Bråvalla 2014

Hejsan. Tillbaka i soffan igen, med värk i hela kroppen, en redig förkylning och en röst som inte är min. Jag kom hem tidigt igår morse, och aldrig har det varit  så skönt att få krypa ner i min egna säng med katter och pojkvän. Fast vi har haft det jäkligt bra måste jag säga. Det absolut bästa på hela festivalen var utan tvekan när jag, Vickan och Klara stod och lyssnade på Veronica Maggio och Håkan kliver ut på scen. Där stod jag full som en kastrull och visste knappt vart jag var men det var som om dimman lättade en stund så jag kunde vråla med i texten. Näst bäst var nog hela avslutningen i lördags när Axwell och Ingrosso spelade Don´t you worry child, med mängder av fyrverkerier. Vi var så trötta men orkade på något sätt stå och hoppa iallafall. Åh vad fint.
Nu är jag dock väldigt glad att vara hemma igen, och slippa det där jobbiga med festival, som att köa överallt, brist på toapapper, att sova på liggunderlag och den ständiga kylan. Jag vill inte heller dricka en droppe alkohol eller röka minsta lilla bloss på minst en månad. Sådeså.

Shullybully

Midsommar var skoj, jobbet rullar på, på onsdag drar vi till Bråvalla, nästnästa vecka börjar jag dela ut tidningar. Thats it for noe, good bye. Jag orkar inte.

Nä vet ni vad? Sen den andre januari, alltså sex månader, har jag hållet på och kämpat för att gå ner i vikt. Inga kolhydrater, powerwalks varenda dag och bara en jävla massa krångel i hjärnan. Och inga resultat. Eller jo, fem kilo på ett ungefär, men samma hjärnspöken och jag kunde själv inte se ett dugg skillnad på min kropp. 
Så nu skiter jag i det här jävla krånglandet och lär mig att leva med hur jag ser ut. Nu ska jag äta godis och se Frozen med min sjukling här hemma. Bra, hej.


Här är en fin Stinson också, tyckte det behövdes.

RSS 2.0