herregudars när vänder det?

Haha alltså mitt liv är definitionen av patetiskt. Igår mådde jag dåligt så jag sov bort hela dagen (jag gick upp någon gång runt fem på eftermiddagen hahahaaaaaaaaaaaa). En ganska naturlig följd av det var förstås att det var omöjligt att somna på kvällen sen. Efter ett antal timmars vridande och vändande i sängen bestämde jag mig för att lägga mig på soffan istället eftersom tidigare erfarenheter visar att det av någon outgrundlig anledning är lättare att somna där. Och ja, så var det även denna gång så någon gång mellan tre och fyra somnade jag, frid och fröjd. Till klockan åtta imorse, då bestämde sig en liten tjomme för att idag var en alldeles utmärkt dag att blåsa fram grus med en sån där lövblås. Blev lite upprörd i min själ men gick och lade mig i sovrummet istället och där lät det mindre så jag somnade om. Till klockan nio.
 
Då började nämligen helvetet. Det är några här och bilar bort en vägg i källaren. Och hela jävla lägenheten skakar, fönsterrutorna skallrar, alla möbler vibrerar och det går inte att höra något annat än det eviga bullrandet. Och de har nu hållt på H-E-L-A D-A-G-E-N!!! Jag kräks och dör och hatar dessa människor. Snälla låt det ta slut någon gång.
 
Så min dag som jag egentligen skulle ägnats åt till att skriva ett kickass-CV till ett jobb jag verkligen vill ha har istället gått åt till att inte bryta ihop i detta vidriga oväsen. På grund av det fantastiska vädret och att jag är ganska grovt illamående kan jag inte heller gå ut och slippa undan en stund. Fy fän. Haha nä fy vad töntigt. Nästa gång jag skriver ska det vara positivt, sådetsååå.

The botten is nådd

Om mindre än två veckor fyller jag tjugo. Det har alltid varit någon slags symbolik över just att bli tjugo och lämna tonåren, jag har alltid tänkt att man blir vuxen då. Men nä, jag känner mig inte vuxen. Ikväll har jag känt mig som ett barn, ett riktigt litet barn. Kvällen på jobbet kan bara beskrivas som värdelös och ett tag ville jag bara sätta mig i ett hörn och gråta och skrika efter mamma, sånt funkade skitbra ju när man var liten. 
Nu blir trösten en cigg på balkongen 
innan jag kryper ner med mina pojkar och försöker somna

Lördag

Klockan är snart fyra och jag ligger i sängen. Jag vaknade någon gång runt halv ett och har varit uppe och ätit lite men nu har jag hamnat här i sängen igen. Jag känner mig helt förstörd efter gårdagens jobbpass och jag är så himla glad att jag har en lugn kväll framför mig. Tanken var att jag skulle gå ut till Tornby lagom tills att Vinne slutar men jag är alldeles för seg så jag ska se om jag kan övertala honom att följa med mig ut på en promenad senare ikväll istället, det brukar vi göra på lördagskvällar. 
En fin dag och så slösar jag bort den på att ligga inne. Drömmar

På sistone har jag haft väldigt tydliga drömmar, och framför allt har det handlat om barn. Någon om att jag hade massa barn som sprang omkring i en matbutik och jag tappade bort dem hela tiden (jättelovande) och en annan om att jag var gravid i flera år utan att det kom något barn. Inatt drömde jag en jättetydlig dröm om att jag var gravid och det var så hiiiimla mysigt. Jag vaknade och strök på min stora mage och log för mig själv innan jag kom på att det inte alls var en bebis där inne utan en uppsvullen pizzamage jag klappade på. 
Men nä inga bebisar än. Absolut tidigast om två år om ekonomin står rätt till och om vi är mogna förstås. Men jag hoppas jag får drömma om det tills dess för det är jättemysigt. 

Vinglig i huvudet.

Vincent har haft två lediga dagar vilket betyder att jag befunnit mig i en mysbubbla som spricker imorgon när han jobbar igen. Fy fan för att min lycka är helt och hållet beroende av andra människor. Jag behöver ett jobb och jag behöver en vettig vardag.

