i'm way too good to you

Söndagsångest, lördagsångest, fredagsångest. Var på Valla Rave i fredags med min allra käraste Vickan och hade så roligt. Tills idioten helt plötsligt dök upp. Som jag avskyr den människan och hans förmåga att dyka upp vid precis rätt tillfälle för att orsaka maximal smärta.
Anyways, hela lördagen gick åt till att återhämta sig från bakfyllan. Det var inte nådigt alltså, fy fasen. På kvällen kom några tjejer från klassen hit och tittade på film, jag var seg och deppig men jag tror de tyckte det var helt okej trevligt iallafall.
Idag borde jag plugga men är seg och uttråkad. Vill göra något men orkar inte, bara superjättefrustrerande sådär. Har en lugn vecka framför mig, vilket gör mig lite orolig eftersom jag blir knäpp av att sitta hemma ensam. Nästa helg blir det kravall iallafall, blir säkert skoj. Nu ska jag lägga mig i badkaret och försöka tänka på något annat än all frustration, ilska och uppgivenhet som cirkulerar omkring. Fanfanfan jävla helvetes skitkärlek. SKa hålla mig undan i framtiden.

RSS 2.0