Fredag

Hallå vänner, nu var det länge sen igen. Jag sitter här i mina föräldrars soffa och väntar på att UPS-killen ska ringa för att komma och hämta min telefon. Ska skicka iväg den på service och jag känner mig lite nervös. Hela mitt liv är ju liksom i den där prylen. 
Anyways, inte sådär hemskt mycket har hänt egentligen. Det är stressigt som fan nu på alla plan med prov i skolan, flytten och mycket på jobbet och allt jag vill är att sova. Kan inte somna på kvällarna för att tankarna flyger runt på allt som måste göras och vaknar på morgonen och börjar direkt stressa upp mig för allt som måste hinnas med. Håller tummen för att det bara är stress och inte den där härliga höstdepressionen som brukar komma varenda år. Men men, om en vecka ska vi till banken för tillträde till lägenheten, sen blir det flytt nästa måndag. Det blir fab. Imorgon har vi en sjukt fet utgång planerad också med världens tjejgäng, kommer bli så himla kul. Så livet är inte bara deppigheter heh. Nej nu måste jag se om jag kan få tag i UPS-snubben, kan ju inte sitta här och vänta hela dagen. 

den enda du sviker är dig själv.

Lever i limbo. Veckorna springer fram och jag fördriver tiden med att dricka för mycket (som vanligt), plugga för lite, grubbla över killar och längta efter lägenheten. När jag bor där kanske jag får större klarhet i saker och ting. Då kanske jag slutar sätta mig i situationer mitt hjärta inte klarar av. Jag är inte sådär hård och tuff som jag skulle vilja tro. Nu ska jag somna om.

RSS 2.0