Bang bang, my baby shot me down

Gudars bananer, vi fick lägenheten! Jag fick samtalet när jag satt och provade skor på Stadium och blev förstås jätteglad. Men så fort jag lagt på så började nojjandet, förstååååås. Jag frågade om hela inkomstbiten och som jag fattade det så räcker det med att jag kan bevisa att jag har någon form av inkomst, även om den inte i sig är tillräcklig, och att Vincent kan gå i god för att hyran betalas. Jaja, vi får prata med henne när vi ska dit och skriva på kontraktet. Innan dess kommer jag nog inte kunna glädjas ordentligt...
 
.. Fast ändå! En heeeeeeeelt nyproducerad lägenhet, ljus, fräsch, asgrym! Åh så himla nöjd. Ikväll ska jag fira med min fina sambo, för om tio månader lämnar vi denna gamla, slitna lägenhet och slipper dessa värdelösa hyresvärdar. YES!

Godmorgon från sängen.

Uääääääh tjena baksmälla. Gårdagskvällen blev väldigt spontan och lyckad, vi var ett gäng som hängde på 55an hela kvällen och hade skitkul. Tyvärr drack jag för mycket så jag mår inte alls så bra nu. Fortfarande gårdags smink, hes efter alla cigg och lite skamsen efter att jag kanske pratade för mycket igår. Lite pinsamt att släppa loss och sen i efterhand inse att man sagt för mycket.

Idag kommer bli en väldigt lugn dag hur som helst. Vi ska handla i kväll, förutom det är det bara hardcore chill på schemat. Gött som fan. 

Förresten håller jag ju på och experimenterar lite med mat nu, det har jag ju nämnt någon gång tidigare. Det är ju då kolhydraterna som ska bort och hittills är resultatet -3 kilo. Men det varken syns eller märks någon skillnad kroppsmässigt så nu ska jag lägga i en högre växel och dra ner på mejerierna med. Jag som är mjölkmissbrukare liksom, vet inte hur det ska gå... Hoppas på en förändring hur som helst. I värsta fall händer inget och då kan jag börja dricka det igen, woop!

Nu ska jag och katterna chilla vidare, de ligger alldeles utslagna här bredvid mig och snarkar högt. Laters.

Hahahaha sååååå jävla sliten. 

Tjofaderittan

Idag har jag och Vincent varit tillsammans i ett och ett halvt år. Låter jag elak om jag säger att det känns lite fjantigt? Jag tycker snarare att det känns snarare som tre, fyra år har gått sen vi träffades just för att det är så självklart att vi ska leva tillsammans. Men men, vi kör vidare några år till skulle jag tro. 

Vi har fått erbjudande om lägenheten vi var sugna på, frågan är bara om det blir vi som får den. Tyvärr är det jag som har mycket poäng men ingen stadig inkomst medans Vincent har ordentlig inkomst men dåligt med poäng. Och eftersom bara en av oss får skriva på kontraktet blir det lite problematiskt. Vi får se hur det blir helt enkelt, men blir det inte detta hus så ska två eller om det var tre till byggas med 16 lägenheter i varje så chansen är ändå ganska stor att vi till slut får flytta in i en nyproducerad lägenhet någon gång mellan december och april nästa år. 

Nu ska jag in i duschen efter min långa, jobbiga och skittråkiga promenad. Slänger in lite bilder som får mig att skratta, tjosanhejsan.

ALLTSÅ Jesus Kristus som jag skrattade när jag såg den här på Facebook igår kväll. 
Alltså denna katt upphör aldrig att förvåna. Han är så ful, så sned och så underbar på en och samma gång. 

Denna hemska reklam sitter ungefär vid oss och när vi gick förbi den första gången var jag så ofattbart sötsugen. Så jäkla oschysst men jäkligt smart reklam. 


Måndag

Idag har jag gjort det vidrigaste, hemskaste jag vet. Jag har gått och sökt jobb, i detta fall sommarjobb, på vinst och förlust. Det är verkligen det absolut jobbigaste som finns för mig, att göra sig sårbar och be om jobb. Men det gick bra! Jag får veta om det blir något om några veckor skulle jag tro, men oavsett så klarade jag det utan att klanta mig. Ett skitstort steg för mig.
Eftersom det är min fuskdag idag ska 
jag unna mig en semla och gelehjärtan bara för att jag är så awesome. 

Och imorgon får vi se hur det blir med lägenheten vi sökt. Åh jag vill jag vill jag vill...

lördag idag va?

Det finns väldigt mycket negativa saker att säga om mitt liv för tillfället, men en sak jag inte skulle vilja ändra på är hur mina morgnar ser ut. Varje morgon (eller ja, runt tolv) vaknar jag med två gosesugna katter som ska ligga på mitt bröst eller buffa mig i ansiktet. Älskade små djur. Sen blir de förstås helt galna när jag går upp för då vet de att det är lunch på gång, men så länge jag ligger ner är det bara mys som gäller.

Idag väntar en dag inomhus känner jag. Snöblandat regn faller utanför fönstret och jag tycker det är anledning nog att ställa in min dagliga promenad. Jag gick faktiskt två gånger igår så jag tänker inte ha dåligt samvete. Jag stannar inne och skriver CV, dricker te och spelar Sims istället. Och jag tar nog en bit av kladdkakan jag gjorde igår också, en sådan man kan äta med gott samvete.

Nu ska jag mata djuren och sen ska jag mysa ner mig i soffan. Nästa vecka gäller det, fy fasen. Jag skriver hur det går även om det skiter sig. Tack och adjö.

lite nervös.

Det händer grejer nu. Nästa vecka vet jag hur det blir. Antingen blir jag världens lyckligaste, eller så stannar jag i denna astråkiga vardag ett tag till. Well well, det återstår att se.

Kitteh

Jag önskar nästan att Vincent skulle fucka upp något riktigt ordentligt någon gång så jag skulle kunna kräva en kattunge som Paow. Mama needs more babies.

RSS 2.0