nyår, under och efter.


00.30. Tolvslaget har kommit och gått, vi har alla nyårspussats med varandra och vi är alla ganska ordentligt onyktra. Därav duckface, alltid en bra idé på fyllan. 
19.30 idag. De mest bekväma kläderna som någonsin äntrat min garderob och ett spritsvullet ansikte. Fräschheten personifierad. Även numera korthårig och gråhårig, kämpar fortfarande en del med vad jag tycker om det. 

Nyåret firades in med hela tjejligan hemma hos mig. Klara, Vickan, Emelie, Johanna och Hannah var förstås med och dessutom fick vi förstärkning av Alessia och Nathalie, mycket trevligt. Vi lagade fläskfilé och potatisgratäng tillsammans, åt, drack och skrattade. Tolvslaget spenderades på Ågatan, vi gick från mig för att hitta någon plats att se raketer ifrån, och stegen styrdes ditåt i vanlig ordning. Sen blev det några timmar till hemma på Engelbrektsgatan innan jag fann mig själv ensam med en ciderburk i handen, nynnandes på Kents allra deppigaste låtar. Då visste jag att det var dags att sova. 
Dagen har som bilden ovan visar spenderats i horisontellt läge med konstant matintag. Fett. Det blir nog även så resten av helgen innan det är dags för jobb igen på måndag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0