvärslocknade i Vincents knä. Nu står allt huller om buller i vardagsrummet och jag ska  försöka orka plocka ordning på allt. Ikväll väntar balträning och det känns hur jobbigt som helst för tillfället, men det är bara att stå ut.

fredag.

Jag ligger för närvarande i min säng i Linghem, som varit helt orörd i tre månader. Det känns otroligt konstigt att försöka somna här inatt, och helst av allt vill jag ligga bredvid Vincent i vår stora säng på Repslagaregatan, men det är som det är. Känns ironiskt att jag alltid varit så mån om att få vara ifred, men nu är en enda natt jobbig att vara ifrån min andra halva. Det är otäckt vad mycket självständighet så stark kärlek kan ta ifrån en. 
Men jag njuter iallafall lite av att höra marsvinen prassla i buren och av den välkända ljusspringan över dörren.
Dags att somna nu, om fem timmar (klockan tre alltså) väcker mor mig och vi drar iväg till Ullared. Det är lite galet.

torsdag.

fruktansvärt trött hela tiden, så det enda jag gör är att njuta av att tillbringa min tid med min snubbe. jag har köpt studentklänning och gillar tanken på att det bara är 98 dagar kvar. imorgon ska jag bege mig till linghem och spendera natten där, och på lördag åker jag, mor och fia till ullared. det är vad som händer för tillfället.

gnälli to the gnäll.

Usch. Dumma tisdag. Trots min långa sovmorgon känner jag av tröttheten som kommer av att jobba natt. De var i och för sig bara ett kort pass igår, men när jag väl ligger där i sängen är jag alldeles för uppe i varv för att kunna slappna av. I natt blir det jobb igen, hoppas allt flyter på bra så jag får några timmars sömn innan skolan imorgon.
Nu sitter jag här med mina kattögon och lyssnar på musik, ser fram emot att få gå ut iklädd skinnjacka och ta dagens första cigg. Det blir bara några timmar i skolan, religion och sen jobb med projektarbetet som jag tvivlar på någonsin kommer bli klart, det går så fruktansvärt långsamt. Död åt projektarbeten.
Får ryck på skatboet till hår jag har på skallen dessutom. Så slitet, och så tråkigt. Jag är sugen på att färga men med tanke på hur tunt och tråkigt det redan är så känns det dumt att förstöra det ännu mer. Uh. Nej nu orkar jag inte gnälla mer. Gnällmaster out.

something in the way you move.

Idag är en bra dag. Vaknade utvilad och med ett leende på läpparna, åt frukost och gav mig sedan ut på en timmes promenad runt stan. Nu sitter jag och slappnar av i soffan och ska snart börja göra mig i ordning eftersom jag och Vincent ska ut och äta och gå på bio ikväll. För en gångs skull ska jag alltså lämna lägenhetens trygghet och ge mig ut bland folk en lördagskväll, haha. Men det blir bra. Imorgon är det balträning som jag faktiskt ser fram emot, eftersom jag och Jakob bestämt att vi ska träna med Folkunga den här gången.

RSS 2.0