Utkast: Jun. 29, 2012

I natt lyssnar jag på alla de där gamla låtarna. Som jag lyssnade på då, under de där åren då allt var som ett töcken men som det ändå finns knivskarpa minnesbilder från. Jag minns exakt vad jag lyssnade på när jag satt i bilen på sjukhusparkeringen och vägrade att lyssna på min pappas vädjanden att följa med in. Jag minns att jag upprepade låttexten i mitt huvud för att blockera kärringens röst. Hon som kom med påstående efter påstående om hur en tolvåring fungerar och känner och att mina tankar inte var riktiga. Jag var för ung för att känna, för ung för erfarenheten jag bar på. Men tydligen inte för ung för att proppas full med piller som inte fungerade, som förvandlade mig till en zombie istället. Tänk om hon bara lyssnat, tänk om de bara lyssnat istället för att inte tro mig.
Jag minns många av de låtar som jag lyssnade på alla de nätter jag satt uppkrupen i sängen och karvade i mig själv. Med ena härluren hängande utanför örat, rädd för att någon skulle komma in och avbryta min livsviktiga ritual.
Jag minns exakt vad jag lyssnade på en kall novemberkväll när jag gick över en mörk fotbollsplan. "Släpp det här nu, sluta vara en sån jävla idiot. Det kommer aldrig hända." Många år senare tänker jag fortfarande likadant. Jag kommer aldrig riktigt släppa taget om dig, jag kommer för alltid vara en idiot.
Fantastiskt vad mycket minnen lite simpel musik kan väcka till liv. Saker jag inte tänker på, saker jag pressar in i ett undanskymt skrymsle där de får förbli gömda tills de plötsligt gör sig påminda.

Torsdag.

Första dagen avklarad! Fick två timmars sömn innan jag hoppade upp vid tre och mötte ordinarie som jag gick bredvid idag, och ska göra imorgon med. Han var trevlig, en liten kroatisk farbror som förklarade saker och ting bra. Imorgon ska han visa lite mer smådetaljer man ska tänka på, sen på lördag ska jag vara igång själv! 
Jag måste säga att det är ganska häftigt att springa omkring i stan så dags på dygnet. Helt dött, bara fågelkvitter och solen som sakta går upp. 
När jag kom hem vid sex käkade jag lite frukost och höll mig sen vaken till åtta då Vincent gick upp. Jag har fått sex timmars sömn sammanlagt och mja, det är väl sådär men jag har inte ro att sova längre. Jag har nämligen ett paket att hämta ut, innehållandes en grej jag höll på väldigt mycket när jag var liten. Hoppas på att ta upp intresset nu, hehe. Kan bli spännande!

Fiskpinne.

Det är fint ute idag, lite blåsigt men soligt och varmt. Och jag går inte ut. Nä. Jag vägrar. Inatt ska jag börja mitt budjobb och det innebär tre timmars spring i trappor så jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag sitter inne med pyjamasen fortfarande på och Scandal rullandes på iPaden. Jag sparar energi. Sådetså.


internationella emodagen.

Börjar bli orolig att jag har ett litet drinking problem. Men vafan, värre kan man ha det. Jag ska hälla i mig ett glas rosé, laga mat och så ska jag ut med brudzen ikväll. Jag har inte tid att tänka eller känna, hoho!

Otippad måndag

Haha herregud vilken dag. Vaknade klockan sex, hoppade upp och slängde i mig lite ägg innan jag åkte till jobbet. Och från klockan sju till halv fem var det full rulle, jävlar vad jag har slitit idag och jävlar vad kul det var! Äntligen har jag fått jobba ordentligt och med kroppen och det var svinkul. 

En väldigt otippad twist var att jag hipp som happ satt på Distributions kontor och diskuterade sommarjobb. Så nu har jag fått ett tidningsdistrikt som jag ska dela ut tidningar i med start nästa vecka och sen hela nästnästa vecka och så en månad i sommar. Så himla fint! Och det bästa är att det går alldeles utmärkt med att kombinera med mitt vanliga jobb eftersom vi brukar vara klara runt 01.30-02.00 och tidningarna ska inte delas ut förens 03.00. En jävla massa motion får jag också, genom att springa i trappor tre timmar varje natt, sex dagar i veckan. Perfekt! 