Idag har jag förresten haft månadens fuskdag. Kakor, choklad och pizza har jag tryckt i mig och sköljt ner med läsk. Känns gött ändå, nu kan jag leva kolhydratsfritt igen. Tack och adjö.


Kolla mina gosisar, snuttar. jag saknar skolan där folk tog alla beslut åt en.

I måndags skrev vi ju kontrakt på lägenheten, så nu är det helt klart att vi flyttar i december. Tyvärr är jag inte alls så glad som jag trodde att jag skulle vara. Den jobbstress som jag kände förut har nu förvandlats till panik. Jag måste hitta ett jobb innan dess. Vi har det väldigt bra ekonomiskt nu med tanke på vår ålder, vi behöver sällan oroa oss för pengar. Men i december måste vi hosta upp 3500 mer i månaden för hyra och med mitt nuvarande jobb kan 3500 vara en hel månadslön. Åh poop.
Känner lite sådär som den där Melodifestivallåten med den där lilla bruden som inte vill jobba haha. Fast jobba vill jag, det är sökandet som är problemet. Men jag har en backup plan ifall det fortfarande inte hänt något om några månader.
Nä nu ska jag fortsätta med min dagliga rutin, mata katterna, Project Runway, mata mig, städa, ut och gå, laga mat, vänta på Vinne. Kul vaaaaa? 

kent älskade kent.

Det är alltid speciellt när Kent släpper nytt. Att få lyssna igenom, känna, tänka, föreställa sig det live, jämföra med annat. Och det är likadant nu med La belle Epoque. Jag blev först nervös när jag hörde titeln och kände näääääää vad är detta för jobbigt namn, men låten är helt jävla f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Att de alltid kan göra musik som känns nytt och annorlunda men ändå Kent, det är väldigt imponerande.
Jag tror den här skivan kommer bli asgrym och jag längtar ihjäl mig efter att få gå på ännu en konsert så snart det bara går.

don't you worry child.

I fredags var vi ute. Jag hade skitkul, så kul att jag gick upp vid tre igår. På eftermiddagen alltså ehehe. Nämen allvarligt talat, det är underskattat att fuldansa på Platås i stort sett tomma dansgolv vid kvart i tre. Men visst hugger det lite i hjärtat att Barndomsligan inte är komplett men snart fyller jag år och det betyder att Elsa lämnar skitlandet Norge och kommer hit där hon hör hemma!
Idag chillar jag, ska gå ut till Tornby lagom tills att Vinne slutar, några större planer än så har jag inte. Imorgon skriver vi kontrakt för nya lägenheten, gud vad skönt det ska bli att ha det påskrivet och klart så vi sitter säkert liksom. Och på onsdag kommer Kents nya singel, WOTOTHAHO!

true.

Idag har varit en riktigt bra dag. Verkligen bra. Nu är jag ensam och ska snart hoppa in i bilen och åka till jobbet. Men plötsligt känns det som om allt det fina idag bara försvunnit. Varför gör jag såhär mot mig själv om och om igen?

aaaaahaaaaahaaaaa

Jag var i Ullared i helgen, så fett. Jag och mamma hoppade in i bilen vid fem i fredags morse och körde hela vägen ner och sen var det igång. Vi sov en natt på hotellet där och drack vin och käkade sjukligt god mat och hade det bara allmänt fint. I lördags gick vi en runda till innan vi drog oss hemåt. Totalt 5000 spänn fattigare, men överraskande nog fick jag tag i asmycket snygga kläder så jag är nöjd som fasen. Dessutom lite snygga grejer till nya lägenheten, lika bra att börja samla på sig nu.

Igår var vi förbi bygget i Lambohov så nu har jag koll på vart vi ska bo. Jag är himla nöjd, det är precis i utkanten av samhället så landet är precis runt hörnet. Alltså behöver vi inte bo mitt i smeten och vi slipper den sämre delen av Lambohov.
Idag är Vincent ledig så vi ska försöka hitta på något spännande att göra så vi inte går varandra på nerverna haha. Ikväll ska jag jobba också, skoj skoj.

RSS 2.0