Hej kompisar

Hur stört är det inte att det är fredag imorgon? Ganska stört tycker jag va. Det blir alltid lika skevt när en dag i veckan försvinner som den gjorde nu i påsk. Anyhow, på lördag ska jag ha födelsedagsfest. Det blir supersköj! En himla massa tjejer (7-8 st???) i min lilla lägenhet och sen dans hela natten. Vore fint om detta inte spårar ur och blir sjukt otrevligt som förra året hahaha. Nämen så ska det nog inte bli, dramatiknivån i livet nu är betydligt längre nu jämfört med förra året så det ska nog vara chill. 

Jaha annars då? Mamma opererades för två veckor sen, och allt gick bra. Så nu är det bara att vänta till slutet av april för att se om det blir strålning eller inte, om inte så är den fysiska biten klar och det är "bara" att läka själsligt kvar. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig ordning för jobbet, jag börjar tidigare idag eftersom vi ska åka till Åtvid! Spännande va? Allt händer ju i Åtvid, det vet man ju. 

V

Jag älskar att bo ensam ändå. Visst finns fortfarande en längtan efter att kramas med någon i soffan men glädjen över att kunna säga "dags att gå hem, hej då" och sen får krypa in i min egen bubbla är starkast. Mmmmmmhm. En liten tanke sådär bara. Nu är det onsdag, sen är det torsdag och det betyder operation. Kli i huden. 

fortsätt simma.

Vill skriva men kan inte, orkar inte. Allting flyter på men som i slowmotion. Allt är som vanligt men samtidigt är allting annorlunda. Jag bara orkar inte. Jag orkar inte låta bli att låtsas för om jag inte låtsas blir det katastrof. 

RSS 2.0