Nu är jag nöjd och glad och ser fram emot en dag på Flygvapenmuseet imorgon. 

Kamphund

Hahahaha okej jag har druckit några glas vin och jag är bitter okej? Men alltså the level of dumhet hos vissa människor. Det är verkligen något som aldrig kommer sluta att fascinera mig, att vissa människor är så oerhört, smärtsamt, fruktansvärt jävla korkade. HAHA tönt. Ha så kul i två månader innan du tröttnar.

Josefin i ett nötskal

Hahaha alltså herregud jag är en sån tönt. Varje gång en utmaning dyker upp tänker jag direkt bara på allt negativt, hur fel det kan gå och hur jag sla ta mig ur situationen så jag slipper allt sånt. Precis så blev det nyss.
Martin som jag jobbar med hörde av sig och frågade om jag kunde jobba på måndag, på dagen. Sure, inga konstigheter, lite ovant att jobba dag men det blir bra, vad ska vi göra? Nähä okej jag ska vara själv....... Och där kom ångesten haha. Jag ska alltså komma dit vid sju. Där kommer första problemet, vem ska släppa in mig? Jag som timanställd har inget passerkort så jag brukar alltid gå in på baksidan men där är allt låst på morgonen. Och sen kommer nästa problem, vad ska jag göra? Jag har ingen aning, ska jag packa i postburar eller ska jag köra hopper? Hoppas på hopper för det kan jag, postburar kan jag inte hehe. 
Och sen kanske det värsta, min chef kommer cirkulera och övervaka mig när jag jobbar och blir något fel är det helt och hållet mitt fel. Alltså haha ja, jobbigt. Men nu har jag sagt ja och det är bara att köra på och hoppas på det bästa. Jag får väl helt enkelt säga som det är att jag har dålig koll på dagproduktionen och att de får säga exakt vad jag ska göra. 

Nu ska jag gå ut och gå. Igår blev det knappt något eftersom mina knän började göra ont efter typ en kilometer. Lyckat. 

Torsdagsbabbel

Alltså så typiskt mig. Jag vaknade runt tio av renoveringen ovanför oss, men istället försatt ta tillfället i akt och komma upp skapligt blev jag förbannad, tryckte in ett par öronproppar och sov vidare till halv ett. Värt. Nu har jag fortfarande inte klarat av att ta mig upp ur sängen eftersom katterna är sådär galet gosiga som de bara är på "morgonen". 
Men idag ska jag fan i mig ta tag i mitt liv, det är dags nu. Måste skriva klart CV, gå ut och gå (det var säkert över en vecka sen jag var ute sist och då var det en fjantrunda) och så ska jag organisera om i vårt värdelösa kök så jag får plats med min underbara matberedare jag köpte igår. Vuxenpoäng på att bli mer exalterad över en matberedare än det paket som är på väg hem till mig från Nellys rea. Och bästa födelsedagspresenten var lätt presentkortet från Ikea hahaha, vart tog ungdomen vägen?
Måste väga mig idag också, uuuuääääh. Det har blivit vääääääldigt mycket fusk på sistone så sist visade vågen istället för -6 bara -5 så jag har lyckats äta på mig ett kilo igen. Satan i gatan. Ska jag ta vägningen nu då kanske? Okej, jag gört. ...-5 fortfarande. Jävla skit. Ska powerwalka fyra mil idag så jag blir av med skiten. Hejdå mys-Babbe, nu ska jag lämna sängen. 

Inte från just nu men ni fattar grejen, galet gosig Balbus.

-

I lördags firade jag in min tjugoårsdag med mina bästa vänner. Igår var en konstig dag. Idag är det ångestvardag igen. Tack och adjö.

wopetip.

Sista jobbkvällen för veckan ikväll, fika med Hanna och Jakob imorgon, får träffa Elsa på fredag, födelsedagsfirande på lördag och tårta på söndag. Ganska nöjd, ganska nöjd.

RSS 2.0