passivt

Veckan började bra. Klockan ringer 04.20, en timme senare sitter jag i bilen och åker ut till Mjärdevi och städar halva dagen och så hem igen. Har gått med en jättemysig kvinna som är så himla trevlig och duktig på att lära ut. Men idag bytte jag och går med en annan tjej och... Ja, herregud. Viss skillnad. 

Väger och mäter allt som ska ätas, räknar ut kalorier och har superstrikt koll på allt. Och sen blir jag ledsen, trycker i mig fem bullar och bäddar därmed för mer ledsenhet eftersom när jag ställer mig på vågen kommer jag inte ha gått ner. 

Ska ut på lördag också. Och känner jag mig själv kommer jag bli övertaggad och försöka bli glad genom att dricka för mycket, börja prata för mycket och slänga ur mig allt möjligt, få snedfylla och behöva gå hem. Haha cirka så kommer det bli. Jag har så himla bra kontroll över läget som råder. 

Men ja. Det är bara att köra på. För livet är ju så jävla värt liksom. 

älskade aina.

ibland händer saker som varit på gång länge men som ändå kommer som en smäll när det väl inträffar. i mitt relativt organiserade kaos till liv just nu kom detta och rubbade min bräckliga balans. 

godnatt älskade lilla mormor. du var den mest speciella människa jag någonsin träffat och antagligen någonsin kommer träffa. 

Vilm

någon sa någon gång att hemligheten till lycka är att dricka mer och att äta mindre. det är numera min livsfilosofi. 

så meningslöst bah

Jag tror jag hann vara arbetslös i typ två, tre veckor innan jag fick nytt. Det är jävligt najs. Jag är såååå himla tacksam för detta jobb, så glad att ha en bra vän som fixade det åt mig och att de behövde folk just nu. Hallelujah. Jobbar min första dag på torsdag, ska gå bredvid och lära mig skrubba toaletter typ, feeeett! Börjar jobba klockan sex dock, dvs tidig kväll imorgon dvs inget PH dvs ett litet sår i hjärtat men worth it, för jag får chansen att jobba och tjäna pengar! 

Om det löser sig med jobb nu så är en av mitt livs fyra stora problem löst för tillfället och det vore ju fasen förträffligt. Yeah. 
Här kommer en random bild som är kul. Herrå.


Tips till mitt framtida onyktra jag.

1. Du behöver inte dricka upp allt du har med dig till festen. Speciellt inte om det handlar om en och en halv liter vin. Dela med dig till andra nästa gång.
2. Varannan vatten kanske är överdrivet men ett glas vatten då och då är värt.
3. Nästa gång, ta mer hänsyn till vad du har på dig. En helt ny vit skinnjacka är inte bästa plagget när du ska kravla runt på marken. 
4. Ät mer innan. Snedfylla som igår är inte något vidare.
5. Bra val av ställe att gå bananaz på dock. Välj definitivt inte Ågatan nästa gång för då blir det TNE, grattis till att du lyckades undvika det. 

Pink

Jag är verkligen inne i en rosa period. Syns det?
Pil

September 2014 - inga piercingar, rosa/brunt slitet hår. Inte så party. Men jag kör på det.
Tre anledningar till varför man inte ska kolla igenom alla bilder man är taggad i på Facebook en torsdagskväll när man från början inte känner sig på topp.

1. Man inser hur mycket roliga stunder man haft med människor man inte har någon kontakt med idag. För min del handlar det om typ ett tiotal, ganska skrämmande.
2. Man inser att de där 15 kilona som smugit sig på de senaste åren inte är så jävla charmiga jämfört med idealvikten som jag låg på i ettan.
3. Man känner sig gammal och deprimerad. Livet går så fort och jag slösar mina bästa år på att sitta hemma och bli tjock och bitter. 

RSS 2.0