bara för en ynka sekund.

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

May. 28, 2013

Att vara ledig fyra av fem skoldagar i tre veckors tid känns rätt najs. Är inne på min andra vecka nu och jag vet inte ens vad jag ska göra med all tid. Fick även reda på att jag fick MVG på svenska nationella uppsatsen, också rätt najs. Nu ska bara min karl komma hem från jobbet och krypa ner i soffan bredvid mig så är lyckan total.
(Våra bebisar kommer hem på söndag dessutom, oh my lord jag vill gråta av glädje)


poop.

Trött, så trött, så trött, men sömnen är ännu minst en timme bort. Helvetesnatt på jobbet, vi skulle ha blivit klara runt halv ett, istället fick vi åka hem halv fyra. Helt galet. Nu är jag hungrig som en varg men det är dödsstraff på att äta på natten. Vill somna, hjärnan är som gröt. Blööh.


dans.

Ligger bredvid min sovande pojkvän och repeterar danserna till balen i huvudet. Jag kan en utantill, en annan kan jag början på men tappar bort resten. Det är alltså en och en halv dans, av sex stycken. Känns stabilt och så, tre veckor till balen...


glädjeämnen.

Fyra riktiga skoldagar kvar, värme och sol, solbränd kropp, snart två veckor tills våra katter kommer hem, tre veckor till balen, fyra till studenten. Snart är skolan slut och jag kan inte ens försöka beskriva hur jäkla underbart det känns. Jag kommer stå där i min vita klänning med min studentmössa och vråla, fy fan vad jag är bra.

lördagslängtan.

Igår blev en spontan dag. Pappa dök upp och ville gå "en liten promenad" som till sist blev elva kilometer lång. Men det kändes gött, vi gick ut mot Roxen där jag aldrig gått förut.
På kvällen hamnade Alicia, Klara, Vickan och Elin här och efter lite mat och alkohol hamnade vi på 55an och sen Platens, som för övrigt var segare än segast. Gick hem tillsammans med min kärlek och somnade nöjd och belåten.
Idag händer inget spännande, jag ska gå en promenad och ikväll blir det finmiddag med sambo. Tills dess ska jag fortsätta att titta på alla kattbilder jag har i telefonen och längta tills våra fina pojkar får komma hem.


Ragdollbebisar

Sitter i soffan alldeles slut efter en lång dag i bilen och med mycket spänning och mycket känslor. Idag åkte vi nämligen till Hallsberg för att hälsa på vår lilla kattbebis som vi tingat. Och man kan säga såhär, jag ville bara gråta av lycka när dörren öppnades och tolv små kattungar hoppade omkring alldeles fulla av energi. 
Vi fikade, gullade med vår lille Albus och till sist blev det visst så att vi tingade en liten pojke till, oops...
Så den tredje juni åker vi och hämtar hem våra två små bebisar och jag är så jävla glad att det är helt insane. Här följer en liten gnutta av all gullighet jag blivit utsatt för idag, det var fruktansvärt svårt att åka därifrån kan jag säga.

Våra små pojkar! Albus är den mörkare av dem, den andre får nog heta Stinson.

Heaven is in sight

Livet för tillfället alltså, det kan inte bli bättre såhär. Nu har jag tingat en fantastiskt fin liten ragdollhane som flyttar hem till oss i början av juni. Jag är så hiiimla glad, allt bara flyter på. Jag tror rätt så starkt på det här med karma, och nu verkar den äntligen ha vänt för min del, äntligen får jag lön för all möda jag legt ner på att få ordning på mitt liv.
Nyss var jag ute och gick ett varv runt ån, alltså åtta kilometer och nu ligger jag och chillar en stund innan det är dags att börja städa och laga mat. Ikväll ska jag iväg och jobba och det ska bli riktigt kul.
 

it keeps going.

Det är en satans förbannelse att ta ut något i förskott! Precis när jag skulle sätta över tingningspengarna på uppfödarens konto igår hörde hon av sig och sa att några andra redan tingat den lille birmahanen. Jaaahaaaaaa liksom. Blev alldeles ledsen i själen där ett tag och ville inte alls följa med ut på stan med Vickan och Elsa. Somnade i armarna på min käraste istället och det kändes bättre när jag vaknade imorse. Nu har jag eventuellt en annan katt på gång, men om det inte blir av får jag leta vidare. Jag ska få en katt till slut.
Idag har jag roat mig med att gå ut och gå en runda på åtta kilometer, och pluggat psykologi i flera timmar. Nu är jag snart klar och då ska jag bege mig till Elsas fasters lägenhet där Elsa är hundvakt. Där ska vi hänga ikväll, ska bli mysigt. Imorgon är det balträning i vanlig ordning.

Fina fina fredag.

Katt! Jag har en katt! Efter låååång längtan har jag nu äntligen tingat en fantastiskt fin liten birmahane som flyttar hem till oss om bara två veckor. Så himla glad i själen.
Detta firas med att mina fina vänner kommer hit för lite vattenpipamys på balkongen senare, och kanske ett glas eller två på stan. 
Här kommer förresten en bild på mina studentklänningar, är uppe i tre än så länge och det är mycket möjligt att det blir fler. Kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha. 

RSS 2.0